NIEUW: videofilmpjes!
Komt Gordon vanavond op tv?
Praat met ons mee op het Forum
De optreden- en concertenlijst

>> Los Angeles, The Voices bij DreamsLive
Op 17 september 2011 is het weer zover: DreamsLive de dinnershow meets Los Angeles, The Voices! In Studio 21 op het Mediapark in Hilversum wordt de studio omgetoverd tot een ruimte waar veel spektakel plaatsvindt. Los Angeles, The Voices geeft gedurende de show een optreden en komt ook na afloop nog even langs!

Op de volgende data komt Los Angeles, The Voices langs met hun gastoptreden:

- zaterdag 17 september
- zaterdag 8 oktober
- vrijdag 18 november
- zaterdag 3 december

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 39,50 (theaterarrangement zonder diner).

Reserveer tickets via SeeTickets of kijk voor meer info op de website van DreamsLive.
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> Primeur Los Angeles, The Voices
De nieuwe single van Gordon met zijn groep 'Los Angeles, the Voices' is vrijdag tussen 9.00 en 10.00 uur als eerste te horen op 100% NL. Daarnaast komen de heren aanstaande maandag tussen 8.00 en 9.00 uur langs in de studio van 100% NL. Ze zullen daar uitgebreid komen praten over de nieuwe single 'Blijf Veilig Bij Mij'.

Gordon:'Los Angeles gaat verder dan wat dan ook ik heb gedaan in mijn carrière als zanger, ik weet bijna zeker dat Nederland hier trots op gaat zijn! Hier staan vijf mannen die allemaal staan voor hun individuele kwaliteiten, maar bij samenzang garant staan voor kippenvel en emotie in muziek. Nooit heb ik zoveel gevoeld als nu met zingen, het gaat dwars door mijn ziel en hopelijk ook door de ziel van de rest van Nederland'.

'Los Angeles, the Voices' is de mannengroep die in juni van dit jaar werd opgericht door Gordon. Naast Gordon bestaat de groep uit Remko Harms, Roy van den Akker, Richy Orson Brown en Peter William Struyck.
Aantal reacties: 10 | Reageer op dit artikel
>> Toppers geven geld aan Haïti
Natasja Froger, die aanwezig was bij de inzamelingsactie vertelde aan weekblad Story dat de Toppers wel waren gevraagd voor de inzamelingsactie. ‘De actie voor Haïti vonden de Toppers een mooie aanleiding om voor de eerste keer met z'n vieren in de publiciteit te treden, maar helaas kon Gerard niet. Hij had elders verplichtingen, die hij absoluut niet af kon zeggen.' Op de vraag waarom de andere drie Toppers niet kwamen opdagen vertelt Natasja: ‘Het was met z'n allen of niemand.'

Wat voor bedrag de vier Toppers hebben gedoneerd blijft geheim. Ieder jaar doneren de Toppers een bedrag aan een goed doel. Twee jaar lang zetten de Toppers zich in voor Orange Babies, een stichting die zwangere vrouwen met hiv en hun baby's in Afrika helpt. Vorig jaar gaven zij geld aan de Voedselbank en dit jaar kozen zij voor een donatie aan de slachtoffers van de aardbeving in Haïti.
Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
>> Niemand Lacht Zoals Jij
Gordon komt met een nieuwe single! Het zal de titelsong worden van zijn nieuwe programma Glitter Glamour Gordon, dat vanaf 4 september elke vrijdag te zien zal zijn op RTL 4. In dit programma struint Gordon het Nederlandse societyleven af en laat zich daarbij elke week vergezellen door een Bekende Nederlander.

De titelsong die hij heeft ingezongen voor het programma was zo pakkend dat direct is besloten om het op single uit te brengen. Het nummer heet 'Niemand Lacht Zoals Jij'.
Aantal reacties: 5 | Reageer op dit artikel
>> Gordon zoekt Elvis
Gordon en Jamai Loman gaan de nieuwe amusementshow 'Waar is Elvis?!' presenteren. Dat meldt RTL 4 dinsdag. De show wordt vanaf vrijdag 31 juli uitgezonden door RTL 4.

In het programma, dat vijf weken lang draait, wordt gezocht naar de grootste Elvis-kunner en -kenner van Nederland. De Elvis-kunner, die één van de nummers van de zanger moet vertolken, moet net zo goed als Elvis kunnen bewegen en zingen en net zo veel charme hebben als de rock 'n roll-legende. De kennis van deze persoon wordt in het programma op de proef gesteld tijdens een quiz, waarin fragmenten uit het leven van de legende voorbij komen.

In vier ronden worden elke keer één kenner en één kunner geselecteerd. Zij gaan door naar de finale op 28 augustus, waarin zij tegen elkaar strijden om de eer en de hoofdprijs: een live optreden op een volgens RTL 4 'unieke locatie'.
Aantal reacties: 10 | Reageer op dit artikel
>> Dresscode Toppers 2009
De vraag wat de dresscode is voor de concerten dit jaar, is al vaak gesteld. Vandaar dat ik er nu een berichtje aan wijd.

De dresscode voor de Toppers concerten dit jaar is:

Zwart met goud en glitters
Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
>> Nieuwe look Gordon
Gordon heeft een nieuwe look! De grijze coupe heeft hij verruild voor een fris blond koppie met baardje.

Gordon is helemaal uitgerust van zijn songfestival-avontuur en is klaar voor de Toppers-concerten en een nieuw tv-seizoen. Een weekje Aruba heeft de zanger goed gedaan én Gordon heeft dus een nieuwe look.

Binnenkort zal het tv-programma Glitter Glamour Gordon van start gaan.
Aantal reacties: 6 | Reageer op dit artikel
>> Opname bijwonen van 'Laat ze maar lachen' met de Toppers
Wilde jij als echte Topperfan altijd al eens een opname van 'Laat ze maar lachen' bijwonen? Dat komt goed uit, want binnenkort zijn de Toppers te gast in dit hilarische tv-programma!

Op maandag 20 april 2009 van 20:30 tot 22:00 zullen de opnames plaatsvinden. Om 19:00 uur is de deur open. De opnames vinden plaats in de studio's van Endemol, in Aalsmeer.

Aanmelden? Stuur je naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen naar marijke.hofman@endemol.nl.
Aantal reacties: 6 | Reageer op dit artikel
>> Shine wint Nationaal Songfestival
Shine, de inzending van Gordon zelf onder pseudoniem Ger v/d Westerlaken, heeft het Nationaal Songfestival gewonnen. Met dit liedje zal hij samen met Jeroen v/d Boom en Rene Froger ons land vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Moskou.

De Toppers moeten eerst de voorronde zien door te komen op 14 mei. De uiteindelijke finale is op 16 mei. In de finale doen de 20 beste liedjes mee.
Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
>> Songfestival: je kunt erbij zijn!
Op 1 februari a.s. het Nationale Songfestival vanuit Studio 22 op het MediaPark in Hilversum en jij kunt daarbij zijn. Een spetterend live televisie programma waarin de Toppers René Froger, Jeroen van der Boom en Gordon de 6 liedjes zullen presenteren waaruit het Nederlandse publiek op deze avond het winnende lied zal kiezen. Met het winnende lied zullen de Toppers Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Moskou in mei. Een heerlijke avond in de vertrouwde Toppers en Songfestival sfeer met de Toppers DJ en diverse gastoptredens. De deuren van Studio 22 gaan om 18.00 uur open. Om 20.20 uur begint het live televisieprogramma rondom het Nationale Songfestival. Om 22.20 uur kun je live de uitslag van het Nederlandse publiek meemaken waarna de Toppers nog een keer het winnende liedje zullen doen.

Gezien de beperkte capaciteit van Studio 22 zijn er slechts 2000 staanplaatsen beschikbaar. Reserveer dus snel! De dresscode voor deze avond is vanzelfsprekend ‘Over the Top Toppers’!

Bestel je kaartjes hier
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> Tickets voor Toppers in Concert 2009
In de speciale fanvoorverkoop zijn er nog veldkaarten beschikbaar voor vrijdag 12 juni 2009. Ook voor zaterdag 13 juni 2009 zijn er nog enkele beschikbaar, maar die zijn bijna weg.

Wees snel, voordat deze veldkaarten en andere goede kaarten zijn uitverkocht!

Ga naar www.ticketpoint.nl/toppers voor de fanvoorverkoop.

Let op: scroll helemaal naar beneden voor de veldkaarten (Platinum Veld heten ze).

De 'gewone' openbare verkoop voor Toppers in Concert start op 13 december om 09:00 uur.
Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
>> Signeersessies in Mediamarkt worden verzet
Omdat Gordon op het moment ziek is, worden de optredens met signeersessies op zaterdag 22 november verplaatst.

Wij wensen Gordon veel beterschap toe!
Aantal reacties: 5 | Reageer op dit artikel
>> Nieuwe optredens en signeersessies!
Er is weer een lange lijst met optredens, festivals en signeersessies van Gordon toegevoegd aan de agenda.

Neem hier een kijkje!
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> Gordon laat de lampjes branden
Bijna dreigde de grootste kerstboom ter wereld dit jaar niet te worden opgetuigd. Totdat zanger Gordon dinsdag besloot de 5000 euro die de Stichting Kerstboom tekort kwam, te schenken. Elke keer als hij de lampjes ziet branden, geniet hij ervan.

Sinds 1992 hangen in de 366,8 meter hoge radio- en televisietoren van Lopik in IJsselstein 120 lampen en een piek (toplicht). Dat kost de stichting ongeveer 60.000 euro. Mede door de financiële crisis haakte dit jaar een groot aantal sponsors af.

Door de bijdrage van Gordon kunnen de lichtjes in de 'boom' op 12 december worden ontstoken. Ze blijven branden tot 6 januari. Mogelijk dat de zanger zelf de kerstboom aansteekt.
Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
>> Gordon in jury X-Factor
Componist Eric van Tijn, zanger Gordon, platenbaas Stacey Rookhuizen (23) en zangeres Angela Groothuizen gaan de competitie met elkaar aan in het tweede seizoen van de talentenjacht X Factor. Dit maakten Eric van Tijn en Gordon dinsdag bekend in RTL Boulevard.

Komend weekeinde beginnen de audities. Het programma is in januari te zien op RTL4. Lange tijd was het onzeker of Gordon als jurylid mee zou doen, omdat het niet zo boterde tussen hem en RTL4. Vorig jaar was Gordon jurylid in het vierde seizoen van Idols, samen met Van Tijn, John Ewbank en Jerney Kaagman. ,,We hebben Gordon nodig om de boel op stelten te zetten, om te dollen'', zei Van Tijn dinsdag over het brutaalste jurylid, die in X Factor eigenlijk zijn tegenstander wordt.
Aantal reacties: 7 | Reageer op dit artikel
>> Signeersessies nieuwe album!
Gordon gaat ter promotie van zijn nieuwe album A Song For You, die op 7 november uitkomt, signeersessies en optredens verzorgen bij het warenhuis de Bijenkorf. Ook zijn pas uitgekomen boek 'Letterlijk Leuk' zal hij graag voorzien van handtekening.

Gordon zal volgens onderstaand schema optreden en signeren in de Bijenkorf:

Zondag 9 november

Maastricht, 12.30 uur ( ½ uur optreden, ½ uur signeren)
Utrecht om 16.30 uur ( ½ uur optreden, ½ uur signeren)

Vrijdag 14 november

Eindhoven, 19.15 uur ( ½ uur optreden, ½ uur signeren)
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> Het boek is uit!
Het boek van Gordon, 'Letterlijk Leuk', is inmiddels uitgekomen en ligt in de boekhandels voor € 12,50.

In dit hardcover boek, dat meer dan 100 pagina's telt, zijn alle leukste columns van Gordon gebundeld. Het is geïllustreerd met mooie foto's.

Haal hem snel in de boekhandel bij jou in de buurt!

Je kunt hem ook online bestellen via o.a. Bruna en AKO. De AKO rekent geen verzendkosten.
Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
>> De plannen voor het Songfestival
Op een spectaculaire persconferentie hebben de Toppers hun plannen voor hun deelname aan het Eurovisie Songfestival 2009 bekendgemaakt.

De persconferentie werd in het Amstel Hotel te Amsterdam gehouden, waar Gerard Joling, René Froger en Gordon arriveerden op jetski's. In goud met paarse pakken onthulden ze vervolgens hun plan van aanpak voor Moskou volgend jaar.

De drie zangers hebben zin in het Eurovisiesongfestival. "We gaan winnen", riep Froger strijdvaardig. "Moskou heeft nog nooit zoiets meegemaakt", aldus Gordon. "Het wordt veel glitter, maar dan in combinatie met een goed nummer", voegde Joling toe.

De heren hoefden naar eigen zeggen niet lang na te denken over hun deelname. "We zijn alle drie grote songfestivalfans", zei Froger. Voor Gordon is het zelfs een droom die uitkomt. Alleen Joling moest iets langer nadenken. Hij is de enige die al eerder heeft meegedaan, in 1988 met het nummer Shangri-La. "Eigenlijk voel ik me een beetje te oud hiervoor. Alleen had ik ook nooit meer meegedaan, maar nu we met z'n drieën gaan, vind ik het een geweldige grap."

Liedjesschrijvers hebben tot eind november de tijd om nummers in te sturen. Op 1 februari gaan De Toppers 4 of 6 nummers zingen tijdens de Nationale voorronde. "We willen zelf ook nog iets gaan schrijven", zei Gordon.

Een jury en het publiek kiezen uiteindelijk het nummer waarmee de Toppers in mei volgend jaar Nederland gaan vertegenwoordigen. En het publiek heeft nog meer inspraak, het kiest ook de outfit van De Toppers uit.

Ook een docusoap mag niet ontbreken. Vanaf 5 februari wordt door de TROS de docusoap 'De Toppers Op Weg Naar Moskou' uitgezonden.
Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
>> Programma over 'domme blondjes'
Gordon werkt samen met John de Mol aan een nieuw televisieprogramma over 'domme blondjes'. In het weekend van 27-28 sept is er een pilot opgenomen.

Het programma is bedacht door Talpa en de zanger/presentator heeft er veel vertrouwen in. Ook al komt Eyeworks binnenkort ook met een format op de proppen waarin blonde dames de hoofdrol spelen: Beat the Blonds.
Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
>> Bijenkorf: Drie Dwaze Dagen
Gordon is degene die in drie grote steden het startschot gaat lossen voor de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf. Deze officiële opening vindt plaats op 2 oktober om 7:45 uur in de morgen bij de Bijenkorf Amsterdam op de Dam. Na Amsterdam zal Gordon op weg gaan naar de Bijenkorf filialen in Den Haag en Rotterdam.

Voor het festijn is een lied geschreven door Gordon zelf, genaamd het 'Drie Dwaze Dagen-lied'. Deze is gratis op mp3 te downloaden vanaf de Bijenkorf website, of via deze link.
Bron: De Bijenkorf
Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
>> Toppers naar Eurovisie Songfestival
De Toppers vertegenwoordigen volgend jaar Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Moskou op 12, 14 en 16 mei. Dat heeft een woordvoerder van de TROS, in samenspraak met de NOS, vrijdag bevestigd.

Gerard Joling, Gordon en René Froger moeten aantreden tijdens de halve finale op 12 of 14 mei in de Russische hoofdstad. „We gaan voor de act, het moet opvallen. En ik ga er wel van uit dat we de finale halen”, zei Gordon tegen Edwin Evers op Radio 538. De afgelopen jaren wist Nederland de finale niet te halen. Eind september wordt meer duidelijk over de deelname van de drie mannen.

Met welk lied de Toppers Nederland vertegenwoordigen, is nog niet bekend. Iedereen kan een liedje insturen. Gordon: „Ik denk dat we wel iets up-tempo moeten doen, maar als het een waaaaanzinnige ballade is, kan dat ook altijd.” Gordon deed eerder twee keer mee aan de Nederlandse finale, „maar toen ging ik roemloos ten onder”. Joling deed al eerder mee aan het Eurovisiesongfestival, in 1988 met het nummer Shangri-la, hij werd negende.

Fans van de Toppers hoeven niet te vrezen dat er volgend jaar geen concerten meer komen. Volgens de organisatie komt er komend jaar namelijk wel degelijk een Toppers in Concert, maar dan niet in mei maar een maand later.
Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
>> Sander speelt mee in videoclip
Sander, de vriend van Gordon, figureert in de nieuwe videoclip van zijn grote liefde. "Sander speelt gitaar in de clip. Ik zocht mooie mensen en de mooiste heb ik zelf. Hij doet mee, samen met nog een paar andere vrienden van me."

Volgende week verschijnt de eerste single van het nieuwe album 'A song for you' van de RTL-presentator. "Het eerste nummer dat ik uitbreng, is 'Sugar baby love' van The Rubettes. Een glamrocknummer, dat helemaal in de stijl van Amy Winehouse en Mark Ronson is opgenomen."

De videoclip is in de stijl van de musical 'Hairspray' opgenomen. "De sfeer is jaren vijftig met een knipoog naar de jaren zeventig", legt Gordon uit. "De instrumenten zijn speciaal uit Engeland ingevlogen en versierd met honderdduizenden Swarovski-stenen. Het ziet er allemaal fantastisch uit."

Op het album 'A song for you' zingt Gordon liedjes van zijn muzikale helden, onder wie Donny Hathaway en Gladys Knight. "Ik ga volgend jaar concerten geven", kondigt hij vast aan. "Ik maak binnenkort bekend wanneer dat precies zal zijn."

'A song for you' ligt eind oktober in de winkels.
Aantal reacties: 4 | Reageer op dit artikel
>> Nieuwe solo-single Gordon
De eerste single van Gordons nieuwe album 'A song for you' wordt medio volgende maand uitgebracht. Dat heeft de zanger laten weten. De titel van het nummer, waarvan ook een videoclip wordt gemaakt, is nog niet bekend.

Gordon vliegt momenteel veel op en neer naar Los Angeles waar een groot deel van de plaat, grotendeels een coveralbum, wordt opgenomen. Het moet een ode worden aan de helden van Gordon. Op de plaat zijn stukken te horen van onder anderen Donny Hathaway, Billy Ocean, Barry White en Gladys Knight. Voor het album werkt de zanger samen met producer Eric van Tijn.

Het laatste soloalbum van Gordon, genaamd 'Hart en Ziel', kwam negen jaar geleden uit. 'A song for you' ligt eind oktober in de winkels.
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> CD van de Toppers direct op nr. 1 binnen
Ook dit jaar is er weer een cd uitgekomen met een compilatie van alle nummers die gezongen zijn tijdens Toppers in Concert 2008. Dit jaar werden er drie concerten gehouden in mei en de hoogtepunten zijn samengevat op deze nieuwe plaat.

Deze cd is onlangs vanuit het niets binnengekomen op de 1e plaats van de Album Top 100! Een geweldige prestatie ook dit jaar. In totaal zijn er al meer dan 500.000 cd's van de Toppers verkocht. Ook de DVD doet het goed, want hoewel deze nog niet is uitgekomen is hij nu al platina.
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> Over de Vloer: The Movie
Gerard Joling en Gordon zijn benaderd om een film te maken a la 'Over de Vloer', de hitserie waarin beide diva's op ongemakkelijke wijze alledaagse taken moesten vervullen. Gerard denkt er serieus over na, maar 'vindt het wel wat hoog gegrepen'.

Zowel Gordon als Gerard zouden beiden wel ervoor in zijn om in ieder geval een nieuwe serie op te nemen, maar beiden hebben ze er op dit moment de tijd nog niet voor.
Aantal reacties: 5 | Reageer op dit artikel
>> Nieuw gezicht in Robijn reclame
Onze geliefde Gordon wordt de nieuwe ster in de commercials 'Robijn doet de was bij...' van het wasmiddel Robijn. Unilever heeft Gordon weten te strikken om het bekende wasmiddel aan de man te brengen.

De zanger die momenteel druk bezig is met het opzetten van OZ Radio, zal dus de komende tijd vaak te zien zijn in de huiskamer van de kijker.

Daarnaast zal de reclame ook online te zien zijn via de website van Robijn.
Aantal reacties: 4 | Reageer op dit artikel
>> OZ Radio per 1 augustus de lucht in!
De nieuwe digitale radiozender OZ Radio gaat per 1 augustus 2008 de lucht in. Van dit nieuwe radiostation speciaal voor gays is Gordon initiatiefnemer en voice-over. OZ Radio is onderdeel van Radio Digitaal.

Het station gaat 24 uur per dag vrolijke feel-good muziek uitzenden die geliefd is in de gay scene. De naam OZ slaat op het fictieve land uit de film 'The Wizard of Oz', met in de hoofdrol homo-icoon Judy Garland.

OZ Radio is via internet te beluisteren. Voor meer info, zie www.ozradio.nl.
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> Veertigste verjaardag groots gevierd
In beachclub 'Vroeger' in Bloemendaal vierde Gordon afgelopen weekend het ingaan van zijn veertigste levensjaar. Uitgedost als Romeinse generaal, vierde Gordon dit feest volledig in Ibiza-stijl samen met zijn vrienden en familieleden.

Spijt dat hij zijn 78-jarige moeder niet had meegenomen, had hij niet. "Ze was hier gek geworden van de herrie, ik vier mijn verjaardag met haar op een andere, intiemere manier" zegt Gordon tussen de opzwepende muziek van de DJ's door.

Ook presenteerde Gordon zijn nieuwe liefde tijdens het feest. Sander heet hij, een jong blaadje uit Den Haag die hij pas sinds anderhalve week kent. Hij zegt wederom tot over zijn oren verliefd te zijn. "Ik geloof dat het in mijn persoonlijkheid zit om me meteen helemaal te geven. Het is eerder vertoond, de laatste keer met een Spanjaard. Ik deel alles wat ik heb en dan beginnen die jongens mij uit te kleden, op een onprettige manier, hi hi. Of ze gaan er met een meisje vandoor. Veel mensen zullen ook niet begrijpen dat ik Sander nu meteen in het diepe gooi. Maar ik ben er ook van overtuigd dat ik op een dag tegen de ware oploop. Daarna geeft het niet meer hoe je die ware heb gevonden. Dus ik hoop en denk nu dat Sander het is.”

Sander, net als vele andere feestgangers in het wit gekleed, beloofde in ieder geval lief te zullen zijn voor Gordon en het heel anders te doen dan zijn 'voorgangers'.
Aantal reacties: 22 | Reageer op dit artikel
>> Geen Gordon meer op Radio 538
De come-back van Gordon op de radio werd groots gevierd afgelopen november. Met een rondvlucht in een watervliegtuigje werd de start van 'Gordon On Air' gevierd, maar nu acht maanden later maakt Gordon bekend te stoppen met radio maken. De zanger/ presentator was sinds november 2007 iedere zaterdag tussen 15:00 en 18:00 uur te horen op Radio 538. Per 1 september 2008 stopt de entertainer met dat programma.

Volgens Gordon's manager Xenia Kasper ligt de beslissing om te stoppen niet aan de werkverhouding tussen de dj en Radio 538. De reden is volgens haar de overvolle agenda van Gordon: "Met zijn verplichtingen in de muziek en op televisie was het gewoon niet meer vol te houden". Gordon is deze zomer op reis voor alweer het derde seizoen van 'Gillend Naar Huis'.
Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
>> Gordon bundelt leukste columns
Dit najaar brengt Gordon zijn eerste boek uit. In 'Letterlijk leuk' komt een selectie van de columns die hij schrijft voor het weekblad Privé en zijn website, aangevuld met 'een paar zeer persoonlijke passages'.

Het werk, waarvan de precieze verschijndatum nog niet bekend is, wordt waarschijnlijk niet het laatste boek van de 39-jarige Topper. In maart maakte hij bekend te werken aan zijn autobiografie.

Hij kondigde toen aan dat het nog wel een tijdje zou duren voordat zijn levensverhaal in de schappen ligt. "Ik neem er wel mijn tijd voor, want alles moet tot in detail en in waarheid worden opgetekend, zonder mensen te beschadigen", schreef hij in een column.
Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
>> Gordon door het slijk gehaald wegens Villa Felderhof
Op de website van de Telegraaf wordt bericht over Gordons afwezigheid bij het tv-programma 'Kinderen zingen met Sterren'.

Helaas heeft dit artikel veel negatieve reacties opgeroepen bij onwetende bezoekers. Zo werd er gesuggereerd dat Gordon de kinderen 'had laten zitten' en dat Gordon halsoverkop zou zijn vertrokken voor opnames van Villa Felderhof 'omdat hij daar meer geld voor zou krijgen'.

Compleet misplaatste beargumentatie. Inmiddels heeft Gordon via zijn website zelf in felle bewoordingen gereageerd op alle commotie. De produktie van Kinderen zingen met Sterren was van begin af aan al op de hoogte van zijn eventuele afwezigheid vanwege Villa Felderhof, waar hij vorige keer niet aan kon deelnemen wegens zware rugklachten. Op dit moment heeft Gordon te kampen met suikerziekte en moet hij absolute rust nemen. Vandaar dat hij alle optredens e.d. af heeft moeten zeggen, dus ook Kinderen zingen met Sterren.

Wij wensen Gordon veel sterkte toe en hopen dat het nu eens afgelopen is met alle negatieve en bevooroordeelde reacties op diverse websites.

Gordon is binnenkort te zien bij Villa Felderhof samen met Yolanthe Cabau-van Kasbergen.
Aantal reacties: 6 | Reageer op dit artikel
>> Gordon boegbeeld van verzekeringsmaatschappij
Vorige week (woensdag 7 mei) is er een verzekeringsmaatschappij gelanceerd, genaamd iZio, dochtermaatschappij van Delta Lloyd. Gordon staat als boegbeeld voor deze nieuwe verzekeraar.

De introductie vond op ludieke wijze plaats door Gordon op de Albert Cuypmarkt te Amsterdam. Hij pakte voor één keer zijn oude beroep van marktkoopman weer op en presenteerde vanuit een 'verzekeringskraam' in onvervalste marktstijl een all-in-one verzekeringsbundel: "7 voor de prijs van 4"!
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> Singing Bee stopt
De laatste twee afleveringen van de Singing Bee Show op RTL worden niet meer uitgezonden.

Een woordvoerder van RTL vertelt: "De kijkcijfers waren al aan de lage kant, maar met dit mooie weer loopt dat nog verder terug, al is dat met meer programma's het geval. Daarom hebben we besloten op vrijdag films uit te zenden."

Maar, de laatste twee nog niet uitgezonden uitzendingen worden wél bewaard, want: "We zullen de reeks in zijn geheel tijdens de zomer nog een keer gaan uitzenden...", aldus de woordvoerder.
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> Nieuwe liefde in Miami
Gordon heeft tijdens zijn vakantie in Miami een nieuwe liefde aan de haak geslagen. "Ik wil er niet te veel over zeggen, maar hij komt binnenkort hier naar toe", verklapt de zanger aan Novum Nieuws.

De 39-jarige presentator is in zijn nopjes met zijn laatste verovering, over wie hij verder geen details geeft. Hij zegt nu op zijn 'gelukkigst' te zijn met de nieuwe liefde in zijn leven. "Ik haal ze ook overal vandaan", grapt Gordon, die tijdens opnamen van Gillend naar Huis in Spanje zijn vorige liefde Jose ontmoette. De relatie met de zestien jaar jongere Spanjaard liep begin maart op de klippen.

Eerder zei de presentator al dat hij niet op zoek actief op zoek was naar een nieuwe prins op het witte paard. "Het overkomt je op een onverwacht moment. Meestal op een tijdstip waarop je gelukkig bent met jezelf", schreef hij onlangs in zijn column in weekblad Privé. Desondanks liet hij weten liever vandaag dan morgen een nieuwe geliefde in bed te hebben. "Ik vind er gewoon geen bal aan zonder een klankbord naast me, of iemand die daadwerkelijk in mij is geïnteresseerd."
Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
>> Gordon en Winston gaan RTL Boulevard presenteren!
Het hing al een tijdje in de lucht maar de kogel is nu eindelijk door de kerk: Winston Gerschtanowitz en Gordon zullen de vaste presentatoren van RTL Boulevard worden. Zij zullen het roer overnemen van Daphne Bunskoek, die in het verleden al eens aangaf dat ze niet helemaal tevreden is met haar rol in het programma.

Voor Winston is RTL Boulevard niet onbekend want hij vervangt Daphne regelmatig. Ook Gordon heeft ervaring met het showbizzprogramma. Hij zit regelmatig op de kruk van Albert Verlinde. Voor Humberto Tan is het programma wel nieuw. Hij zal de vaste vervanger van het stel worden.
Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
>> Oz Radio: gay radiozender vanaf augustus
Gordon is initiatiefnemer en station-voice van de nieuwe digitale radiozender OZ Radio. De zender, die vanaf augustus op ozradio.nl te beluisteren is, zendt alleen 'vrolijke feel gay music' uit. Dat laat de zender maandag weten.

De naam OZ slaat op het fictieve land uit de film 'The wizard of Oz', met in de hoofdrol homo-icoon Judy Garland. Feel good-muziek die geliefd is in de gay scene zijn te beluisteren op het gloednieuwe radiostation. Onder anderen Shirley Bassey, Diana Ross, the Village People en Kylie Minogue zijn dagelijks vanaf augustus te horen via internet.

De zender is bedoeld voor homoseksuele en mensen die homo's een warm hart toedragen. "In de Nederlandse samenleving is homoseksualiteit gemeengoed en Nederland loopt voorop als het gaat om homorechten. Ik vond het dan ook hoog tijd voor een gayzender!", vertelt de 39-jarige zanger.
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> Goor te gast bij Geer
Gerard Joling staat met zijn maatje Gordon op het podium tijdens zijn openluchtconcert 'For your eyes only'. De show zit bomvol sterren. Zo maken de Dolly Dots, Jeroen van der Boom en de Edwin Evers Band hun opwachting, verklapt Joling.


Het feest van Gerard barst 6 september los in Spaarnwoude.
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> Autobiografie van Gordon in de maak
Gordon voegt zich bij het leger artiesten dat zijn leven in een heuse autobiografie geboekstaafd wil zien. Volgens de zanger is de tijd aangebroken om ‘alles wat ik heb beleefd’ aan het papier toe te vertrouwen.

De 39-jarige neemt wel de tijd, want hij wil naar eigen zeggen ‘uiterst zorgvuldig’ te werk gaan en geen collega’s beschadigen. Wanneer de autobiografie van ‘Goor’ verschijnt is nog onbekend.
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> Nieuwe updates
De hele Agenda (concertenlijst, radio en televisie) is vanaf nu weer helemaal up-to-date!
Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
>> Gordon komt met nieuw album
Zanger Gordon gaat een Engelstalig album opnemen met soul- en r&b-nummers van Donny Hathaway.

"Die man heeft een schat aan prachtige liedjes achtergelaten", aldus Gordon. De opnamen beginnen nu de tv-hit Idols is afgelopen, waarin Gordon jurylid is. Zanger/componist Donny Hathaway overleed in 1979. Grote hits had hij onder andere met Where is the Love en You've Got a Friend.
Aantal reacties: 5 | Reageer op dit artikel
>> Geen vervolg kledinglijn By Gordon
De kledinglijn By Gordon krijgt geen vervolg. Door organisatorische moeilijkheden, zoals een directeur die er niets van snapte en producenten die hun afspraken niet nakwamen, is een groot deel van de vervolgcollecties in het honderd gelopen, zo schrijft Gordon in zijn column in weekblad Privé. De kledinglijn werd eind 2006 gelanceerd.

Gordon is teleurgesteld en vindt niet dat hij echt de kans heeft gekregen om iets moois op te bouwen. "Het runnen van een eigen kledingmerk zonder een grote vermogende partij achter je, is eigenlijk kansloos in de keiharde modewereld", schrijft de 39-jarige zanger en presentator. "Ik heb nu eenmaal niet het brave imago dat Wendy van Dijk en Jan Smit hebben en dat schrikt grote bedrijven af."

Ook het complete productieproces van de eerste collectie was volgens Goor 'één groot drama'. "Het is vreselijk om zaken te doen met mensen die hun afspraken niet nakomen en je compleet andere samples sturen dan dat je ontwikkeld en getekend hebt", schrijft Gordon. "Slapeloze nachten heb ik ervan gehad."

Het grote publiek krijgt volgens Gordon dan weliswaar geen kans meer om kennis te maken met zijn stoere herenlijn, maar via zijn website kunnen de mensen nog wel terecht voor een nieuwe collectie T-shirts, die over een maand gelanceerd wordt. Ook loopt volgens Gordon zijn sieradencollectie By Gordon Jewels goed.
Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
>> Gordon weer vrijgezel
De relatie tussen Gordon (39) en zijn zestien jaar jongere ’Latin Lover’ Jose Manuel is voorbij. De twee leerden elkaar vorig jaar op Ibiza kennen.

„Mijn relatie met José is inderdaad over”, vertelt de zanger. „Het is altijd jammer als het niet werkt, maar zo is het leven toch?” Gordon lijkt nuchter onder de situatie te blijven: „Een lange afstandsrelatie is altijd moeilijk. Dus voor je elkaar alleen maar verdriet gaat doen, kan je maar beter als goede vrienden uit elkaar gaan.”

De geboren Amsterdammer vertrekt zondag voor een welverdiende vakantie naar zijn huis in Kaapstad.
Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
>> Gordon zet winters op z'n kop in nieuwe reeks 'Gillend Naar Huis'
Het is normaal gesproken al een hele opgave voor Gordon om het in warme oorden naar zijn zin te hebben. Dat wordt alleen maar lastiger in de nieuwe reeks van Gillend Naar Huis wanneer de glamourkoning niet alleen tropische, maar ook besneeuwde oorden moet trotseren. In deze wintereditie, vanaf woensdag 5 maart te zien bij RTL 4, beleeft de gelegenheidstoerist de meest uiteenlopende vormen van vakantiegeluk in ondermeer Oostenrijk, Zuid-Afrika, Lapland, Curaçao en IJsland.

In de eerste aflevering wordt Gordon door de familie Herman uitgenodigd voor een dagje gezellig skiën met de hele familie en een typische Hollandse spelletjesavond in Oostenrijk. Samen met oma Anke ontdekt Gordon dat er naast skiën nog andere manieren bestaan om van een berg naar beneden te komen. Ook brengt Gordon een bezoekje aan het altijd zonnige Curaçao. Hier treft hij Anne-Marie en Elly uit Den Haag: beide vijftig plus, hun leven lang gezorgd voor man en kinderen en nu op zoek naar avontuur. Anne-Marie en Elly houden van zon, zee, strand, dansen enAntilliaanse mannen. Dat klinkt de diva als muziek in de oren; hij duikt met hun het water en het nachtleven in. Tenslotte brengt Gordon een bezoek aan zijn favoriete vakantiestek: Zuid-Afrika. Vier maanden hebben de studenten Dian, Suzan, Daphne en Nieke stage gelopen in Kaapstad op een basisschool in een township. Gordon zoekt de meiden op tijdens hun laatste stagedag, waar ze geëmotioneerd afscheid nemen van hun kinderen. Als troost heeft hij nog een verrassing voor ze in petto: hij neemt ze mee op safari.

Uitzending: vanaf 5 maart elke woensdag tussen 20.30 en 21.30 uur bij RTL 4.
Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
>> Toch een derde concert voor de Toppers!!!
De Toppers geven een extra derde concert. René Froger, Gerard Joling en Gordon staan niet alleen op 23 en 24 mei, maar ook op 27 mei in de Amsterdam Arena. Dat heeft de organisator van de concerten donderdag bekendgemaakt. De voorverkoop van het derde concert gaat volgende week donderdag van start.

In tegenstelling tot bij de eerdere concerten heeft de producent besloten tegemoet te komen aan de enorme vraag naar staanplaatsen op het veld. "De vraag naar veldkaarten is zo groot en op deze manier kunnen we zowel de swingende, feestende bezoeker als de zittend genietende bezoeker van dienst zijn", laat producent Rocket weten.
Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
>> Juryleden spelen 'hoofdrol' bij liveshow Idols
De veelbesproken juryleden van het RTL 4-programma ‘Idols’ spelen komende zaterdag de muzikale hoofdrol in de opening van de achtste liveshow met het thema ‘Love’. In een romantische setting begeleiden Eric van Tijn en John Ewbank Gordon op de vleugel, terwijl hij op het ‘Idols’-podium zijn hit ‘Ik Hou Van Jou’ zingt. Jerney Kaagman hijst zich speciaal voor deze gelegenheid weer éénmalig in haar wereldberoemde blauwe pak uit de tijd van Earth & Fire en brengt het nummer ‘Weekend’ ten gehore.

Er zijn op dit moment nog vijf kandidaten in de race om het Idool van 2008 te worden. De getalenteerde Nikki, Nathalie, Charlene, Nigel en Neil treden zaterdag 9 februari voor het eerst op met twee liedjes. Nikki zingt onder andere het nummer ‘River Deep, Mountain High’ in de uitvoering van Celine Dion, Nathalie ‘I’m Outta Love’ van Anastacia, Charlene ‘Run To You’ van Withney Houston, Nigel ‘My Love’ van Justin Timberlake en Neil zingt onder andere het nummer van de Backstreet Boys ‘I Want It That Way’.
Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
>> Gordon loopt woest weg uit live-uitzending Idols
Gordon heeft zaterdag uit protest de Idols-uitzending verlaten. Het jurylid was diep verontwaardigd over de manier waarop het publiek stemde.

Het publiek stemde gisteravond een van Gordons favorieten, Pauline, weg waardoor hij stevig baalde. Pauline had de jury ontroerd met haar versie van 'Zij gelooft in mij' maar wist de minste stemmen in de wacht te slepen. Zij moest vertrekken ten bate van Neil en Charlene die een beduidend slechtere prestatie neerzetten.

"Ik kan er gewoon niet tegen", zei een woedende Gordon een paar minuten na afloop. "Echte muziekkwaliteit wordt niet gehoord. Die Neil had al veel eerder weggemoeten. En Pauline kan echt zingen. Daar gaat dit spelletje toch om?"

Het jurylid vindt dat behalve het publiek ook de jury een stem moet hebben in Idols. "Ik vind adviseren niet genoeg. Meebeslissen zou helpen een echte Idol af te leveren."

Gordon is overigens niet van plan af te haken. "Maar ik zal mijn mening echt niet onder stoelen of banken steken."
Aantal reacties: 4 | Reageer op dit artikel
>> Gordon hangt zijn gouden pak weer in de kast
Gordon paradeert zondag niet in zijn gouden pak over de rode loper bij de Golden Globes. De zanger, die samen met zijn vriend José het filmgala zou bijwonen, is zwaar teleurgesteld over de afgelasting van de feestelijke uitreiking van de filmprijzen. "We hadden ons er ontzettend op verheugd", meldt hij woensdag in De Telegraaf. "Ons thema was goud, dus we hadden voor de gelegenheid allebei gouden pakken gekocht met een gouden riem én gouden schoenen."

Die gouden pakken gaan voorlopig in de kast, maar de trip naar Californië gaat gewoon door. "Ik had de eersteklas vliegtickets al gekocht", legt hij uit. "Gelukkig is het uitverkoop in Los Angeles. En kunnen we nog even langs bij Ruud en Estelle."

Gordon, die vorig jaar al eens de Golden Globes bijwoonde, heeft vooral te doen met zijn nieuwe liefde. "Hij is nog nooit naar zoiets geweest. Ik had het hem graag willen laten zien", zegt de zanger en presentator. "We wachten een goeie première af, en dan gaan we alsnog in onze pakken."

Maandag werd bekend dat de Golden Globe Awards dit jaar wegens een staking van scriptschrijvers in Hollywood niet worden uitgereikt. De feestelijke ceremonie is vervangen door een persconferentie waarop de winnaars worden bekendgemaakt.
Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
>> Gordon helpt DRC uit de 'brand'
Acteur Koert- Jan de Bruijn gaat samen met zijn voetbalclub DRC, een benefietwedstrijd organiseren om een nieuwe kantine te kunnen bekostigen. Het houten gebouwtje van de club brandde oudjaarsdag volledig af. De GTST acteur speelt al zo'n 15 jaar bij de club en wil iets doen om ze letterlijk uit de 'brand 'te helpen.

Het gebouwtje aan de Durgerdammerdijk in Amsterdam Noord was te zien in de film 'All Stars'.

Zanger Gordon liet in RTL Boulevard weten de club 'als Noorderling' wel te willen steunen met een optreden op de benefietavond. Enkele andere bekende Nederlanders hebben al aangegeven een partijtje te willen voetballen om de club zo aan geld te helpen voor een nieuw onderkomen.
Aantal reacties: 6 | Reageer op dit artikel
>> Singing Bee krijgt vervolg
In maart van dit jaar start bij RTL 4 een achtdelige reeks van het gloednieuwe programma ‘Singing Bee’, dat op oudejaarsavond met succes bij RTL 4 werd geïntroduceerd. Ruim 1,1 miljoen kijkers stemden af op de muzikale spelshow, die door Gordon werd gepresenteerd.

In het van origine Amerikaanse format gaat het erom zoveel mogelijk songteksten uit het hoofd te kennen. De kandidaten krijgen de opdracht om door te zingen waar de muziek stopt. Het gaat er daarbij niet om dat er zuiver wordt gezongen, maar wel welke teksten men ten gehore brengt. De muzikale strijd bezorgt niet alleen het aanwezige studiopubliek een hilarische avond, maar zal de TV-kijker zeker aan de buis kluisteren.
Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
>> Gillend naar huis op DVD
De DVD van het hilarische vakantieprogramma 'Gillend naar Huis' is alweer sinds half november uit op DVD.

In dit tv-programma bezoekt Gordon in elke aflevering drie verschillende favoriete vakantiebestemmingen van Nederlandse gezinnen en vriend(inn)en. Er wordt steen en been geklaagd, maar ook weer veel gelachen.

Heb jij hem al?

Ga hem snel halen dan! Want hij is weer geweldig.
Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
>> Toppers in Concert 2008 bijna uitverkocht in voorverkoop
Op zaterdag 8 december start de landelijke voorverkoop van Toppers in Concert 2008, dat gehouden wordt op 24 mei 2008. Maar de kaartjes zijn zo gewild, dat deze al bijna zijn uitverkocht in de speciale voorverkoop voor de vaste fans!

Op dit moment zijn er in de speciale voorverkoop alleen nog kaarten beschikbaar voor de 5e en 6e rang. Wees er snel bij!

Klik hier om kaarten te bestellen.
Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
>> Gordon richt GEHBO-fonds op voor liefdadigheid
Eerder deze maand vertelde Gordon in zijn radioshow op Radio 538 dat hij diep geraakt was door het relaas de 19-jarige jongen Sanne, die in het SBS-programma Hart van Nederland vertelde over zijn leven. De zorgverzekeraar wil niet opdraaien voor de kosten van de geslachtsverandering van de jongen, die zich al sinds zijn vroegste jeugd een meisje voelt. Gordon besloot hierop spontaan de operatie te betalen.

De actie leverde vele positieve reacties op van luisteraars, dat Gordon besloten heeft om tijdens zijn radioprogramma meer mensen met uitzichtloze situaties te gaan helpen.

Samen met een paar rijke vrienden heeft hij daarom het ‘Gordon’s Eerste Hulp Bij Ongeluk’, ofwel GEHBO-fonds opgericht, waaruit hulpbehoevenden een bijdrage kunnen krijgen. Daarbij gaat het niet alleen om medische zaken, maar bijvoorbeeld ook om gezinnen die van 180 euro per maand moeten rondkomen. Ook iemand die al jaren niet meer mobiel kan zijn, omdat een scootmobiel te duur is, maakt kans op een bijdrage uit het GEHBO-fonds.
Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
>> Gordon slaat er op los
Donderdag opende Gordon de promotietour van de oudejaarsloten van de Staatsloterij in Heerhugowaard. Hij probeerde de kop van jut aan gort te slaan. Dat lukte niet, want Gordon is hestellende van een hernia.

Voor het fysieke werk had Gordon de sterkste man van Nederland meegenomen. Krachtpatser Jarno Hams uit Emmen, al vier jaar achtereen de sterkste van het land, bediende de hamer als een veertje. ,,Nee, dat is niet mijn nieuwe vriend'', schatert Gordon. ,,Hij is mij even te breed. Hoewel, als hij even aandringt...''

De zanger mag zelf op 31 december de Staatsloterijshow, met de hoofdprijs van maar liefst 20 miljoen, presenteren. Daarover is Gordon zo trots als een pauw.
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> Gordon telt geld neer voor geslachtsoperatie
Gordon betaalt de geslachtsoperatie van een 19-jarige jongen. De zanger verraste de tiener, die als Sanne door het leven gaat, zaterdagmiddag in zijn radioshow op Radio 538.

Gordon vertelde in de uitzending dat hij diep geraakt was door het relaas van Sanne, die eerder deze week in het SBS-programma Hart van Nederland vertelde over zijn leven. De zorgverzekeraar wil niet opdraaien voor de kosten van de geslachtsverandering van de jongen, die zich al sinds zijn vroegste jeugd een meisje voelt.

Een dokter in Thailand is bereid om de operatie voor vijftienduizend euro uit te voeren; een bedrag dat de jongen niet kan ophoesten. "Ik heb een verrassing voor je", zei Gordon. "Ik betaal je operatie." Het 39-jarige Idols-jurylid benadrukte dat hij de kosten volledig uit eigen zak betaalt.

Wanneer de dolblije Sanne onder het mes gaat, is onduidelijk. Gordon reageerde nuchter op zijn gulle gift, die het leven van de tiener voorgoed zal veranderen. "Voor mij is het niet veel, maar voor jou zal het je leven veranderen", vertelde hij.
Aantal reacties: 6 | Reageer op dit artikel
>> Gordon geveld door hernia
Zanger en presentator Gordon moest pas geleden al zijn afspraken afzeggen vanwege rugklachten.

Artsen hebben een hernia geconstateerd bij het Idols-jurylid. Het is niet bekend hoe lang Gordon uit de roulatie is. Van de artsen moet hij rust nemen en de fysiotherapeut bezoeken.

Gordon begon vorige week zaterdag met zijn eigen radioshow Gordon On Air op Radio 538. Momenteel is hij op de zaterdagavond te zien als jurylid bij het RTL 4-programma Idols.
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> Toppers keren terug in 2008
Waren ze nu uitgezongen samen, Gerard Joling, Gordon en René Froger? Goor en Geer hebben de gezamenlijke stilte doorbroken. Ze gaan het onder bezielende leiding van René nog één keer samen proberen. Met de nadruk op één keer. De toppers komen terug, alleen op 24 mei in de Arena.
Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
>> In zwaar weer beland
Er lijkt momenteel een vloek te rusten op Gordon. Het watervliegtuigje waarmee hij zijn dj-debuut bij Radio 538 van afgelopen weekend promootte, moest een noodlanding maken vanwege slecht weer.

En ook op andere gebieden is er gedonder. Zijn vileine, harde commentaar als kersvers jurylid bij Idols schiet menigeen in het verkeerde keelgat en heeft hem doodsbedbedreigingen opgeleverd uit anonieme hoek.

‘Heel Nederland valt over mij heen. Die bedreigingen zijn heel vervelend. Maar goed, ik heb jongens bij me. Er gaat altijd en overal bewaking mee.’

Gordon heeft wel een idee uit welke hoek de bedreigingen komen. ‘We denken dat het gewoon een kereltje van vijftien is dat mij sms’jes stuurt vanachter zijn computer.’

Ook zijn rol als vervanger van Albert Verlinde bij RTL Boulevard is hem op kritiek komen te staan. Gordon wist als eerste te melden dat Linda de Mol en haar Sander huwelijksproblemen hadden. Onkies en niet collegiaal om dat te melden, was de kritiek die hem ten deel viel. ‘Allemaal onzin’, wuift de volkszanger de beschuldigingen weg. ‘Er wordt nu gesuggereerd dat het om een een-tweetje zou gaan tussen mij en Linda. Ik heb vanaf het begin gezegd: ik breng al het gossipnieuws, ook als het vrienden betreft. Dat heb ik nu ook gedaan. En dat zal ik blijven doen!’
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> Gordon bedreigd
Idols-jurylid Gordon is bedreigd. Het zou gaan om boze Idols-kijkers, die zijn harde manier van jureren niet erg waarderen. Gordon zei enige tijd geleden op Radio 538 dat hij met de bedreigingen naar de politie zal stappen. Volgens hem wordt hij wel vaker bedreigd, maar meestal neemt hij het niet zo serieus. In dit geval ligt dat anders.

Gordon is al bedreigd na de dood van filmmaker Theo van Gogh. Op zijn voicemail stond iemand die hem in het Arabisch met de dood bedreigde. De zanger kreeg toen direct beveiliging. De bedreiger werd later gearresteerd en kreeg een taakstraf opgelegd.
Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
>> Gordon schrijft column in weekblad Privé
Gordon wordt columnist voor weekblad Privé. Het is niet voor het eerst dat de blonde krullenbol in de pen klimt. Eerder schreef hij columns voor de pagina Privé van De Telegraaf.

De eerste column van Gordon voor het blad van roddelkoning Evert Santegoeds verschijnt woensdag. In zijn stukjes vertelt hij over zijn leven in de schijnwerpers en licht hij een tipje van de sluier op van gebeurtenissen in zijn privéleven.
Aantal reacties: 5 | Reageer op dit artikel
>> Fanclubdag foto's
Een aantal leuke foto's van de fanclubdag van Gordon.nl staan hier op de site. Zie het Fotoboek.

Ook is er een grappig filmpje geplaatst onder de Movies bij Gordon Goodies.
Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
>> Gordon in vakjury AVRO Junior Songfestival
Gordon vormt samen met rapper Yes-R en actrice Monique van der Werff de vakjury van het AVRO Junior Songfestival. Zaterdag 22 september wordt via Nederland 3 (19.00 uur) live de eerste halve finale van deze liedjeswedstrijd uitgezonden.

De vakjury bepaalt samen met de kinderjury en het stemmende publiek wie er doorgaat naar de finale op 6 oktober. De winnaar van die eindronde zal Nederland vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival. Dat evenement vindt plaats op 8 december in Rotterdam Ahoy.
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> Gordon in Who's Next
Een compilatie van de leukste en opmerkelijkste fragmenten uit het afgelopen seizoen van Who’s Next, is nu op Gordonfans.nl te vinden. In deze aflevering praten Bekende Nederlanders, waaronder Gordon, over actuele onderwerpen zoals homofeesten.

Bekijk de uitzending hier
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> Stem op Gordon voor Televizier-Ring!
Oproep aan alle fans van het tv-programma 'Joling & Gordon Over de Vloer'. Je kunt nu helpen om Geer en Goor een Gouden Televizier-Ring voor beste tv-programma te laten winnen. En met je stem maak je nog kans op een prachtige cruise ook.

Laat de twee doldwaze diva's eens zo'n wanstaltige ring winnen en stem mee! Als we allemaal massaal stemmen, krijgen ze eindelijk de beloning waar ze al zo lang recht op hebben.

» Stem op Joling en Gordon over de Vloer
» Stem op Just The Two Of Us
Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
>> Gordon in Villa Felderhof
Gordon is samen met Sonja Bakker te gast in Villa Felderhof. De zanger laat weten zeer vereerd te zijn dat hij voor het NCRV-programma opnieuw mag afreizen naar de villa van Rik Felderhof aan de Côte d'Azur. Tien jaar geleden deed hij dat al eens eerder, toen samen met de vorig jaar overleden schrijfster en columniste Cri Stellweg.

Gordon en Sonja Bakker zullen honderduit kunnen praten over diëten en afvallen. Niet alleen omdat de blonde zanger en presentator het afgelopen jaar kilo's afviel, ook schreef hij boeken over afvallen. Bakker is dé gewichtsconsulente van Nederland. Van haar afslankboeken werden er miljoenen verkocht.

In Villa Felderhof zijn twee bekende Nederlanders een aantal dagen te gast bij presentator Rik Felderhof in een luxueuze villa. Daar worden ze onder meer geïnterviewd, koken ze samen, maken ze een schilderij en bekijken ze jeugdfoto's. Doorgaans worden twee BN'ers uitgenodigd die veel van elkaar verschillen.

Wanneer de aflevering met Gordon en Sonja Bakker te zien is, is niet bekend. Wel gaat zondag een nieuwe reeks van Felderhof Ontmoet van start, waarin Felderhof BN'ers opzoekt in hun woning of werkplaats. In de eerste aflevering staan ontwerper Ronald Kolk en chefkok en ondernemer Jonnie Boer centraal.
Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
>> Toeterman toetert Gordon wakker
Beluister het fragment van een vermoeide Gordon die in het holst van de nacht wordt wakkergetoeterd door de Toeterman van Qmusic.

Klik hier om te beluisteren.
Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
>> Vergoeding gedupeerden Toppers
De Toppers komen met een royale vergoeding voor gedupeerden van het slechte geluid tijdens Toppers in Concert (zaterdag 2 juni 2e ring).

Er was tijdelijk sprake van een technische storing, waarbij het geluid voor sommigen op de 2e ring nauwelijks verstaanbaar was. De vergoeding is een speciale dubbel-cd met de concertregistratie.

Anders dan het live-album Toppers in Concert 2007, bevat de dubbel-cd de gehele concertregistratie. De cd komt niet in de winkel te liggen. Omdat de ticketverkoop via het reserveringsbedrijf Ticketpoint verliep, kan de organisatie precies nagaan wie op de tweede ring zat. Gedupeerden hoeven geen contact op te nemen. Zij krijgen de plaat automatisch toegestuurd.

De drie zangers stonden begin juni zes keer in een uitverkochte ArenA. In totaal bezochten 360 duizend mensen de optredens.
Aantal reacties: 7 | Reageer op dit artikel
>> Over de miljoen kijkers voor Gillend naar Huis
Het nieuwe tv-programma van Gordon, Gillend naar Huis, is goed bekeken.

Maarliefst 1.067.000 kijkers wisten af te stemmen op RTL4 op de zondagavond om de aftrap van dit nieuwe vakantieprogramma te bekijken, waar Edwin Evers de voice overs van doet.

Eerder was Gordon al te beluisteren in een radioprogramma van Edwin Evers op Radio 538. Klik hier om te beluisteren hoe Gordon wordt gebeld en over het nieuwe programma praat!

De volgende uitzending is aankomende vrijdag om 21:30 uur. Voortaan iedere vrijdag dus kijken naar Gillend naar Huis!
Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
>> Gordons revival: Idols
Gordon komt weer terug op tv en hoe! Naast het programma 'Gillend naar huis', waar gisteravond de aftrap van was, heeft Gordon zijn eerste taak als jurylid er al op zitten in Idols.

"Idols wordt geweldig, een ware Gordon-revival. Mijn kritiek is streng, maar rechtvaardig!"

Niet alle Idols-kandidaten waren gecharmeerd van Gordons heldere mening. Met felle bewoordingen kreeg Gordon allerlei (negatieve) benamingen toegeworpen.

De eerste uitzending van Idols is te zien op zaterdag 20 oktober op RTL4.
Aantal reacties: 16 | Reageer op dit artikel
>> Gordon vindt nieuwe liefde
Zijn programma Gillend naar huis heeft de kersverse RTL-presentator Gordon (39) een nieuwe liefde opgeleverd. Tijdens opnames op Ibiza liep hij een Spanjaard tegen het lijf met wie het direct klikte.

Gordon heeft vlinders in zijn buik van deze jongen uit Ibiza.

De zanger wil nog niet vertellen hoe hij heet. "Maar hij is vorige week al wel naar Amsterdam gekomen. Dit is dus meer dan alleen een vakantieliefde". We hopen met hem mee dat dit een blijverdje is.
Aantal reacties: 11 | Reageer op dit artikel
>> Onderwerpen voor Gillend naar Huis
De afleveringen gaan er (ongeveer!) als volgt uit zien:

 • Aflevering 1: Gordon gaat op stap met Arie en Robert, twee chippendales die sinds hun zevende bevriend zijn, op het Griekse vakantie-eiland Kreta.
 • Aflevering 2: Gordon viert vakantie in eigen land door in Limburg deel te nemen aan een ezelsafari en vervolgens lekker uit te rusten op camping 'In 't Niet' met de familie Vaal, een gezin met drie kinderen.
 • Aflevering 3: Op Ibiza gaat Gordon op stap met topmodel Nadine en belandt daar op een gigantisch jetsetfeest: de Diamant Party.
 • Aflevering 4: Gordon gaat met een oerbrabants gezin mee op vakantie in Malgrat de Mar, met als hoogtepunt het uitstapje in het waterpark van Lloret de Mar, compleet met wachtrijen en krijsende kinderen.

  Kortom: Gordon op vakantie zoals hij zelf nog nooit is geweest!

  Uitzending: eerste aflevering zondag 2 september tussen 20.30 en 21.30 uur bij RTL 4.
  Vanaf 7 september wekelijks op vrijdag tussen 21.30 en 22.30 uur bij RTL 4.
 • Aantal reacties: 8 | Reageer op dit artikel
  >> Gillend naar huis vanwege de hitte
  Drie leden van de crew van Gordon zijn tijdens de opnames van het nieuwe tv-programma 'Gillend naar Huis' letterlijk gillend naar huis gegaan. Ze waren onwel geworden door de extreme hitte op Kreta. De crewleden zijn opgenomen in het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen. Gordon zelf mankeert gelukkig niets.

  Gillend naar Huis zal vanaf 2 september bij RTL4 te zien zijn. De opnames worden volgende week afgerond in Zuid-Frankrijk.
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> DVD Toppers in Concert 2007
  De releasedatum is al enige tijd bekendgemaakt, maar bij deze ook via Gordonfans.nl.

  Naar verwachting zal de DVD van de Toppers-registratie van afgelopen juni 2007 op maandag 3 september 2007 in de winkels liggen. Hij is op dit moment al te reserveren via bijvoorbeeld Bol.com en de website van Music Store.

  Klik hier voor reserveren bij Music Store
  Klik hier voor reserveren bij Bol.com
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Geen relatie met Andries
  De roddelbladen smullen. Gordon is op vakantie geweest met een vriend naar Frankrijk, de van Big Brother 3 bekende Andries de Jong. Er zijn kiekjes van hem genomen op Schiphol en enige tijd later pronkten de bladen met het nieuwtje dat Gordon een 'nieuwe vriend' had.

  Andries, die zelf nota bene showbizzjournalist is bij het weekblad Party, heeft zoveel telefoontjes, mails e.d. van zelfs vrienden en bekenden gehad dat hij besloot deze roddel toch de wereld uit te helpen. Hij geeft duidelijk aan geen relatie met Gordon te hebben en allerminst homo te zijn. De vakantie met Gordon was puur vriendschappelijk.
  Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon géén ideale schoonzoon
  Gordon is voor veel homomannen niet de ideale schoonzoon. Zo is gebleken uit onderzoek onder ruim 2300 homoseksuele mannen.

  Met welke man durven homo's wel voor de dag te komen bij hun moeder? Meer dan de helft kiest voor royalty watcher Peter van der Vorst. 58,4% van de ondervraagden denkt dat zijn moeder de sympathieke RTL-presentator als de ideale schoonzoon ziet. In tegenstelling tot de valse zusters Gerard Joling en Gordon. Nog geen 7% zou Geer of Goor aan zijn moeder durven voor te stellen.
  Aantal reacties: 4 | Reageer op dit artikel
  >> Deborah (nichtje Gordon) in So You Wanna Be A Popstar
  Deborah, het 22-jarige nichtje van Gordon, zit in de tweede ronde van het SBS-programma So you wannabe a popstar. Dat betekent twee concurrenten in één familie, want oom Gordon zit in de jury van het RTL-programma Idols!

  De twee namen eerder al een duet 'Volg je hart' op, maar kennelijk bracht dat Deborah niet het gewenste succes. 'Ik doe mee om nationaal, en op eigen kracht door te breken' vertelde ze Shownieuws. Met I'm so excited van The Pointer Sisters heeft ze inmiddels al de tweede ronde weten te bereiken.

  Eerder deed ze ook al mee aan Idols II en Popstar the Rivals.
  Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon definitief in jury Idols!
  De jury voor het zangprogramma Idols is bekendgemaakt en inderdaad: Gordon zal een van de juryleden zijn, samen met zijn ex-tekstschrijver John Ewbank. Tegenwoordig werkt John samen met Marco Borsato. Andere juryleden blijven Jerney Kaagman en Eric van Tijn.

  Het vierde seizoen van Idols begint zaterdag 20 oktober, aldus RTL4 maandag.

  ,,Met de ervaring en vertrouwdheid van Jerney en Eric wordt het team perfect aangevuld door de expertise van John en het uitgesproken karakter van Gordon'', zei RTL4-programmadirecteur Erland Galjaard maandag. De nieuwe reeks wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. De inschrijving voor Idols 4 is intussen begonnen.
  Aantal reacties: 7 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon wil homozender
  Gordon voelt zich thuis bij zijn nieuwe zender RTL. Hij kan zich ook vinden in de nieuwe indeling die RTL donderdag bekendmaakte, in een familie,- vrouwen-, mannen- en jongerenzender. Het enige dat nu nog mist is volgens de presenterende zanger een zender die zich richt op homoseksuelen, zegt hij tegen Novum Nieuws.

  Het gezicht van het nieuwe RTL 4-programma Gillend naar Huis loopt al een jaar rond met het idee voor de zender. "Maar iedereen slaapt." Het hoeft ook niet per se meteen een hele zender te worden, vindt hij. "Maar iets meer gericht op homo's zou wel leuk zijn. Een soort gaynight op RTL 5 of zo."

  Wat de voormalige Talpa-coryfee nu nog nodig heeft, zijn geldschieters. "Het hele plan ligt klaar, maar ik zoek mensen die er geld in stoppen want het kost natuurlijk een vermogen."

  John de Mol heeft hij al benaderd. "Ik heb John gevraagd of hij er wat in wil steken. 'Maar waar moet dat dan in?', vroeg hij me. Waarop ik antwoordde: nou via een achterdeur misschien", giert Gordon van het lachen. "Nee hoor, ik ga het binnenkort met hem overleggen."
  Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon als jurylid bij Idols?
  Meerdere nieuwssites berichten over een mogelijke medewerking van Gordon aan het populaire zangprogramma Idols. Het is inmiddels bekend dat Gordon, nu Tien komt te vervallen, een overstap gaat maken naar RTL4. Deze zender heeft al geruime tijd het Idols format in handen.

  Er wordt gezegd dat hij als plaatsvervanger van Henk-Jan Smits in de jury zou aanschuiven. Daarentegen melden andere bronnen dat hij juist de presentatie op zich zal nemen.

  In hoeverre deze geruchten kloppen, zal binnenkort blijken als juryleden en presentaroren van Idols bekend zullen worden gemaakt.
  Aantal reacties: 6 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon gaat 'Gillend Naar Huis'
  Na Linda de Mol, Humberto Tan en Caroline Tensen heeft ook Gordon Heuckeroth zich gevestigd in de stal van RTL. Hij gaat voor het televisiebedrijf het programma Gillend Naar Huis maken, wat zich het beste laat omschrijven als Over de Vloer maar dan zonder Gerard Joling.

  In Gillend Naar Huis kunnen 'gewone mensen' Gordon mee op vakantie nemen gedurende 48 uur. 'Wild kamperen op Texel? Een Hollandse kolonie in Benidorm? Een vrijgezellencruise op de Middellandse zee? Overtuig Gordon van jouw ultieme zomergeluk, voordat hij maar één ding wil: Gillend naar huis!', aldus de oproep op de RTL-website.

  De transfer van Gordon is niet verrassend te noemen. Het gerucht ging al dat hij zou aanschuiven bij een nieuwe versie van Wie Ben Ik? Zijn gang naar RTL staat bovendien een tweede reeks van Just the Two of Us niet in de weg. Bij Talpa was dat een van de meer succesvolle programma's.

  Voor meer info en je opgeven: klik hier.
  Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
  >> Toppers weer goud in handen
  Echt als een verrassing komt het niet, maar de cd en dvd van Toppers in Concert 2007 heeft de gouden status behaald. De concertregistratie ligt sinds vandaag officieel in de winkels en daar wordt een fikse toeloop verwacht voor het schijfje. De edities van 2005 en 2006 behaalden overigens ook goud.

  Over compensatie voor de bezoekers van de tweede ring is ondertussen nog niets bekend. Zij kampten met een slecht geluid, velen verlieten voortijdig het concert. Er werd gefluisterd dat zij een dvd van het concert zouden krijgen.
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Optredenlijst bijgewerkt
  Laatste belangrijke update: de agenda met optredenlijst van Gordon is bijgewerkt met enkele nieuwe optredens!

  Ga gauw kijken bij de Concerten.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon als presentator van 'Wie Ben Ik'?
  Er wordt gefluisterd dat RTL met een remake van ‘Wie ben ik?’ komt en het programma gaat worden gepresenteerd door niet minder dan Linda de Mol met...Gordon! Het programma, groot geworden door Caroline Tensen, Andre van Duin en Ron Brandsteder, zal het nieuwe tv seizoen weer terug komen bij RTL.

  In ‘Wie ben ik?’ nemen twee teams het tegen elkaar op. De twee vaste teamaanvoerders, waaronder waarschijnlijk Gordon, worden bijgestaan door wekelijks wisselende bekende Nederlanders. De deelnemers krijgen een voor henzelf niet-leesbare tekst op hun desk waarop een naam, persoon of dier staat, die door deze persoon geraden moet worden aan de hand van cryptische aanwijzingen, voorwerpen en antwoorden op vragen die deze persoon aan de tegenpartij stelt.
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon als Lady Di
  Gordon poseerde als Lady Di voor de cover van het Veronica Magazine dat 26 juni uitkomt. ‘We moesten een pruikje laten maken.’

  Gordon zegt ‘veel verwantschap’ te hebben met Diana. "Diana voelde zich af en toe heel eenzaam". Die perioden zegt Gordon ook te kennen. Het gros van zijn boekenkast thuis is gevuld met Diana-literatuur.

  Het heeft nog wel even moeite gekost om Gordon over te halen. Eerst wilde hij eigenlijk alleen als zichzelf. Gerard Joling had een paar maanden terug op de cover gestaan. Die had Gordon waarschijnlijk lopen pesten: nou Goor, wanneer is het jouw beurt? Maar uiteindelijk stemde hij toe. Er werd in een bruidswinkel in Purmerend een kroontje gevonden die leek op die van Diana, verder is er een pruikje gemaakt voor enkele honderden euro's.

  De shoot eindigde Gordon gekscherend met de uitroep: "En nu Dodi Al-Fayed!".
  Aantal reacties: 4 | Reageer op dit artikel
  >> Publiciteitsstop én nieuw tv-programma voor Gordon
  Gordon vindt het mooi geweest met alle media-aandacht. De blonde zanger last daarom tot september een publiciteitsstop in. De 38-jarige Amsterdammer stond de afgelopen maanden veel in de belangstelling door de Toppers in Concert-reeks, het Tien-programma 'Joling en Gordon over de vloer' en de vele kilo's die hij kwijtraakte.

  Met name de concerten met collega-zangers Gerard Joling en René Froger zouden er hebben ingehakt. Volgende week verschijnt Gordon nog wel op de cover van vrouwenblad Margriet, maar daarna is het tijd voor rust.

  In het nieuwe televisieseizoen, dat in september van start gaat, is Gordon van plan de camera's niet langer te schuwen. Welke programma's hij dan gaat presenteren, houdt hij nog even geheim.
  Aantal reacties: 4 | Reageer op dit artikel
  >> By Gordon Jewels nu verkrijgbaar bij de juwelier
  Op 30 juni 2007 ligt de collectie van By Gordon Jewels eindelijk in de winkels van zo’n 70 juweliers in Nederland. Gordon zal op die dag enkele winkels aandoen om persoonlijk de sieraden te showen aan de consument.

  Rond het middaguur zal hij juweliers in Almere, Diemen en Haarlem bezoeken voor een meet & greet actie met de eerste kopers en zal hij de verpakking van de juwelen signeren met een persoonlijke boodschap.

  Afgelopen maanden hebben Gordon en ontwerper Mark Bos al hun energie gestopt in de ontwerpen en de distributie van de collectie sieraden van By Gordon.

  Al tijdens de introductie op de Miljonairsbeurs in december 2006 bleek hoe enthousiast het publiek was over de collectie, en op de Voorjaarsbeurs in maart 2007 bevestigden de juweliers dit enthousiasme door volop orders te schrijven.

  Gordon en Mark Bos geven aan dat het geen specifieke mannencollectie is, ook vrouwen kunnen de verschillende modellen uitstekend dragen. Gordon: ‘Wij hebben bij het ontwerpen van de collectie goed gekeken wat draagbaar is voor zowel mannen als vrouwen, en we volgen de trends van deze zomer door goud en zilver te combineren en te werken met grote schakels’.

  Voor meer info over de sieradentour, kijk in de Agenda.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Nu filmpjes van de Toppers 2007!
  Er staan nu op Gordonfans.nl diverse waanzinnige filmpjes genomen tijdens Toppers in Concert 2007, op verschillende dagen. Kijk gauw hier. Veel kijk- en luisterplezier!

  Heb jij ook een filmpje die beslist op de site thuishoort? Je kunt hem mailen naar danielle@gordonfans.nl.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Toppers excuseren zich voor slecht geluid 2e ring
  De Toppers, René Froger, Gerard Joling en Gordon, bieden de mensen die zaterdag op de tweede ring zaten tijdens hun concert in de Amsterdam ArenA hun excuses aan. De bezoekers waren kort na het begin van de show slachtoffer van een technische storing in het geluidssysteem, waardoor ze een gedeelte van het concert niet goed konden horen.

  Omdat na afloop van het concert veel klachten binnenkwamen, reageren de Toppers nu op het incident. "Wij hebben de afgelopen twee concerten ervaren als één groot volksfeest. We hebben echter begrepen dat een deel van de bezoekers niet heeft kunnen genieten van dit volksfeest, hetgeen wij zeer betreuren. De techniek heeft ons blijkbaar een tijdje in de steek gelaten. Samen met de productie zullen wij zoeken naar een passende tegemoetkoming voor deze mensen."

  De organisatie van Toppers in Concert neemt alle klachten serieus en laat weten na afloop van de zes concerten zich te beraden op een oplossing voor de gedupeerde fans. Het laatste concert van de Toppers is op 8 juni.

  Voor klachten over het geluid, neem contact op met de organisator van het concert (www.rocket.nl).
  Aantal reacties: 6 | Reageer op dit artikel
  >> Toppers geven extravagant feestje
  Toppers in concert 2007 is wederom een ouderwets meezingfeest geworden. In een bomvolle Amsterdam ArenA gaven René Froger, Gerard Joling en Gordon een extravagante show weg. Net als bij de vorige twee 'topper' shows was ook deze keer de opkomst 'over de top'.

  In glanzende groene kostuums met veel 'bling bling' kwamen de heren in een capsule vanuit de lucht richting het podium. De ArenA zat vol met fans die zich net als de drie zangers extravagant hadden uitgedost. Boa's, cowboyhoeden, grote zonnebrillen en t-shirts uit de kledinglijn van zowel Gordon als Gerard Joling leek de dresscode.

  Vanaf het moment dat de zangers het eerste lied inzetten, tot het laatste 'We want more' was het een groot feest. Eerste gastoptreden was van Engelbert Humperdinck die enkele grote hits ten gehore bracht. Berget Lewis en Edwin Evers verzorgden een verrassingsoptreden en Lee Towers was hun special guest. De 'grootste kroeg' van Nederland sloot pas toen alle kelen schor waren.
  Aantal reacties: 9 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon met Toppers op TROS Muziekfeest
  Dinsdag 29 mei is er een oergezellig TROS Muziekfeest op het Plein te Amersfoort. Het belooft weer een gezellige boel te worden, met een heleboel fantastische artiesten! Wat dacht je bijvoorbeeld van Marianne Weber, de Toppers en Thomas Berge? De presentatie is in handen van Jan Smit, die zelf ook een paar nummers zingt.

  Gordon, Gerard en Rene zullen ook nog los een optreden verzorgen. Het feest begint om 19:00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen.
  Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
  >> Klaar voor nieuwe liefde?
  Gordon is niet bang een nieuwe relatie te beginnen. Na zijn breuk met Bartho heeft hij een tijd in een enorme dip gezeten, zo vertelt hij in een interview met het tijdschrift Linda.

  "Ik durf het wel aan, maar ik zou het pas na een jaar vertellen", zegt Gordon. Ook bij de zanger geldt dat tijd alle wonden heelt. "Ik heb het een plek gegeven, ik kan er niets meer aan veranderen", vertelt hij.

  De 38-jarige zanger en presentator vindt dat het nu tijd is om gelukkig te worden. "Ik ben klaar, ik begin aan de tweede helft van mijn leven", stelt hij. "Ik heb pauze gehad, rust genomen en nu is het tijd voor de tweede helft."

  Gordon kreeg na het overlijden van zijn vader last van acute reuma door emotionele stress, waardoor hij niet lekker in zijn vel zat. "De laatste paar maanden merk ik dat het beter gaat, fysiek gezien", zegt hij.

  "Er is geen ergere pijn dan liefdesverdriet, maar nu gaat het goed."
  Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon in TROS Muziekcafe
  Zaterdag 26 mei zullen o.a. Gordon en Jim te gast zijn bij het TROS Muziekcafe.

  In dit muzikale programma worden vier (inter)nationale artiesten ontvangen voor een optreden en een interview.

  De uitzending van TROS Muziekcafé is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2 te beluisteren. De live-uitzending is ook bij te wonen in Studio Plantage aan de Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam (naast de hoofdingang van Artis). De studio is open voor publiek vanaf 15.30 uur. Er is geen toegang voor kinderen onder de 10 jaar in verband met de live uitzending van Muziekcafé.

  Update: Gordon is helaas afgelast bij het TROS Muziekcafe, omdat hij de studio in moet voor repetities voor de Toppers.
  Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
  >> Releasedatum DVD Over de Vloer deel 3 bekend
  De uitzendingen van Gordon & Joling Over de Vloer zijn nog in volle gang, desalniettemin is de releasedatum voor de DVD al bekend.

  Het derde seizoen van de succesvolle real-life tv-serie zal op 18 mei 2007 in de winkels verschijnen voor € 22,99.

  Bij diverse platenzaken is de DVD al te bestellen, zodat je hem direct in huis hebt zodra hij uit is.

  De DVD zal totaal 5 hilarische afleveringen bevatten, van dierenasiel tot vleesfabriek en ziekenhuis. Ook een compilatie van seizoen 1 & 2 zal niet ontbreken.
  Aantal reacties: 7 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon in Shrek 3!
  In de nieuwe film van het groene monster Shrek, Shrek the Third, zal Gordon de stem van de gemene stiefzus gaan vertolken. Zelfs in films speelt Gordon dus de rol van valse stiefzuster!

  De Nederlandse versie van deze animatiefilm komt uit op 21 juni. Ook andere BN-ers, zoals Carlo Boszhard en Angela Schijf zullen hun medewerking verlenen aan het inspreken van stemmen voor de film.

  In Shrek De Derde, zoals de Nederlandse titel luidt, zijn Shrek en Fiona waarnemend koning en koningin omdat de echte koning in een kikker is veranderd. Het tweetal vindt het leidersschap niet leuk en gaat op zoek naar de echte troonopvolger. Intussen bereidt Prince Charming een staatsgreep voor in het koninkrijk.
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Laatste kans op Toppers-kaartjes!
  Zoals bekend, zijn alle 6 de concerten van het populaire Toppers in Concert al enige tijd volledig uitverkocht.

  Ticketpoint meldt dat er toestemming is gegeven om een extra tribune te plaatsen in de 'gracht' van de ArenA, waardoor er extra (goede!) plaatsen beschikbaar zijn gekomen.

  Reserveren kan alleen online, uitsluitend voor de concerten van vrijdag 1 juni en zaterdag 2 juni. Wees er snel bij, want op is echt op!

 • Klik hier om te reserveren voor vrijdag 1 juni
 • Klik hier om te reserveren voor zaterdag 2 juni
 • Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon teleurgesteld in Mega Top 50 en weekblad Privé
  Gordon is boos op de Mega Top 50. In de Top 40 kwam zijn nieuwe single 'Hou me nog een keer vast' op nummer 29 binnen, terwijl hij in de Mega Top 50 niet voorkomt. Dat meldt RTL Boulevard maandag.

  De samenstellers van de Mega Top 50 gaven als reden op dat ze de stijging in de verkoopcijfers wantrouwden. "Ze noemden de getallen 'te rond' en suggereerden dat het doorgestoken kaart was", vertelt de zanger maandag in het showbizzprogramma.

  Volgens de 'Just the two of us'-presentator gebeurde het nogal eens dat artiesten de hitlijsten probeerden te manipuleren door studenten hun singles te laten opkopen. Hierdoor steeg hun single plotseling in de hitlijsten. "Ik kan je vertellen dat het nu absoluut niet het geval is", zegt een boze Gordon.

  Ook Evert Santegoeds heeft geen goede beurt gemaakt bij de 38-jarige zanger. Privé berichtte vorige week over een ruzie tussen de Toppers Gordon, Gerard Joling en René Froger. "Hier is niets van waar", zegt de blonde zanger. "Een advocaat kijkt nu namens de Toppers welke stappen ondernomen kunnen worden tegen Privé."
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> 'Hou me nog een keer vast' in Top 40
  Gordon komt met zijn nieuwe single 'Hou me nog een keer vast' deze week met stip binnen in de Nederlandse Top 40, op de 29e positie. Hij verslaat hiermee o.a. de nieuwe Krezip en Frans Bauer.

  Een aangename start voor deze geweldige plaat en op naar de nummer 1!
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon signeert zijn schoenenlijn
  'The Great White' en 'Smooth Criminal' zijn geen kreten uit de nieuwste maffiafilm, maar namen van de nieuwe schoenenlijn van Gordon!

  Gordon zelf vindt het maar wat leuk dat zijn collectie te koop is in House of Shoes. Daarom maakt hij voor al zijn fans op 28 april een tour langs de meest prominente vestigingen rondom Amsterdam; Dronten, Almere, Purmerend en Hoofddorp. Om er live zijn schoenen te signeren!

  Overzicht alle promotour locaties (onder voorbehoud in verband met reistijden tussen de vestigingen):

  11.00 Hoofddorp
  12.30 Purmerend
  14.30 Almere
  16.00 Dronten

  Meer info? Zie de Agenda!
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon zingt nieuwe single
  Gordon zingt 'Hou me..' tijdens zijn bezoek aan de Free Record Shop in Rotterdam. Enjoy!

  Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon haalt Linda over tot duet
  Gordon heeft Linda de Mol overgehaald om een duet met hem te zingen. "Linda en ik zingen samen een nummer in de finale-uitzending van 'Just the two of us'", vertelt de goedlachse zanger maandag. Linda is iets terughoudender. "Ik probeer nog moed te verzamelen, maar ik denk dat ik het doe," zegt Linda, die met Gordon het Tien-programma presenteert. "Ik doe het dan één keer en de vakjury mag geen commentaar geven."

  Welk nummer het duo gaat zingen is nog onbekend. Het wordt in elk geval geen lied uit het repertoire van de 38-jarige zanger. "Nee, we doen alleen hits", grapt hij. "Ik weet al welk lied het wordt, maar het is nog een verrassing voor Linda." De blonde presentatrice maakt zich er nog niet druk om. "Ik moet eerst wennen aan het idee dat ik echt live ga zingen, dus ik maak me nog helemaal niet druk over het nummer dat ik straks moet brengen."

  Gordon heeft Linda tot een duet verleid, maar eerder praatte de 42-jarige presentatrice hem al uit de kleren. Voor haar Linda Magazine haalde ze Gordon over tot een fotoshoot in badkleding. Zelf moest ze er ook aan geloven. "Ik moet zeggen dat Gordon de zwembroek goed kon hebben", verklapt Linda. "Dat had ik een halfjaar geleden niet gedacht." Ook Gordon is tevreden met het resultaat van de fotoshoot.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Goede kijkcijfers voor eerste aflevering Over de Vloer
  De eerste aflevering uit een nieuwe reeks 'Joling en Gordon Over de Vloer' uitzendingen, werd gisteren goed bekeken. Zo'n 709.000 mensen stemden af op Tien om Geer en Goor te zien zwoegen in het dierenasiel. Voor een doordeweekse dag is dit een goede score.

  Directeur van het asiel, Tjeerd Veenstra, had de volgende opmerkingen over de heren: “Ze hebben hokken schoongemaakt en moesten ook een zinkput leegzuigen. Daar zit een hoop stront in en dat stinkt. Gordon had er echt problemen mee. ‘Ik kan geen stront meer zien’, zei hij. Potverdikke, dacht ik nog, ik zie hem nog weglopen. Maar ze hebben de twee dagen uitgezeten. Ze klagen wel, maar werken ook. Daar heb ik wel waardering voor.” Van te voren waren er met het asiel afspraken gemaakt. Veenstra: “Er komt natuurlijk een stukje cynisme bij kijken, maar we wilden niet dat er iets ten nadele van de dieren zou gebeuren. Dat is ook absoluut niet gebeurd.”

  Op 14 april wordt de eerste aflevering herhaald om 19:00 uur.
  Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
  >> Download Gordons nieuwe single!
  Download nu de allernieuwste single van Gordon: 'Hou me nog een keer vast'. Volgens ons een pareltje van een single en een ware tranentrekker, maar oordeel zelf! Natuurlijk zijn je reacties op dit liedje van harte welkom op deze site.

  Voor slechts € 1,19 is de single helemaal van jou. Klik hier voor de download.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Releasedatum single 'Hou me nog een keer vast'
  De nieuwe single van Gordon, getiteld 'Hou me nog een keer vast', zal als releasedatum 06 april 2007 krijgen. Vanaf deze datum zal de single dus verkrijgbaar zijn in de diverse platenzaken voor de prijs van rond de € 2,50. Koop hem snel!

  Volgens Gordon zelf is het 'echt een Gordon-liedje'. Ook geeft hij aan: "Eindelijk weer een liedje alleen".

  Ook zal Gordon deze single presenteren bij de diverse instores van de MediaMarkt.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Geer en Goor in het ziekenhuis...voor Over de Vloer!
  Gerard Joling en Gordon lopen deze dagen (4 en 5 april) stage in het WZA: het Wilhelminaziekenhuis in Assen. Zij doen dat voor de tv-serie Over de Vloer. Het resultaat is op 24 april te zien op Tien.

  Geer en Goor konden in Assen terecht op uitnodiging van het ziekenhuis, dat 100 jaar bestaat. De diva's moeten van alles doen: van reanimeren tot vloeren boenen. Ook maken ze kennis met de obesitasgroep.

  Bepaalde afdelingen zijn taboe, zoals het mortuarium en ernstig zieken, want het moet allemaal wel leuk en luchtig blijven.
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Nieuwe single Gordon en signeersessie!
  Zaterdag 7 april zal Gordon een signeersessie geven in Media Markt Amsterdam ArenA om 14:00 uur. Ook zal hij een optreden geven tijdens deze instore.

  Dit ter promotie van zijn prachtige nieuwe single, die binnenkort uit zal komen! Deze single is afkomstig van Gordon's nieuwe 'best of'-album 'Zoveel'. De titel van de single is:

  'Hou Me Nog Een Keer Vast'

  Update: nog meer instores bekend! Ga naar de Agenda
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> By Gordon kleding al te koop!
  In de online webshop van Gordon op www.gordonshop.nl zijn er al enkele shirts te koop van het merk By Gordon. Neem gauw een kijkje!

  De nieuwe kledinglijn van Gordon betreft in eerste instantie alleen stijlvolle herenkleding. Indien dit erg succesvol blijkt te zijn, zal er mogelijk ook een vrouwenlijn worden toegevoegd.

  De sieradenlijn van Gordon, By Gordon Jewels, zal ook niet lang op zich laten wachten. Zodra er een lijst van resellers bekend is, zal dit natuurlijk ook worden gemeld op Gordonfans.nl!
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Zondag: Just The Two Of Us van start!
  Linda de Mol en Gordon geven zondag (11 maart) om 20.30 uur het startsein voor de nieuwe muziekshow Just the Two of Us (foto) op Tien.

  Linda de Mol en Gordon hebben zin in het nieuwe programma. Voor beiden is het een nieuwe uitdaging. “Het zal even wennen zijn om niet zelf te staan zingen maar in plaats daarvan iedereen te bewonderen die zo moedig is om zijn of haar vocale talenten te laten horen. En dan ook nog eens live op een groot podium, in plaats van onder de douche. Je hebt geen idee hoe moeilijk dat is!” laat Gordon weten.

  SBS6 komt vanaf 16 maart met de soortgelijke talentenjacht So You Wannabe a Popstar. Gordon: “Tien is een beginnende zender. We hopen die avond de miljoenen voetbalkijkers vast te houden. Als SBS heel groot gaat inzetten, dan zouden wij het afleggen. Maar we gaan gewoon een goed programma maken.“

  Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
  >> Ruim helft Toppers-kaartjes verkocht
  De actie van C1000 doet het goed. C1000-klanten hebben inmiddels ruim 120.000 kaarten gereserveerd voor de Toppers-concerten in de Amsterdam Arena. Naar alle waarschijnlijkheid worden de overige 100.000 kaartjes ook nog verkocht.

  De verwachting is niet dat er concerten geschrapt moeten gaan worden of extra concerten bijgekocht moeten worden om een onverwachts grotere vraag aan te kunnen. 'We verwachten dat de meeste reserveringen aan het eind van de actieperiode zullen binnenkomen, aangezien de meeste klanten dan hun spaarkaarten vol hebben. Ruim de helft van de kaarten is al weg. De verwachting is nog steeds dat vier concerten voldoende is.'

  In een uitzending van het consumentenprogramma Kassa! werden problemen bij de reservering aan de kaak gesteld. 'Door een technische storing bij de kaartverkoper zijn de nodige problemen en gefrustreerde reacties bij enkele klanten ontstaan. De klanten die zich bij ons hebben gemeld, hebben via een e-mail uitleg gekregen over de situatie. We hopen dat het voorval hiermee is afgedaan', aldus C1000.
  Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
  >> Over de Vloer uitgesteld!
  De nieuwe en waarschijnlijk ook laatste serie van het tv-programma Joling & Gordon begint een maand later dan gepland op tv-zender Tien. Reden is vertraging bij de opnamen, Gerard Joling liet een aantal keer verstek gaan. Dat laat een woordvoerder van Tien weten.

  De derde serie zou vanaf 6 maart terugkeren op de buis. Dat wordt nu half april. Inmiddels zijn de opnamen in volle gang.

  In Joling en Gordon rijden de heren Nederland door om her en der klusjes op te knappen. Joling heeft diverse keren laten weten dat dit wat hem betreft de laatste serie uit de reeks is.
  Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon en broer John uit elkaar als zakenpartners
  Gordon en zijn broer John Heuckeroth zijn zakelijk uit elkaar. De twee, die eind vorig jaar samen in de kledinglijn voor Gordon doken, vinden het beter om hun eigen weg te gaan. Textielhandelaar John is uitgekocht.

  Presentator en zanger Gordon spreekt geruchten tegen dat er een familieconflict uit de samenwerking zou zijn voortgekomen. Zijn manager Xenia: „Dat is echt een onzinverhaal. Er gaat niet altijd ruzie vooraf aan het inzicht dat het beter is apart verder te gaan. John, die in de textiel zit, heeft Gordon de goede weg gewezen in de business.”

  Xenia benadrukt dat het heel goed gaat met de kleding van Gordon: „Het wordt nu uitgeleverd aan een grote hoeveelheid winkels en het is ook op internet te koop.” In de internetshop zitten vooral luxe T-shirts met opschriften in strasssteentjes, die kenmerkend zijn voor Gordon.
  Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon vormt nieuw tv duo met Linda!
  Gordon en Linda de Mol presenteren vanaf 19 maart het nieuwe muziekprogramma 'Just the two of us' op tv-zender Tien.

  In dit programma laten 8 bekende Nederlanders (die niet bekend staan om hun zangkwaliteiten) horen wat ze op vocaal gebied in huis hebben. In deze muzikale afvalrace wordt iedere bekende Nederlander aan een zanger gekoppeld. De zo ontstane duo’s krijgen een week de tijd om een liedje in te studeren compleet met choreografie. Het eindresultaat wordt beoordeeld door een strenge jury.

  Gordon voert na afloop van de optredens gesprekken met de deelnemers. Linda neemt meer de algemene presentatie voor haar rekening.
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Meermalen platina voor Toppers CD's en DVD
  In Loosdrecht hebben de Toppers, Gerard Joling, Gordon en Rene Froger, gisteren (28 januari) 2 keer Platina Award ontvangen voor hun CD & DVD 'Toppers in Concert 2006'!

  Ook de CD 'Kerst met de Toppers' trok niet onopgemerkt voorbij. Hiervoor ontving het drietal maarliefst 15 keer platina!
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Win de uitdoswedstrijd, win een VIP-treatment!
  Bij C1000 kun je meedoen met de uitdoswedstrijd, waarmee een VIP-treatment naar Toppers in Concert op zondag 3 juni valt te winnen.

  Dos je zo origineel mogelijk uit, maak er een digitale foto van en plaats deze op de C1000 website. Via de website kunnen bezoekers stemmen op de foto's. De top 50 van de foto's met meeste stemmen wordt door de jury (C1000 en de Toppers zelf) beoordeeld. De beste 10 krijgen een VIP-treatment: opgehaald en thuisgebracht worden door een limo, een diner vooraf, toegang tot Toppers in Concert (3 juni) vak 105, drankjes en een programmaboekje.

  Ook meedoen? Klik hier!
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Gratis tweede Toppers kaartje bij C1000
  Alle 4 de extra concerten van Toppers in Concert 2007 zijn opgekocht door de C1000. Let op: het is dus niet mogelijk om via de reguliere voorverkoop aan kaartjes te komen!

  Van 29 januari t/m 17 maart 2007 spaart u bij iedere 10 euro aan boodschappen bij de C1000 één concertzegel. Op een concertzegel staat het hoofd van Gordon, Gerard of René. Plak de concertzegels willekeurig op één van de 40 lijfjes. Wanneer alle 40 lijfjes van een hoofd zijn voorzien, heeft u een volle spaarkaart.

  Wanneer u 40 concertzegels heeft verzameld en opgeplakt, kunt u uw volle spaarkaart bij de kassa van C1000 verzilveren voor een C1000-concertvoucher. Hierop staat een unieke actiecode. Op www.ticketpoint.nl/C1000 kunt u met deze unieke code 2 tickets reserveren. Voor het eerste ticket betaalt u en het tweede ticket krijgt u gratis van C1000.

  Je dient dus éérst een volle spaarkaart ingeleverd te hebben voordat er een kaartje kan worden gekocht, waarbij je gratis een tweede erbij krijgt.

  Veel succes met sparen!
  Aantal reacties: 9 | Reageer op dit artikel
  >> Extra concerten Toppers in Concert 2007!
  Goed nieuws! Er komen inderdaad extra concerten voor Toppers in Concert. Bij de C1000 kun je sparen voor een tweede toegangskaartje voor concerten van:

 • 3 juni
 • 6 juni
 • 7 juni
 • 8 juni

  Dus naast 1 en 2 juni (beide uitverkocht) komen er wel degelijk meerdere concerten.
 • Aantal reacties: 4 | Reageer op dit artikel
  >> Bonje over 'Over de Vloer'
  John de Mol is woedend op Gerard Joling. De zanger kwam dinsdag niet opdagen voor de opnamen van het Tien-programma 'Joling & Gordon over de vloer'. De mediamagnaat overweegt nu naar de rechter te stappen om de zanger te dwingen zijn contract na te leven. Dat meldt het tv-programma RTL Boulevard woensdag.

  Ook Gordon zou niet te spreken zijn over het gedrag van zijn collega. De zanger stond samen met een cameraploeg klaar om op locatie in Amsterdam een aflevering van de serie op te nemen.

  De 46-jarige Joling staat bekend om zijn onberekenbare werkethiek. Vorig jaar ontstond een vete tussen Gordon en Joling toen hij op het laatste moment de opnamen van het derde seizoen van de hitserie afzegde. Uiteindelijk werd de ruzie bijgelegd en gingen de opnamen alsnog van start.
  Aantal reacties: 10 | Reageer op dit artikel
  >> Preview van By Gordon Jewels!
  Een preview van de sieradenlijn van Gordon (By Gordon Jewels) is al online te bekijken.

  Enkele weken geleden is Gordon een samenwerking aangegaan met sieradenontwerper Mark Bos. Gordon droeg de stoere sieraden van deze ontwerper zelf al enige tijd.

  De ontwerpen van By Gordon Jewels ontstaan door brainstormsessies waarbij beide heren creatieve input geven. Gezamenlijk spuien ze ideeën, maken ze schetsen en bepalen ze de materialen.

  Op de modeshow van Gordon eind oktober 2006 werden de sieraden voor het eerst tentoongesteld en op de Miljonairsfair in december werd merkbaar hoe enthousiast het publiek en ontwerpers waren over de collectie.

  De collectie bestaat op dit moment uit zilveren armbanden, ringen, riemen, kettingen en de prijs varieert van 69 tot 899 euro. Na de Miljonairsfair werd de collectie uitgebreid met luxere gouden en platina ontwerpen.

  De collectie krijgt tweemaal per jaar een update met nieuwe modellen en wordt geleverd in zeer luxe verpakkingen.

  Klik hier voor een preview van de juwelen!
  Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon genomineerd voor Loden Leeuw
  Gordon kan zich de (on)gelukkige genomineerde noemen voor de Loden Leeuw Persoonlijkheidsprijs, een prijs die wordt uitgereikt aan de irritantste bekende Nederlander in een tv-reclame.

  Vorig jaar won Beau van Erven Dorens deze prijs voor zijn bijdrage in witte onderbroek aan de reclame van telecomaanbieder Scarlet.

  In ieder geval zal het een geruststelling voor Gordon zijn dat niet alleen hij, maar ook o.a. Gerard Joling, Rene Froger, Ali B. en Jort Kelder tot de genomineerden behoren.

  De C1000-reclame is blijkbaar niet door iedereen even goed ontvangen...
  Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
  >> Shownieuws meldt: Gordon en Bartho uit elkaar
  Het gerucht gaat dat het prille liefdesgeluk alweer veel te vroeg tot een einde is gekomen voor Gordon.

  Voor de kerst zou Gordon naar Zuid-Afrika gaan voor een vakantie, al had hij de eerste periode nog wel werk te doen. Shownieuws meldde: "Vlak voordat Gordon vertrok hebben de twee met elkaar gebroken. Zodoende is Gordon in zijn eentje afgereisd".

  Of dit gerucht waar is, valt nog te bezien. Andere bronnen gaven aan dat Bartho nog een tijdje in Nederland moest blijven omdat ook hij hier nog werkzaamheden had af te ronden. Hij zou wel degelijk met Gordon de feestdagen doorbrengen.

  Update:
  Volgens de website van Story heeft Bartho bevestigd dat Gordon en hij uit elkaar zijn. Er wordt vermeld:

  "18-12-2006 08:51:58
  Gordon en zijn vriend Bartho Boer zijn uit elkaar. De zanger is alleen vertrokken naar Kaapstad om daar de feestdagen door te brengen. Bartho, met wie hij sinds augustus een relatie heeft, heeft Gordon verlaten. De reden voor de breuk is nog onduidelijk. Gordon heeft zelf nog niet gereageerd op de scheiding. De zanger liet afgelopen zomer nog weten dat de tien jaar jongere Bartho de man was met wie hij oud wilde worden. Bartho heeft zojuist exclusief aan Story bevestigd dat de relatie definitief voorbij is."
  Aantal reacties: 14 | Reageer op dit artikel
  >> Beste uitzendingen TV Show herhaald
  Voor iedereen die Gordon wil zien in de TV Show en de uitzendingen heeft gemist:

  Maandag 18 dec. om 23.02 uur TROS Nederland 1:
  Vijf mannen die op geheel eigen wijze hun sporen hebben verdiend: Mart Smeets, Herman den Blijker en de Toppers Gordon, Gerard Joling en René Froger.

  Dinsdag 19 dec. om 23.02 uur TROS Nederland 1:
  Reinout Oerlemans ontvangt vanavond in de TROS TV SHOW drie totaal verschillende mannen: Gordon, Frits Barend en Julio Iglesias.
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Vanavond: Kerst met de Toppers op tv
  Alle fans van de Toppers mogen vanavond de unieke tv-uitzending van 'Kerst met de Toppers' niet missen!

  Om 21:30 uur op Tien (Talpa), vrijdag 15 december.

  De aflevering is opgenomen in het feeërieke Disneyland Parijs. Geer, Goor en Rene brengen de mooiste kerstliedjes ten gehore. De aankondigingen worden verzorgd door: Mary X-mas, (Gordon), De Kerstengel (Joling) en Scrooge (Froger).
  Aantal reacties: 11 | Reageer op dit artikel
  >> Uitspraken over 'potenrammen' uit verband getrokken
  Volgens Gordon zijn zijn uitspraken over het 'potenrammen' uit z'n verband getrokken. In een interview bij radiozender 100%NL legde hij het verband tussen het 'potenrammen' door Islamitische jeugd en het niet draaien van zijn nieuwe plaat op 3FM en 538. In de plaat heeft hij het over het probleem rondom homo-acceptatie.

  "De dj vroeg me of het probleem groter wordt door het te ontkennen. Daarop zei ik dat als de grote stations de maatschappelijke boodschappen zoals in mijn single te horen niet draaien, dan meedoen aan het groter maken van het probleem ", zo zei hij vanmiddag op Radio 538.

  "Ik heb die single niet voor niks opgenomen natuurlijk. Het zou mooi zijn als veel mensen het horen. Stel nou dat Marokkanen deze plaat allemaal mee zouden zingen in de discotheek, dat zou toch mooi zijn?"

  Volgens Gordon stuurde Jan-Willem Brüggenwirth, algemeen directeur van Radio 538, hem een e-mail over de zaak. "Hij schreef: 'je hebt een domme uitspraak gedaan'. Als ik dom was geweest, dan had ik nooit deze plaat opgenomen natuurlijk."
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon bestolen op Miljonair Fair
  Gordon kan opgelucht ademhalen; zijn sieraden zijn gewild! Een diamanten armband van 12,4 karaat uit zijn sieradenlijn By Gordon Jewels is dit weekeinde gestolen uit een vitrine op de Miljonair Fair in Amsterdam. " Het blijkt wel hoe gaaf die sieraden zijn dat ze gestolen worden", aldus de zanger.

  Wie het laatst lacht, lacht het best. Dat geldt zeker voor Gordon; het origineel, ter waarde van maar liefst 225.000 euro, was omgeruild voor een kopie. "Dat is even slikken voor de dieven die nu met een armband zitten van nog geen 600 euro!", grapt de zanger op zijn weblog.
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> De Nederlandse Oprah: Gordon
  Gordon wil in Nederland in de voetsporen treden van talkshowkoningin Oprah Winfrey. De 38-jarige zanger en presentator wil op Talpa dagelijks een 'Oprah-achtig' programma op de buis brengen, zegt hij in de decembereditie van het maandblad BLVD. Hij kreeg die ingeving onder meer door zijn ergernis over de programmering van de tv-zender.

  Overtuigd van het succes van zijn talkshow sms'te hij Talpa-baas John de Mol. "Ik geef je nog één kans. Om 18.00 uur ga ik dagelijks een uur een Oprah-achtig programma doen en jij hebt je kijkcijfers terug." Volgens Gordon vindt De Mol het een topidee. "Ik weet gewoon dat ik dat kan. Mensen vertrouwen mij."

  Het blonde kijkcijferkanon denkt zijn ambitieuze plan zonder moeite te kunnen combineren met zijn vele andere bezigheden. Sinds hij in augustus een relatie kreeg met de 28-jarige Bartho Boer, heeft hij eindelijk weer rust gevonden, verklaart hij. "Ik heb veel meer energie omdat ik nu niet meer nachtenlang op zoek ben naar vertier."

  Net als het Amerikaanse multitalent Oprah Winfrey probeert Gordon op zo veel mogelijk vlakken succes te behalen. Onlangs lanceerde hij zijn eigen kledinglijn By Gordon en kondigde hij aan een internetmagazine te beginnen met winkel- en restaurantrecensies. Verder is de productie van een Gordon-Hummer een optie.
  Aantal reacties: 4 | Reageer op dit artikel
  >> By Gordon op de Miljonair Fair
  Zanger Gordon heeft op de Miljonair Fair een stand gereserveerd voor zijn nieuwe kleding- en sieradenlijn By Gordon. In de Deltahal zullen zijn sieraden alvast kunnen worden bekeken door de bezoekers.

  De Miljonair Fair zal plaatsvinden van 7 - 11 december in de RAI in Amsterdam.
  Aantal reacties: 51 | Reageer op dit artikel
  >> Kerst met de Toppers - een gratis cd bij C1000
  Iedereen die van 17 t/m 23 december minimaal € 35,- bij C1000 besteedt, ontvangt de gratis cd ‘Kerst met de Toppers’.

  Op deze bijzondere cd zingen de sterren vijf bekende kersthits en een unieke kerst-meezingmedley. Deze cd is exclusief verkrijgbaar bij C1000 en ligt dus niet bij de platenzaken!

  Op 15 december komen de Toppers bij Talpa hun belevenissen in Disneyland Parijs laten zien. Ook dan brengen ze kerstnummers ten gehore.

  Dus op 15 december om 21:30 uur allemaal de tv afstemmen op Talpa voor het programma getiteld 'Kerst met de Toppers'!
  Aantal reacties: 4 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon morgen te gast op de radio!
  Aankomende vrijdag (8 december) is Gordon te gast in de studio van radiozender 100%NL.

  Hij zal tussen 17:00 en 18:00 uur te beluisteren zijn in de show van Eline la Croix.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Twee concerten binnen 5 dagen uitverkocht!
  Opnieuw een overweldigend succes voor de drie Toppers-heren. Enige tijd geleden is de datum bekendgemaakt waarop het eerste concert zal plaatsvinden: zaterdag 2 juni. Binnen no time was dit concert volledig uitverkocht. Hierop werd er een tweede concert toegevoegd op de dag ervoor: vrijdag 1 juni, maar inmiddels is ook dit concert volledig uitverkocht.

  Of er een derde concert gaat komen is nog niet bekend gemaakt, maar de kans is zeer groot dat dit wel gaat gebeuren.
  Aantal reacties: 8 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon in gesprek met radiozender 100%NL
  Gordon is boos en teleurgesteld dat zijn nieuwe single ‘Als je maar gelukkig bent’ die hij samen met Lange Frans opnam, niet op de publieke en commerciële radiostations gedraaid wordt. Zo riep hij maandag in RTL Boulevard de dj’s van alle zenders op, om zijn nieuwe single te draaien. Eerder deed hij een oproep bij SBS Shownieuws.

  Volgens 100%NL is de oproep totaal overbodig. ‘Als je maar gelukkig bent’ wordt door de zender iedere dag opnieuw vele malen gedraaid. Uit de vele reacties van luisteraars naar 100%NL blijkt bovendien dat het nummer enorm gewaardeerd wordt. Het radiostation, dat enkel pop, rock en urban van Nederlandse bodem draait, laat het nummer meer dan 5 keer per dag voorbijkomen. Ook andere liedjes van Gordon, zoals onder meer ‘100% Verliefd’ (met Romeo) worden regelmatig gedraaid op de zender.

  Volgens programmadirecteur Herbert Visser is 100%NL juist bij uitstek de radiozender voor artiesten zoals Gordon die ditmaal een nummer met Lange Frans opnam. 100%NL knokt keihard voor Nederlandse artiesten die pop, rock of urban maken. “Voor een nummer als ‘Als je maar gelukkig bent’ maken we in onze playlist niet alleen ruimte vrij, we zitten ook echt op dit soort muziek te wachten,” aldus Herbert Visser.

  Inmiddels is 100%NL met het management van Gordon in gesprek, met de bedoeling om Gordon nog meer ruimte op de zender te geven.
  Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
  >> Tweede concert Toppers!!!
  Er is een tweede concert bijgekomen voor Toppers in Concert 2007, en wel op vrijdag 1 juni!

  Reserveren kan vanaf NU per www.ticketpoint.nl
  Aantal reacties: 10 | Reageer op dit artikel
  >> Beslag op Gordon's villa
  Een bouwbedrijf uit Ede heeft beslag laten leggen op de Blaricumse villa van Gordon. Dit meldt ‘Shownieuws’ gisteravond.

  Het bedrijf vindt Gordon 'een aardige vent' maar vindt het na een maandenlange correspondentie genoeg. Het bedrijf wil 65.000 euro zien die het tegoed heeft van Gordon voor het verbouwen van de villa. Gordon kan het bedrag wel betalen, maar weigert te betalen omdat het bouwbedrijf slecht werk heeft geleverd.

  In ieder geval zal Gordon gewoon kunnen blijven wonen in zijn huis. De inbeslagname houdt alleen in, dat hij zijn huis voorlopig niet meer mag verkopen, maar dat was hij toch niet meer van plan.
  Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon in Re:Action op TMF
  Vandaag (woensdag 22 nov) zal Gordon met Lange Frans te gast zijn in het tv-programma Re:Action op de muziekzender TMF.

  De uitzending begint om 16:30 uur en het onderwerp dat besproken gaat worden is de verkiezingen.
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Prijsvoering Toppers in Concert 2007
  Toppers in Concert 2007

  Datum: 02-06-2007
  Plaats: Amsterdam, Noord Holland
  Locatie: Amsterdam ArenA
  Tijd: van 21:15 uur tot nog niet bekend.

  Prijs:
  Rang 1 € 67,50
  Rang 2 € 57,50
  Rang 3 € 47,50
  Rang 4 € 37,50
  Rang 5 € 27,50

  Servicekosten: € 3,75 servicekosten per ticket en € 1,50 verzendtoeslag per boeking
  Aantal reacties: 20 | Reageer op dit artikel
  >> Schoenenlijn Gordon gelanceerd door Nimco House of Shoes
  De schoenenlijn van Gordon werd door Gordon ontwikkeld in nauwe samenwerking met franchiseformule Nimco House of Shoes. Vooralsnog zullen de ‘Gordon’-schoenen exclusief te koop zijn bij Nimco House of Shoes.

  “De schoenen hebben een hoog ‘bling bling’-gehalte,” aldus Danny Andriesse, directeur van Nimco House of Shoes. “De primaire kleuren zijn zwart, wit en zilver met kettinkjes.”

  Ook de Rainbow-accenten zullen in de schoenenlijn worden toegepast. De collectie bestaat uit 5 tot 8 verschillende modellen met elk zijn eigen design. Er zal gestart worden met uitsluitend herenschoenen, maar al naar gelang het succes zal er volgend jaar worden bekeken of er ook een dameslijn zal volgen.

  Gordon's broer John ontmoette een directielid van Nimco op zijn vakantie en raakten aan de praat over de nieuwe kledinglijn van Gordon. Een eigen schoenencollectie hoorde daarbij. Vervolgens is Nimco met Gordon gaan praten en het klikte meteen.

  De schoenen liggen vanaf februari 2007 in alle Nimco-filialen. Of er een filiaal bij jou in de buurt zit, kun je bekijken op de website van Nimco.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon opent kledingwinkel in Almere
  De nieuwe kledinglijn van Gordon is binnenkort te koop bij de Airforce winkel. Vrijdag opent Gordon een eerste brand store in Almere waar zijn Airforce One kleding verkocht gaat worden onder het label van het al bestaande kledingmerk Airforce. Er zal ook een sneak preview zijn van zijn nieuwe kleding, maar de echte verkoop start pas volgend jaar.

  Zo zullen er schoenen, riemen, jacks en spijkerbroeken uit zijn kledinglijn te koop zijn. En Otazu krijgt concurrentie, want ook de sieraden zullen niet ontbreken.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon bij Edwin Evers
  Morgenochtend (donderdag 16 november) is Gordon tussen 07:30 en 09:00 uur te gast bij Live38, een onderdeel van de ochtendshow 'Evers staat op' op Radio 538. Hij zal ook enkele nummers ten gehore brengen.

  Allemaal luisteren dus!
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Figuranten gezocht!
  Gordon is op zoek naar bijzondere mensen om in zijn nieuwe videoclip te verschijnen. Het maakt niet uit of ze hetero, homo of bi zijn. Ook maakt het niet uit of ze bejaard of gehandicapt zijn. Wel moeten de figuranten er een bijzondere levensstijl op na houden of er apart uitzien, schrijft de 38-jarige zanger op zijn weblog. "Alleen aanmeldingen met foto worden benaderd."

  Met deze mensen wil Gordon de boodschap van zijn nummer 'Als je maar gelukkig bent', dat hij samen met Lange Frans heeft opgenomen, tot uitdrukking brengen. Het lied gaat over de reactie van de ouders van Gordon toen hij vertelde dat hij homoseksueel is. Donderdag wordt het filmpje opgenomen.
  Aantal reacties: 9 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon haalt uit naar Party
  Weekblad Party heeft weer een verzonnen nieuwsbericht geplaatst over Gordon. In het bericht wordt gesuggereerd dat Gordon regelmatig verdovende middelen gebruikt en zijn Blaricumse villa gebruikt om regelmatig orgieën te houden. Sinds Gordon Bartho heeft ontmoet zou hij zijn drugsgebruik meer in de hand houden.

  Gordon noemt Party een 'goedkoop grafblad' en geeft aan niet meer de moeite te nemen om er werk van te maken. Volgens eigen zeggen steekt hij zijn energie liever in de mooie dingen van het leven.
  Aantal reacties: 8 | Reageer op dit artikel
  >> Ticketsales Toppers 2007
  We hebben meerdere malen de vraag binnengekregen hoe/waar de tickets voor Toppers in Concert 2007 verkocht gaan worden.

  Op 2 december start de voorverkoop via Ticketpoint. Als je je e-mail achterlaat op www.toppersinconcert.nl ben jij de eerste die het weet!
  Aantal reacties: 13 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon stopt als columnist bij de Telegraaf
  Gordon zal per onmiddellijk zijn medewerking als columnist voor De Telegraaf beëindigen.

  Vanmorgen schreef de krant over een ‘kansloze Gordon’ ivm het slecht scoren van zijn 2-delige real life soap over zijn opgezette kledinglijn. In het artikel werd op zeer flauwe wijze vergelijking gezocht tussen de populariteit van Gordon en Frans Bauer.

  "Dat Frans populairder is daar zal ik geen probleem van maken en ook zeker erkennen. Maar dat je eigen krant voor de zoveelste keer mijn goede naam door het slijk haalt, daar pas ik voor. Vorige maand liep ik een zogenaamd 'blauwtje bij de KLM' volgens de krant wat absoluut niet waar was en nu dit weer? Mijn programma stond recht tegenover X-factor, Paul de Leeuw en Bauer en wordt op Talpa uitgezonden, moet ik aan iedereen nog uitleggen hoe het in elkaar zit? Vanavond wordt mijn soap herhaald om 22.30 en het is een enig programma geworden! Ik stop met het schrijven voor een krant die er zichtbaar van geniet om mij publiekelijk onderuit te halen" aldus Gordon.
  Aantal reacties: 6 | Reageer op dit artikel
  >> Derde seizoen 'Over de Vloer' de laatste
  Het is gedaan met Over de Vloer, de Talpa-serie waarin Geer en Goor drie dagen meedraaien in een totaal ander leven. Het derde seizoen dat nu wordt gemaakt is het laatste, zo belooft Gordon in de Nieuwe Revu. "Als het publiek ons echt leuk had gevonden, hadden we de Televizier-ring wel gewonnen. Maar we zijn niet eens genomineerd. Bovendien zijn de kijkcijfers gehalveerd. Dus ik denk niet dat er nog een vierde seizoen komt", aldus Gordon.

  Zoals bekend is het derde seizoen met moeite in gang gezet. Met name Joling zou het opnameproces zwaar vinden, waarbij hij twee dagen achter elkaar in een vreemd bed moet slapen.
  Aantal reacties: 8 | Reageer op dit artikel
  >> Geer & Goor goed voor een vermogen van 15 miljoen euro
  Zangers Gordon en Gerard Joling zijn samen goed voor een vermogen van 15 miljoen euro. 'Goor' bekleedt met 8 miljoen de 11e plek in de lijst met de '20 rijkste homo's van Nederland'. 'Geer' is met een miljoen minder terug te vinden op nummer 12.

  De lijst is samengesteld door twee redacteuren van de 'lijst der rijken' Quote 500, in opdracht van het magazine Winq. De rijkste openlijk homoseksuele Nederlander is Jacob Gelt Dekker met een geschat vermogen van 250 miljoen euro. Dekker is eigenaar van een chique hotel op Curaçao.

  André van Duin is de rijkste showbizzman met 13 miljoen op nummer 8, gevolgd door Paul de Leeuw op een 9e plaats met 11 miljoen.
  Aantal reacties: 10 | Reageer op dit artikel
  >> Vanavond in TV Show
  Het zal velen al zijn opgevallen dat Gordon vanavond in de TROS TV Show zal verschijnen. Een bijzondere uitzending, omdat de camera Gordon heeft gevolgd tijdens de Toppers-concerten.

  Tijdens die periode werd het eerste hechte contact tussen Gordon en Bartho gelegd. Presentator Reinout confronteert Gordon met hilarische beelden van die opnamedag. Zo krijgt de kijker onder meer te zien hoe het tweetal voorzichtig met elkaar flirt en dat Gordon de allereerste sms van Bartho krijgt!
  Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
  >> Datum Toppers 2007 bekend
  De eerste datum voor Toppers in Concert 2007 is bekendgemaakt op Shownieuws.

  Op 2 juni 2007 zal het concert gaan plaatsvinden. De kaartverkoop start nog dit jaar: namelijk op zaterdag 2 december.
  Aantal reacties: 11 | Reageer op dit artikel
  >> Froger, Joling en Gordon maken winkeliers C1000 'rijk'
  De Toppers-huismerkencampagne van de C1000 is uitstekend ontvangen. De Levensmiddelenkrant meldt dat de winkeliers vooral te spreken zijn over de 'verfrissende aanpak met veel humor''. Ze vallen bij een brede groep klanten in de smaak en dat heeft geleid tot een omzetverhoging; deze bedraagt bij eenderde van de winkeliers maarliefst 10%.

  "Het is voor het eerst in acht jaar dat ik weer kan lachen om een spotje van C1000", aldus een C1000-ondernemer uit Noord-Holland. Er worden nauwelijks negatieve reacties op de spotjes gemeld. Sommige klanten zeggen wel te schrikken van de levensgrote poppen van de drie toppers op de winkelvloer.
  Aantal reacties: 5 | Reageer op dit artikel
  >> Succesvolle modeshow voor Gordon!
  De nieuwe kledinglijn is met open armen ontvangen in modewereld. Dit bleek tijdens en na de modeshow die maandag 30 oktober plaatsvond. Aansluitend op de modeshow werd meteen Gordon's nieuwe album 'Zoveel' gelanceerd; het eerste exemplaar werd aangeboden door Rita Verdonk.

  Gordon spreekt van een 'geslaagde avond'. Foto's staan inmiddels op Gordonfans.nl, om te bekijken klik hier!
  Aantal reacties: 4 | Reageer op dit artikel
  >> De site uitgebreid
  Zoals jullie zien, is de Gordonfans website uitgebreid! Je kunt nu ook reacties plaatsen op nieuwsitems en alle columns zijn terug te vinden op de site. Ook de layout is licht gewijzigd.
  Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
  >> Tekst van de nieuwe single
  Bij deze de tekst van
  'Als Je Maar Gelukkig Bent',
  de nieuwe single van Lange Frans en Gordon.

  Gordon:
  Ik zie de blik nog in zijn ogen toen ik tegen mijn vader zei:
  Lieve pappa luister eens, niet de meiden maar de jongens zijn voor mij
  Een last die van mijn schouders viel, mijn dubbelleven nu voorbij
  Zeker toen mijn vader zei: je blijft gewoon mijn zoon
  Maar heel veel mensen zijn nog klein van geest
  Bang voor het onbekende en dat vrezen zij soms nog het meest
  Ik zou willen dat iedereen straks nog één zin kent: als je maar gelukkig bent!

  Refrein:
  Als je maar gelukkig bent, dat is wat mijn moeder zei
  Luister naar je hart, m’n jong, het leven is te snel voorbij
  Laat die kant maar van jezelf zien waar anderen zo bang voor zijn
  Het is aan iedereen gegeven om vrij en zonder angst te leven

  Lange Frans:
  De wereld is ontworpen om je klein te houden
  Ze weten alles al maar ze proberen het geheim te houden
  We kunnen vliegen naar mars en rijden op water (echt waar?)
  Maar er wordt ons geleerd om te haten, bang te zijn voor wat we niet kennen
  Geen vragen te stellen maar schelden en wegrennen
  En ik kan er niet aan wennen want ik zie het niet zo
  We bloeden allemaal rood en we gaan allemaal dood
  Dus ben je flikker, pot, poot, natte, battie of mietje
  We zingen allemaal hetzelfde liedje
  En aan het eind van de dag zijn we allemaal mensen
  Met andere dromen en andere wensen
  En ik hoor de haters al dat ik met homo's loop
  Maar ik hou gewoon van mensen, ben geen homofoob
  En diezelfde haters die snappen maar de helft
  Wat wil je later worden? Wat dacht je van jezelf!
  Aantal reacties: 7 | Reageer op dit artikel
  >> Opening homomonument
  Op dinsdagmiddag 24 oktober heeft Gordon samen met Lange Frans opgetreden tijdens de onthulling van een homomonument in Madurodam.

  Het monument is een kopie op schaal van het homomonument dat naast de Amsterdamse Westerkerk staat. Ter gelegenheid van de onthulling zong Gordon zijn nieuwe single met Lange Frans.

  Op RTL Boulevard is het uitgezonden, klik hier om te bekijken.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Ruud, Winston en Lange Frans op de catwalk voor Gordon
  Voormalig stervoetballer Ruud Gullit is één van de mannequins die Gordons kledinglijn presenteren. Rapper Lange Frans, acteur Winston Post en televisiepresentator Winston Gerschtanowitz lopen ook over de catwalk. Dat heeft RTL Boulevard dinsdag gemeld.

  Tijdens zijn modeshow op 30 oktober zingt Gordon ook nummers van zijn nieuwe verzamel-cd 'Zoveel'. Het merendeel van het album bestaat uit oud werk, maar vijf nummers zijn nieuw, waaronder een duet met Lange Frans en een nummer dat samen met Guus Meeuwis is geschreven.

  Gordons kledinglijn By Gordon bestaat uit schoenen, riemen, colberts, jacks, spijkerbroeken, T-shirts en overhemden. Ook heeft hij een eigen sieradenlijn. De kleding en accessoires zijn vanaf eind februari te koop.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Bekijk de tv-commercial
  De komische tv-commercial voor de C1000 supermarktketen, met in de hoofdrol Rene, Geer, Goor en de victoriabaars, is nu ook online te zien via Gordonfans.nl!

  Klik hier om hem te bekijken. (4,7 MB)
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Drie Toppers in C1000 reclame
  Het zal velen niet zijn ontgaan: Gerard Joling, Rene Froger en natuurlijk Gordon zijn als Toppers in hun blauwe concertpakken te zien in diverse reclames en winkels van C1000.

  Op de website van C1000 kun je een spel spelen 'Spot de Toppers' waarmee je gratis huismerkprodukten kan winnen.

  Klik hier voor meer!
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Releasedatum single met Lange Frans bekend
  De single van Gordon samen met Lange Frans (van Lange Frans en Baas B), getiteld 'Als Je Maar Gelukkig Bent', zal begin november in de winkels verschijnen!
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Opnieuw real life serie voor Gordon
  Zoals bekend, is Gordon druk met het lanceren van zijn nieuwe album en kledinglijn 'By Gordon'. De televisiezender Talpa, waar Gordon veel voor werkt, heeft onlangs besloten hier een serie aan te wijden, eveneens genaamd 'By Gordon'.

  Het zal een 'real life' serie (docusoap) worden van een tweetal afleveringen van bijna een uur, waarin Gordon gevolgd wordt tijdens zijn voorbereidingen voor de modeshow, kledinglijn en zijn nieuwe album 'Zo Veel'. Naar verwachting zal de serie begin november op de buis verschijnen.
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon volgend jaar in Ahoy'!
  In een recent nieuwsbericht geeft Gordon aan grootse plannen te hebben voor komend jaar. Hij zal zich weer meer gaan storten op zijn muziekcarriere.

  Allereerst neemt 2007 een start met zijn nieuwe kledinglijn: die zal begin volgend jaar namelijk in diverse winkels verschijnen.

  Er is zelfs sprake van dat hij volgend jaar weer gaat toeren. Toppers in Concert zal plaatsvinden in mei 2007 (wederom met meerdere concerten) en vanaf oktober 2007 wil Gordon meerdere soloconcerten gaan geven, waaronder een groot concert in Ahoy' Rotterdam.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Single Lange Frans en Gordon
  Gordon (38) en zijn tien jaar jongere collega Lange Frans doken onlangs samen de studio in voor een nummer over homoseksualiteit. Gordon: " Als je maar gelukkig bent gaat over de reactie van mijn ouders toen ik hen vertelde dat ik homoseksueel ben. Hoewel zij, en dat is al weer bijna twintig jaar geleden, heel liefdevol reageerden, lijken tegenwoordig steeds minder mensen homo's te accepteren."

  Gordon heeft het nummer doorgestuurd naar de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, in de hoop dat er misschien een Postbus 51-spotje uit voort kan vloeien.

  Het idee voor het duet ontstond op Sensation Black, toen de twee in aangeschoten toestand elkaar ontmoetten. Een van de beste vrienden van Lange Frans bleek Gordons buurman op de markt te zijn geweest.

  Gordon: "Hoewel rappers erom bekend staan dat ze vrij homofobisch zijn, is dat bij Lange Frans absoluut niet het geval." Lange Frans: "Gordon mailde mij het krantenbericht waarin stond dat tegenwoordig veel jongeren homoseksualiteit niet accepteren. Het is vooral onwetendheid; mensen haten vooral dat wat ze niet begrijpen." Hij haalt zijn schouders op: "Het is waar dat de gemiddelde rapper niks van homo's moet hebben. Omdat het verre van cool zou zijn. Gelukkig lijkt er wel een kentering te komen. Zo riep de Amerikaanse rapper Kanye West vorig jaar zijn collega's op om te stoppen met het discrimineren van homo's. In één van zijn nummers zingt hij zelfs dat zijn neef homo is, 'en toch heel aardig'. Tja, het is triest dat zoiets nodig is, maar ik werk er graag aan mee."
  Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
  >> 'Best of' album...tipje van de sluier
  Een tipje van de sluier wordt door Gordon zelf reeds opgelicht over het nieuwe album. Zoals bekend, zal er een 'Best of' album verschijnen van Gordon op 30 oktober 2006. Titel van het album zal worden: 'Zo Veel'. Aan de nieuwe plaat hebben diverse grote tekstschrijvers meegewerkt zoals Han Koreneef en Guus Meeuwis.

  De tot nu toe bekende liedjes voor het album:

 • 'Hou Me Nog Een Keer Vast'
 • 'Eenzaam Maar Nooit Alleen'
 • 'Als Je Maar Gelukkig Bent' (samen met Lange Frans)
 • 'Volg Je Hart' (samen met Deborah)
 • 'Jij'
 • Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Signeersessies met optreden
  Op zaterdag 30 september zullen er signeersessies met een optreden plaatsvinden van Gordon samen met Deborah bij diverse Mediamarkten.

  Hierbij zal o.a. het nieuwe duet 'Volg Je Hart' ten gehore worden gebracht.

  Klik voor alle informatie hier.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Nieuwe single Gordon & Deborah
  Op veler verzoek meer informatie over de nieuwe single van Gordon samen met zijn nichtje Deborah, getiteld 'Volg je Hart'.

  Volgens de website van de Music Store is deze aankomende maandag, de 25e september (iets later dus dan verwacht), in de filialen te vinden. Zie de afbeelding hiernaast afkomstig vanaf de website van Music Store. Bij sommige andere platenzaken is de single zelfs al te koop!
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Toch een derde seizoen voor Over de Vloer!
  Er komt alsnog een derde seizoen van het populaire televisieprogramma Over de Vloer, dat meldt De Telegraaf.

  De twee valse gezusters hadden na een ruzie de stekker uit de serie getrokken, nadat Gordon te kennen had gegeven niet door te willen werken met Gerard. Geer zou naar eigen zeggen geen zin meer hebben in de ontberingen van de serie.

  De verzoening is tot stand gekomen door Gordons deelname aan het programma Katja VS Gordon, waarbij Gordon het moet opnemen tegen Katja Schuurman om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel. John de Mol heeft hierbij 50.000 euro geboden om opnieuw een serie van Over de Vloer op te kunnen nemen. Het geld zal naar een stichting gaan die zich inzet voor bijstandsmoeders.
  Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
  >> 'Over de Vloer' genomineerd voor Gouden Televizier-Ring
  Maak het succes van 'Joling & Gordon Over de Vloer' compleet, en stem voor dit programma.

  Wie weet komt het spoedig terug op de buis als de twee diva's er een Gouden Televizier-Ring mee winnen!!!

  Klik hier om te stemmen!
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon wijdt uit over redenen breuk met Gerard
  Door de vele misverstanden die de media de wereld in heeft geholpen over de breuk tussen Gordon en Gerard, heeft Gordon nu zelf op zijn weblog een bericht geplaatst met de ware redenen.

  Allereerst noemt hij het 'schandelijk' dat Shownieuws alleen de mening van Gerard heeft belicht in de uitzending. Daardoor is er een beeld ontstaan alsof Gordon de boosdoener is.

  Gordon schrijft:
  1. Maanden zijn we bezig geweest om onze diva over te halen nog een seizoen te doen van Over de Vloer.
  2. Alle eisen, welke tot absolute absurditeit stegen, waren op het laatste moment ingewilligd.
  3. Gerard wist afgelopen vrijdag al dat hij er zoals altijd geen zin in had.
  4. Er is geen enkele aanleiding om te denken dat Gerard bereid zou zijn om evt. volgende week wel verder te gaan met Over de Vloer.
  5. Ik heb Gerard uitgebreid gesproken en zelfs mijn hulp aangeboden omdat ik mij zorgen maakte om zijn psychische toestand (al een hele tijd) en ik heb hem geadviseerd zelfs de ijsshow niet meer te doen omdat anders zijn geloofwaardigheid in het geding zou komen.
  6. Er zou al twee keer eerder afgelopen maanden worden gestart met de opnames maar deze werden ook al onverhoopt afgezegd.
  Er lijkt veel meer te spelen dan wat de media naar buiten brengt. Gordons hierboven genoemde redenen, in combinatie met de manier waarop Gerard zo lastminute heeft afgezegd, heeft ertoe bijgedragen dat Gordon de beslissing heeft moeten nemen om zich terug te trekken uit Over de Vloer.

  Gordon vermoedt dat Gerard simpelweg geen zin meer heeft in de opnames voor een nieuwe serie, maar betreurt het feit dat Gerard hierover niet eerlijk is tegenover de fans.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon & Gerard 'uit elkaar'
  Gordon lijkt Gerard Joling spuugzat te zijn, dat meldt de Telegraaf. Het succesprogramma 'Gordon en Joling Over de Vloer', waarvan maandagochtend een aflevering zou moeten zijn opgenomen, lijkt definitief van de baan. Gerard stuurde om vijf voor zeven een sms’je dat hij een hele nacht niet had geslapen, zich ziek voelde en dus niet zou verschijnen. Gordon is het na de zoveelste afzegging spuugzat en wil nu helemaal niet meer.

  Gordon is boos en diep teleurgesteld dat dit is gebeurd. "Ik ben er klaar mee. Ik heb toen ik doodziek was ook zo lang mogelijk doorgewerkt. Ik vind dit onprofessioneel en wat mij betreft zou dit gevolgen kunnen hebben voor De Toppers. Meneer Joling zoekt het maar uit."

  Talpa houdt zich neutraal tegenover de toekomst van de serie. Er wordt afwachtend gereageerd op de houding van de mannen tegenover elkaar. "Er komt vast wel weer een nieuwe afspraak."
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Nieuw album van Gordon deels met groot orkest
  Gordon laat zich op zijn nieuwe album begeleiden door een orkest. In het nummer 'Hou me nog een keer vast' van tekstschrijver Han Kooreneef zijn veertig violisten te horen. "Haal je zakdoek maar vast tevoorschijn", schrijft de 38-jarige volkszanger donderdag op zijn weblog.

  Het is niet de eerste keer dat de Amsterdammer samenwerkt met klassieke musici. Eind 2004 liet hij zich in Tilburg begeleiden door het Concertgebouw Kamerorkest, waarbij zijn bekende nummers in een klassiek jasje werden gestoken.

  Op Gordons nieuwe album, dat volgende maand verschijnt, staat ook het duet 'Als je maar gelukkig bent' met rapper Lange Frans. "Hij kwam aan met zo'n vet liedje dat we helemaal door het lint gingen en ik beloof je: dit wordt een megaklapper", schrijft Gordon.

  Ook Guus Meeuwis werkt mee aan het album. Hij zette Gordons tekst 'Eenzaam maar nooit alleen' op muziek. "Hij heeft zichzelf weer overtroffen", schrijft de blonde diva. De titel van het album is nog onbekend.
  Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
  >> KLM uit kritiek op column Gordon
  KLM uitte zich fel tegen de kritiek die Gordon had op de kwaliteit van de KLM, wat onlangs is verschenen in zijn column in De Telegraaf.

  "Het leek wel of je met jouw stukje de 'pissing-contest' wilde winnen", schrijft commercieel directeur Paul Gregorowitsch. "Jammer dat jouw emotie de feiten deed vergeten. En ja, smaken verschillen. Zoals er vele Nederlanders jouw artistieke werk niet kunnen waarderen, zo heb jij het recht het KLM-product niet meer te waarderen."

  Gordon heeft ook al een antwoord teruggestuurd. "Het is ook een beetje cynisme. Ik gebruik daardoor vaak bewoordingen die men vaak denkt en nooit hardop durft te zeggen. Het is geenszins mijn bedoeling KLM onderuit te halen, maar slechts te attenderen op een vaststaand feit en dat is dat in veler ogen de service die geboden wordt met stappen achteruit is gegaan."
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Win de prijsvraag!
  Maak kans op een exclusieve uitnodiging voor de modeshow van Gordon's nieuwe kledinglijn en de presentatie van zijn nieuwe album op 30 oktober.

  Meedoen doe je door 5 vragen over Gordon te beantwoorden. Insturen kan per mail, maar wel voor 15 oktober.

  Klik hier voor alle info!
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon's webshop is online!
  Zojuist is via de Gordon website bekend gemaakt dat de webshop is geopend.

  Via deze webshop zal Gordon hippe dames- en herenkleding (gaan) verkopen inclusief zonnebrillen en luxe herenmode. Er zijn al enkele leuke nieuwe t-shirts toegevoegd voor zowel dames als heren!

  Ga gauw naar www.gordonshop.nl
  Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
  >> DVD van Toppers in Concert
  De DVD van Toppers in Concert 2006 ligt vanaf nu in de reguliere platenzaken en winkels. Haal hem snel!

  Onlangs is de DVD van vorig jaar, Toppers in Concert 2005, platina geworden samen met de cd. De kans is groot dat dit ook zal gebeuren met die van dit jaar!
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Toppers in Concert 2007...6 keer?!
  Tijdens het optreden van donderdag 10 augustus in Berkel & Rodenrijs, liet Gordon weten dat er volgend jaar zeker een uitgebreide nieuwe reeks van Toppers in Concert evenementen gaan komen.

  Ook noemde hij het waanzinnige aantal van maarliefst zesmaal Toppers in Concert 2007! Wat zal betekenen dat ze het fenomenale aantal van maarliefst zes (!) keer Arena vol gaan krijgen volgend jaar?

  Zodra hier meer over bekend is, wordt dat direct hier op Gordonfans.nl bekendgemaakt.
  Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
  >> Geen Amsterdam meer voor Gordon
  Met de komst van nieuwe liefde in Gordons leven, is de verhuizing ook afgelast. Het huis staat niet meer te koop.

  Pas geleden heeft Gordon besloten om zijn huis in Blaricum te verkopen omdat hij zich er eenzaam voelde in die grote, afgelegen villa, en besloot in Amsterdam een nieuw appartement te gaan zoeken.

  "Bartho gaat nu een appartement kopen in Amsterdam, dus straks woon ik er toch een beetje", vertelt Gordon.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon vindt nieuw geluk bij Bartho!
  Gordon heeft het geluk gevonden bij de 28-jarige Bartho Boer, 10 jaar jonger dan Gordon. Bartho is een in 2002 aan Universiteit Leiden afgestudeerde politicoloog die tegenwoordig actief is voor de VVD op nationaal en provinciaal niveau.

  Bartho en Gordon hebben elkaar enige tijd geleden leren kennen tijdens het tv-programma van Reinout Oerlemans. Rita Verdonk zat ook in die show en Bartho maakte deel uit van haar campagneploeg. Het was van beide kanten liefde op het eerste gezicht. Maar doordat Bartho pas een 8-jarige relatie met een vrouw achter de rug had, wisten ze geen van beiden goed wat ze met deze prille liefde aanmoesten. Zodoende was het contact op een lager pitje gezet.

  Vlak na Toppers in Concert stuurde Bartho echter een smsje dat hij toch wel wou afspreken. Gordon en Bartho hebben toen een romantische boottocht over de Amstel gemaakt, waarna weer een korte pauze volgde.

  Onlangs hebben de twee besloten het toch een kans te geven. Gordon was, een jaar nadat zijn relatie met Jacob sneuvelde, wel weer toe aan een nieuwe relatie.

  Bron: De Telegraaf
  Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
  >> Talpa is plat en Gordon meest irritant
  Uit een enquete in opdracht van VARA TV Magazine is gebleken dat veel kijkers nog steeds niet erg lovend zijn over Talpa. De ondervraagden bestempelden Talpa als 'plat', met teveel beroemdheden en te weinig onderscheidend.

  Gordon is de 'Meest Irritante Presentator' bij Talpa met een meerderheid van 22% van de stemmen. Beau van Erven-Dorens staat tweede.

  Daarentegen wordt het programma Joling&Gordon over de Vloer door 20% van de ondervraagden gezien als het 'Beste TV Programma' op Talpa. Hiermee deelt dit hilarische programma de eerste plaats samen met Koppensnellers.
  Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon heeft er de kracht weer voor!
  Het zal velen niet zijn ontgaan. Het gaat erg goed met Gordon. Zelf kan hij het wel van de daken schreeuwen: hij heeft een nieuwe vriend, een nieuwe herenkledinglijn, die eind oktober gereleased wordt d.m.v. een grootse modeshow, hij gaat verhuizen, hij voelt zich beter dan ooit. En als klap op de vuurpijl binnenkort een nieuw 'Best Of' album met o.a. een duet met nichtje Deborah, een liedje geschreven door Guus Meeuwis en bovendien een duet met Lange Frans en Baas B. Dit laatste maakte Gordon onlangs bekend tijdens zijn dj-sessie bij Radio538.

  Op zijn weblog schrijft Gordon over zijn nieuwe liefde, waar overigens nog geen foto's of andere details over bekend zijn:

  "Het is wel weer wennen, een einde aan een zoektocht. Een nieuw stabiel leven wat ik nodig heb om op al die andere vlakken succesvol te blijven en alles voor 100% goed te willen doen. Dat kan alleen als je basis goed is, als je thuis iemand hebt die daar voor je is. En zonder die gouden enveloppe te hebben geopend kan ik zeggen: ladies and gentlemen, we got him!"
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon presentator Big Brother 6?
  De geruchten gaan de ronde dat Gordon de nieuwe en zesde serie Big Brother-afleveringen gaat bijstaan als mede-presentator.

  Vanaf 20 augustus begint BB6, en via de website van Talpa wordt Gordon's naam in onlosmakelijk verband gebracht met de nieuwe Big Brother. Hoewel het er niet letterlijk staat (alleen Bridget wordt naar voren geschoven als presentatrice), is de kans dus aanwezig dat Gordon binnenkort ook bij dit programma te bewonderen valt!

  We wachten af...
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon wijdt uit over relatie met Marc Overmars
  De vermeende 'relatie' tussen Gordon en profvoetballer Marc Overmars, die leidde tot een rechtszaak, bleek niet meer te zijn dan een onschuldige flirt.

  Gordon vertelt dat hij Overmars heeft leren kennen in het Cooldown Cafe: "Ik was daar met een goede vriendin en de jongens van Ajax waren daar ook. We waren een beetje met die jongens aan het dollen, en er ontstond een situatie waarbij ik heel opzichtig met Overmars stond te dansen. Op een gegeven moment stonden we tegen een muur en voor de grap had ik mijn mond bijna op de zijne. Later die avond gingen we bij toeval tegelijkertijd naar huis en mensen hebben dat op een foute manier geïnterpreteerd, maar er is echt niks gebeurd".

  Jammer...voor Marc Overmars!
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon in Playboy
  Of je het een opluchting vindt of niet: Gordon staat niet naakt in Playboy. Maar wel staat hij deze maand in het augustusnummer van dit blad met een groot en onthullend interview over zeer uiteenlopende onderwerpen.

  Speciaal voor de fans kan je een originele scan van dit interview hier downloaden. Let op: hij is wel groot (10MB) dus het kan even duren voordat hij binnen is, en het is in ZIP-formaat.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Toppers in Concert CD gaat als een speer
  Het album met de registratie van het concert Toppers in Concert 2006 gaat werkelijk als een speer.

  In de Mega Album Top 100 is het nieuwe album nieuw binnengekomen op nummer 3!
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon op Radio538
  Gordon gaat Edwin Evers vervangen op het populaire radiostation Radio538. Voor het programma Evers Staat Op, dat elke werkdag wordt uitgezonden van 06:00 - 10:00 uur, is onze Gordon gevraagd om als vervangende deejay op te treden.

  Vanaf maandag 24 juli zal Gordon te beluisteren zijn in dit ochtendprogramma, gedurende maarliefst 3 weken lang!

  Of dit ook het begin zal inluiden van een vervolg op Gordon's radiocarriere, is nog niet bekend. Zowel Gordon als het radiostation hullen zich in stilzwijgen. "Het zou zo maar kunnen..." aldus Gordon.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Speciale oplage blingbling shirtjes Gordon
  Vanaf vandaag is er een nieuw shirtje te koop van Gordon met de tekst 'Ik heb er geen kracht meer voor'.

  Het shirtje is ingezet met echte steentjes en is in zowel mouwloze als t-shirt vorm verkrijgbaar in heel veel kleuren. Voor dames en heren!

  Hij is verkrijgbaar voor € 29,95 (ex. verzending) en is slechts tijdelijk verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

  Bij de shirtjes zit bovendien een extra cadeautje van Gordon.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Villa te koop...
  Gordon verkoopt zijn prachtige villa per direct. Het Blaricumse stulpje dat een inpandig zwembad, een paar badkamers, een bioscoopkamer, jacuzzi in de tuin en megawoonkeuken heeft is te groot voor hem geworden.

  "Ik verlang terug naar Amsterdam", zegt de zanger/presentator. "Als ik hier naar buiten loop zijn er geen gezellige kroegjes of restaurants, maar staar ik in een maïsveld. Het kan opwindender..."

  De beslissing om zijn huis te verkopen heeft ook te maken met het mislukken van zijn relatie met zijn laatste liefde Jacob. "De geweldige verbouwing en herinrichting heb ik samen met hem gedaan. Het is prachtig geworden. Maar het hele huis ademt herinneringen. Ik ga hier echt weg".

  Gordon die de mooiste snufjes heeft laten aanbrengen, onder andere een deels doorzichtige keukenvloer die uitzicht biedt op het zwembad, noemt geen prijs voor zijn villa. "Die is, zoals makelaars zeggen, nader overeen te komen".

  In de Amsterdamse binnenstad zoekt Gordon een gezellig appartement 'boven op de actie'. Wie biedt?
  Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
  >> Release van duet in augustus!
  Het duet 'Volg Je Hart', dat Gordon heeft opgenomen samen met zijn 22-jarige nichtje Deborah, zal volgende maand in de winkels verschijnen!

  De single van Deborah als solo-artieste heet 'Elke Keer' en ligt inmiddels al in de winkels.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Kledinglijn Gordon uitgebreid
  Er zijn nu nog meer verschillende shirtjes beschikbaar 'By Gordon', geprint met diverse kreten en uitspraken van Gordon tijdens het populaire televisieprogramma 'Over de Vloer', in witte, zwarte of glitter-look bedrukking. Voor dames en heren!

  Er werd gelanceerd met 6 uitspraken als bedrukking, inmiddels zijn er maarliefst 12 verschillende bedrukkingen beschikbaar!

  Er zijn nu ook mouwloze shirts beschikbaar en meerdere jonge, frisse kleuren.
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Heb jij hem al??
  De Toppers in Concert 2006 cd ligt nu in de winkel!

  Track listing:

  1. Thunder In My Heart
  2. Nederlandse Walsmedley
  3. Feelin' Good
  4. Wir Sind Die Holländer
  5. Tom Jones Medley
  6. I'm So Excited
  7. Toppers 2006 Medley
  8. Willy & Willeke Alberti Medley
  9. I Am What I Am
  10. Rondje Feest Medley
  11. Songfestival Medley
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon verhuist naar Amsterdam
  Zanger Gordon heeft het gehad met het dorpse leven. Hij pakt zijn biezen en gaat weer in zijn geboorteplaats Amsterdam wonen.

  Gordon maakte maandag 19 juni op zijn website bekend dat hij heimwee heeft naar onze hoofdstad. "Sinds een paar maanden heb ik zo’n sterk gevoel in mijn lijf dat ik terug moet naar Amsterdam, de stad waar ik geboren en getogen ben. Na 13 jaar het Gooi bekruipt mij het heimwee gevoel steeds meer."

  De reden waarom Gordon het Gooische matras verlaat, is simpel: "Ik heb 15 jaar samen gewoond en sinds een jaar woon ik alleen. Het is niet zo dat ik de deur uitloop en even gezellig een terrasje pak, als ik bij mij de deur uitloop kijk ik tegen een leeg maïsveld aan, nee gezelligheid hoef je hier niet te zoeken." Gordon vindt het ook heerlijk om weer lekker dicht in de buurt van zijn vrienden en familie te wonen.

  Gordon's huis staat inmiddels te koop. De zanger heeft ook nog steeds plannen om naar Zuid-Afrika te emigreren, maar daar wacht hij nog ongeveer zes jaar mee. "Ik zal Nederland nooit voorgoed verlaten, mijn ideaal beeld is om 6 maanden daar te zijn en zes maanden in hier."

  Bron: RTL Boulevard
  Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
  >> De Gordon shirts zijn er!
  Ze zijn er! De nieuwe, allereerste t-shirts van de sprankelende eigen kledinglijn van Gordon.

  Voor slechts € 19,95 heb je ook zo'n geweldig shirtje in huis!

  Er is keuze tussen de volgende kreten op de shirts:
 • Wat een armoe
 • Echt zin in ook
 • Ik ben gebroken
 • Ik heb er geen kracht meer voor
 • Met gierende banden
 • We moeten d'r vanaf!
 • Wir sind die Hollander

  Bestel ze meteen hier bij Mafioso.
 • Aantal reacties: 5 | Reageer op dit artikel
  >> Joling en Gordon zijn cameramoe
  Gordon en Gerard Joling hebben even genoeg van alle aandacht. De zangers trekken zich na het derde en laatste Toppers-concert zondag een tijdje terug uit de spotlights. "Ik had het nooit van mezelf gedacht, maar ik ben een beetje cameramoe", vertelt Joling zaterdag in Algemeen Dagblad.

  De entertainers denken dat het beter is zich een tijdje rustig te houden, omdat Nederland volgens hen inmiddels ook 'Gordon en Joling-moe' is. "Ik merk op straat toch dat men het nu even heeft gehad met ons", zegt Joling.

  De vermeende moeheid van het Nederlandse publiek uit zich niet in de populariteit van de Toppers-concerten in de Amsterdam ArenA. De 165 duizend kaarten voor de 'feestconcerten' zijn allemaal verkocht.

  Bron: www.nu.nl
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon commentator bij WK!
  Het is raar maar waar: Gordon gaat met Gerard Joling als sportcommentator zijn mening geven op alles wat er op het veld gebeurt tijdens het WK Voetbal 2006.

  De sportcommentaren van diverse BN-ers zijn via de website van KPN 'live en gratis te beluisteren', aldus het telecombedrijf dinsdag.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> De foto's van de Toppers zijn er!
  Ze zijn er weer! De concertfoto's van dit jaar.

  De foto's van Toppers in Concert 2006 staan online om te bekijken. Zowel van de zaterdag als de zondag staan er uitgebreide fotocollecties online.

  Klik hier om de Toppers foto's te bekijken
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Site overbelast wegens drukte
  Door enorm toegenomen drukte op de site na de Toppers concerten, ligt Gordonfans.nl af en toe offline of laadt niet naar behoren.

  Hier wordt aan gewerkt, onze excuses voor het ongemak!
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Toppers spetteren in ArenA concert
  Onder luid gejuich betreden de Toppers Gerard Joling, René Froger en Gordon het podium van de Amsterdamse ArenA. Gerard, die het toch niet had aangedurft zijn hoofd kaal te scheren, kwam aan met een olifant. René arriveerde per luchtballon en Gordon, die zijn haren voor de gelegenheid had laten ontkrullen, liet zich vergezellen door een aantal poedels. Het trio zong maar liefst tachtig nummers en werd bijgestaan door diverse gasten.

  De dames van Luv’ hadden ook een spraakmakend entree. José Hoebee en Marga Scheide kwamen met een heuse ’bling bling’ rollator op, terwijl Patty Brard met diamanten duivelshorentjes op haar hoofd de spot dreef met haar scherpe tong.
  Aantal reacties: 2 | Reageer op dit artikel
  >> Toppers live te volgen via internet
  Geen kaartjes voor Toppers in Concert 2006 kunnen scoren? Niet getreurd...

  Een live registratie van het uitverkochte Toppers in Concert is zaterdagavond 27 mei te volgen op de website van Talpa. Vanaf 21.00 barst het grootste meezingspektakel in de Amsterdam ArenA los.

  Het concert is geheel gratis te volgen. Wel moet je even een account aanmaken op de website.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Definitief van de krullen af?
  Gordon geeft in zijn interview op Radio 1 aan wellicht definitief van zijn krullen af te willen. Tot grote teleurstelling van zijn moeder, die keer op keer aangeeft zijn krullen prachtig te vinden en het betreurt dat hij het steil heeft laten maken.

  Gordon zelf is het hier echter niet mee eens, aangezien hij met die krullen 'niets kan doen'. "Steil haar kun je nog opscheren of iets met stekeltjes doen, met krullen kan je gewoon helemaal niks".

  In ieder geval zijn we voorlopig nog niet af van de krullenloze Gordon. Hij heeft het namelijk steil laten maken via de pas in Nederland geïntroduceerde Japanse 'Yuko' methode. Deze blijft maarliefst 8 maanden zitten!

  Het nieuwe haar van Gordon zal worden onthuld bij Toppers in Concert. Voor die tijd loopt hij nog met petjes rond.
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon gelooft niet meer in droomman
  In het openhartige interview dat Gordon afgelopen maandag (22 mei) gaf voor het radioprogramma 'Kunststof' (Radio 1), wijdt hij uit over o.a. zijn nieuwe haarcoupe, familiebanden, Zuid Afrika, verslavingen, relaties, zijn toekomst en de liefde. Gordon geeft bovendien aan 'niet meer in zijn droomman te geloven, maar wel in de liefde'.

  Natuurlijk kun je hier op Gordonfans.nl het bestand downloaden:

  Klik hier voor het interview van bijna een uur (ca. 50 MB)
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Joling kaal, Gordon ontkruld
  De Toppers zorgen volgende week tijdens hun openingsconcert in de ArenA voor meer dan normale sensatie. Zijn petje verraadt op deze foto al dat er iets aan de hand is en gelukkig was Gordon tijdens het in ontvangst nemen van de gouden dvd van 'Joling & Gordon over de vloer' in een openhartige bui.

  "Ik heb mijn kapsel volledig laten ontkrullen. Alles is straight nu. Geen schattig babylokje is over. Het ziet er waanzinnig uit en dat is niet de enige sensatie qua haardracht", giert hij van het lachen. "Ik ben vijf jaar jonger geworden, maar Gerard ziet er straks tien jaar ouder uit."

  De mannen die garant staan voor hilarische taferelen onthullen de keiharde waarheid: "Gerard scheert zich volgende week helemaal kaal. Hij is eindelijk zijn mat zat", schatert Gordon.

  De dappere Joling knikt instemmend: "Volgens mij word ik kaal alleen maar leuker. En jonger. Hebben baby's haar dan?"

  Wat René Froger met zijn haar doet is onbekend. De nuchtere topper lacht: "Ik denk kammen."
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon maakt zich zorgen om zijn moeder
  Gordon is bezorgd over de slechte gezondheid van zijn moeder. "Mama gaat niet goed", schrijft de volkszanger maandag op zijn website. De moeder van Gordon heeft een slechte gezondheid: ze overleefde meerdere hartinfarcten en longkanker. Momenteel herstelt ze van een longontsteking.

  De zanger was op Moederdag bij zijn moeder thuis, samen met zijn zeven broers en zussen met wie hij sinds januari weer goed contact heeft. Tijdens de eerste jaren van zijn bekendheid had hij weinig contact met hen. Gordon vertelt op zijn website dat zijn moeder geniet van de herstelde band tussen haar kinderen. "Het was weer een ouderwets kippenhok met als spil mijn lieve moeder, die zo gelukkig is dat we allemaal weer in goede harmonie met elkaar omgaan."

  Het baart de entertainer echter zorgen dat zijn moeder zondag al haar kinderen bij elkaar wilde hebben. "Mijn moeder vindt Moederdag maar niks", weet hij. "Dit keer wilde ze per se dat iedereen zou komen. Dat vind ik raar, zou ze aanvoelen dat het afscheid nadert?"

  Gordon heeft een goede band met zijn moeder en is bang haar te verliezen. "Elke keer bekruipt me het gevoel van afscheid nemen. Gedag zeggen tegen de liefste persoon in mijn leven zal genadeloos hard zijn." Gordon schrijft er nog niet klaar voor te zijn om zijn moeder te moeten missen. "Wie moet ik dan bellen na elk tv-optreden? Wie moet er dan nog kritisch zijn over mij en mij terechtwijzen?"

  De zanger gaat er vanuit dat de vechtlust van zijn moeder haar voorlopig in leven houdt. "Ze zal zich niet gewonnen geven. Als ze de strijd verliest, dan is het haar lichaam dat haar in de steek laat, want mentaal krijg je haar er niet onder."

  Bron: Tiscali
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon krijgt eigen kledinglijn!
  Groot 'bling bling' nieuws. We kennen Gordon al als trendsetter, en als verlengde hiervan komt dit jaar ook Gordon met een eigen kledinglijn! De lijn wordt herkenbaar door een G ingelegd met strass-steentjes. Onder zijn naam 'Gordon' zal er een zonnebrillenlijn, jeans, shirts en casual kleding op de markt worden gebracht.

  Wanneer de eerste outfits zullen verschijnen is nog niet bekend, maar half oktober wordt als mogelijkheid gezien.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Seizoen 2 van 'Over de Vloer' binnenkort op DVD!
  Vanaf 19 mei 2006 ligt hij in de winkels: een DVD van 'Over de Vloer' met onze eigen Geer en Goor. Ditmaal met alle zeven afleveringen van seizoen 2.

  * 1 De heren maken het bont bij de zeehonden
  * 2 Ticket to the ‘Tropisch zwemparadijs’
  * 3 Als supermannen in de supermarkt
  * 4 Behoorlijk ontspoord bij de NS
  * 5 Hoe schoon is jouw stad?
  * 6 Broodnijd tijdens het appeltaartgevecht
  * 7 Achter de schermen van twee 'Giga-klagers'

  Haal hem gauw bij o.a. Music Store voor €17,99!
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Stem op Gordonfans.nl en win een Xbox360!
  Op de website van MSN Fansearch kun je stemmen op je favoriete fansite. Door je stem uit te brengen, maak je elke week kans op een Xbox360.

  Vind jij Gordonfans.nl ook een leuke/goede/mooie fansite?

  Stem nu voor Gordonfans.nl op http://fansearch.msn.nl/fansites.aspx?id=6
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> De Toppers terug op Talpa!
  De Toppers zijn binnenkort weer te zien op Talpa met de voorbereidingen voor hun concerten.

  "Toppers: op weg naar de Arena" wordt de titel van de serie. Op 2, 9 en 16 mei zal het te zien zijn om 20.30 op Talpa!

  Hiervoor zijn o.a. opnames gemaakt tijdens het optreden van Geer & Goor in de Bob's Party Palace.

  Allemaal kijken dus!
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordons contract met Talpa ontbonden
  De titel van dit bericht voorspelt weinig goeds voor de fans, maar het tegendeel is waar.

  Volgens RTL Boulevard hebben de zender en de presentator ruzie over een optreden van Gerard Joling en Gordon voor het programma 'Joling & Gordon over de vloer'. Het geven van optredens is volgens het duo niet opgenomen in het contract. De ruzie zou opgelost zijn, maar nu is het contract toch ontbonden. Toch hoeft dat niet te betekenen dat het goedbekeken programma niet meer op televisie komt. Gordon blijft freelancer, maar de opties blijven nu open. Hij zou in theorie overal weer aan de bak kunnen, zonder verplichtingen aan Talpa.

  Gordon geeft aan goede vrienden met John de Mol te zijn en te blijven. Hij bedankt John voor het vertrouwen in hem en het bieden van een kans om zijn vleugels uit te slaan.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon heeft een nieuwe liefde
  Gordon is tot over zijn oren verliefd op zijn gloednieuwe zwarte vleugel. "Ik zag hem staan en er was iets magisch", schrijft de zanger op zijn website. "Het was liefde op het eerste gezicht."

  De goedlachse Amsterdammer schrijft op zijn website openhartig over de eerste keer dat hij zijn nieuwe liefje zag. "Ik zag hem staan en er was iets magisch," schrijft hij. "Hij straalde helemaal en het mooie van alles is dat hij nog piano kan spelen ook." Geen wonder: deze nieuwe, unieke Bechstein vleugel is volautomatisch dus speelt helemaal uit zichzelf de mooiste melodieën. Dit wordt mogelijk gemaakt door een opnamesysteem waar de vleugel over beschikt. Via dit systeem kan opgenomen spel door de vleugel zelf uit worden gevoerd. Inclusief bewegende toetsen!

  In augustus gingen Gordon en zijn vijftien jaar jongere vriend Jacob uit elkaar. Jacob wilde ruimte om zich op zijn carrière als fotograaf te richten. "Dat is eigenlijk het enige wat ik miste aan mijn relatie met Jacob, het heerlijke spelen op de piano", schrijft Gordon nu. "En deze jongen gaat nooit meer bij me weg."

  Daarnaast is de zanger blij met de gezelligheid die zijn 'nieuwe vent' met zich meebrengt. "Hij speelt nu al 'When I fall in love' voor me en als ik mijn ogen dichtdoe, weet ik dat hij dit helemaal alleen voor mij speelt. Heerlijk."
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Heb jij hem al...?
  Hij is nu verkrijgbaar!

  De nieuwe single van de drie Toppers:
  Wir Sind Die Holländer

  Prijs € 3,99
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon krijgt eigen column in de Telegraaf
  Gordon klimt weer in de pen. Na twee dieetboeken gaat hij geen echt boek schrijven, zoals op diverse sites wordt beloofd, maar een column voor in de krant, De Telegraaf, pagina Prive. "Het zal geen roman gaan worden, al biedt mijn persoonlijk verhaal alle inspiratie tot een bestseller, en ook Harry Mulisch hoeft niet bang te zijn", zo belooft de ster.

  In deze geheel eigen column zal Gordon uitwijden over zaken in de showbizz, tv en radio, maar ook over zijn persoonlijke levenszaken.

  Vanaf maandag 24 april zal zijn eerste bijdrage verschijnen.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Idols-finalisten als gastoptreden bij Toppers in Concert!
  Afgelopen donderdagmiddag wachtten de Idols-finalisten Raffaëla, Ellen en Floortje nietsvermoedend op een interview in de Amsterdam Arena. Maar in plaats van een journalist treffen zij Gerard Joling, Rene Froger en Gordon aan! De drie heren hadden een welkome verrassing voor de meiden: een gastoptreden tijdens de drie drukbezochte Toppers in Concert concerten op 26, 27 en 28 mei in de Amsterdam ArenA.

  Niet alleen Raffaëla, Ellen en Floortje hebben veel zin in de samenwerking. Gordon vindt het “Superleuk dat die meiden erbij zijn. Nederland kan opgelucht ademhalen dat er naast LUV en Boney M, drie jonge meiden op het podium staan.”
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Toppers komen met lied voor WK
  'Wir sind die Holländer', zo is de titel van de nieuwe single van de drie heren. Het nummer is opgenomen wegens het naderende wereldkampioenschap voetbal, dat deze zomer wordt gespeeld in Duitsland. Het lied is 'geen sneer naar de Duitsers, maar een leuk bedoelde waarschuwing', laat de platenmaatschappij woensdag weten.

  Het nummer is geschreven door Tom Peters en Rene Froger en het verschijnt rond 7 april in de winkels.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Toppers boos op imitatoren
  De 'Toppers' zijn kwaad op de 'Topperz'. Gerard Joling, Gordon en René Froger kunnen niet lachen om de parodie op hun 'Toppers in concert'-reeks. De organisator van deze concerten bevestigde dinsdag aan Novum Nieuws dat de imitatoren een brief hebben gekregen met het verzoek hun optredens te staken.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Openhartig interview met Gordon in 'Wintertijd'
  Harry de Winter praat met Gordon in een openhartig interview over hoe muziek en andere vormen van kunst en cultuur invloed hebben gehad op zijn leven. Als vanouds wordt het gesprek geïllustreerd met historische opnamen van de favorieten van de gast.

  Heb jij deze uitzending gemist? Bekijk hem hier!
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Heb jij er de kracht nog voor?
  Wie kent de uitdrukking 'Ik heb er geen kracht meer voor' of 'Ik ben gebroken' niet?! Door de hitserie van Joling & Gordon zijn uitspraken als deze nationaal bekend geworden!

  Via de webshop van Talpa zijn shirts met de uitdrukking 'Ik heb er geen kracht meer voor' in een heren- en een damesmodel te bestellen.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Toppers stappen naar advocaat
  De 'Toppers' alias René Froger, Gerard Joling en Benjamin Gordon, zijn boos. Er bestaat namelijk een parodie op het drietal: 'Topperz'. Je schrijft het niet hetzelfde, maar je spreekt het wel hetzelfde uit. Na meerdere waarschuwingen heeft de organisator van het meezing-evenement 'Toppers in concert', dat eind mei zal plaatsvinden, nu actie ondernomen.

  Er is inmiddels een brief van de advocaat van de 'Toppers' onderweg naar de parodisten. Drie andere mannen die zichzelf 'De Woppers' noemen ontspringen voorlopig de dans omdat zij niet de toevoeging 'in concert' gebruiken.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon als vuilnisman
  Het Brabants Afval Team in Tilburg kreeg dinsdag hulp van de twee Bekende Nederlanders: Gerard Joling en Gordon. De twee diva's staken hun handen uit de mouwen voor hun televisieprogramma 'Joling en Gordon over de vloer'. Van werken kwam echter weinig terecht...

  Geer en Goor hadden het drukker met handtekeningen uitdelen en lanterfanten. Het duo zal nog een paar dagen in Tilburg blijven voor de opnames.

  Klik hier voor een preview!
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> De Toppers krijgen het weer voor elkaar!
  De Toppers krijgen het weer voor elkaar: inmiddels is ook het derde concert, op zondag 28 mei, al bijna uitverkocht. Het idee voor een derde concert is ontstaan na de grote successen van de kaartverkoop voor de eerste twee concerten. Het allereerste concert voor zaterdag 27 mei was zelfs binnen een uurtje geheel uitverkocht!

  Er zijn nog enkele kaarten over voor het derde concert. Aarzel niet langer en reserveer ze nu meteen, anders gaan ze je neus voorbij.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon neemt duet op met nichtje Deborah
  Gordon's nichtje Deborah timmert hard aan de weg om ook haar plekje te veroveren in de showbizz. Na deelname aan Popstars The Rivals en Idols II heeft zij (als enige) bij CNR een platencontract in de wacht gesleept. Voor haar allereerste album zal zij een duet gaan opnemen met niemand minder dan haar eigen beroemde oom Gordon.

  Het duet zal 'Volg Je Hart' gaan heten, geschreven door Han Koreneef en heeft grote hitpotentie. De eerste single van Deborah's nieuwe album zal binnen enkele weken verschijnen.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Opnieuw gekneusde rib voor Gordon
  Gordon moet opnieuw rust houden. Na het herstel van zijn rib, die hij had opgelopen door het vele hoesten, is nu opnieuw zijn rib gekneusd geraakt tijdens een flinke hoestbui.

  Gordon realiseerde zich dat hij niet door kon gaan tijdens de de opnames van 'Over de Vloer'. Dit keer waren Gerard en Gordon op bezoek bij bakkerij 't Stoepje, alwaar ze als bakkersknecht aan het werk waren.

  De opnames hiervan moesten worden gestaakt, maar zullen na een korte rustperiode van een week die Gordon (opnieuw) moet nemen, weer worden hervat.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon tegen bont
  Op zijn weblog (www.gordon.nl) geeft Gordon aan geen liefhebber van bont te zijn. Dit naar aanleiding van de uitzending van de eerste aflevering 'Over de Vloer'.

  Gordon schrijft:

  'Ik heb mijn mening over bont ook herzien na mijn bezoek aan het zeehondencentrum en kan concluderen dat ik dit voortaan zal laten (hoe mooi ik het ook vind), nep bont is net zo mooi en daar kleeft geen bloed aan.'

  Wij zijn het helemaal met Gordon eens!
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> NIEUW! Nu ook een forum voor de fans
  Eindelijk is er ook een forum, speciaal voor de fans of overige geinteresseerden, waar er naar hartelust over Gordon kan worden gebabbeld over diverse leuke onderwerpen.

  In de toekomst zal het forum nog meer worden opgeleukt, dus hou hem in de gaten.

  Praat ook mee met ons en registreer je nu op ons nieuwe forum!!!

  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Derde concert voor de Toppers
  Op zondag 28 mei 2006 zal er een derde concert komen van onze drie Toppers.

  Kaartjes en meer info zijn te vinden op Ticketpoint.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon weer opgeknapt
  Na enige tijd in zijn mooie appartement in Kaapstad te hebben vertoefd, is Gordon inmiddels teruggekeerd in Nederland en voelt zich weer helemaal in orde!

  Wel zegt Gordon veranderd te zijn: "Ik ben mezelf goed tegengekomen en enorm geschrokken van hoe mijn lichaam er aan toe was na vier jaar onafgebroken keihard te hebben gewerkt, gefeest en gek gedaan te hebben zonder mijn ziekte te erkennen. En dat is nu afgelopen, dat kan niet meer."

  Ook Gordon's moeder maakt het goed. Na vorige maand enige tijd in het ziekenhuis te hebben gelegen is ook zij weer flink opgeknapt!
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Opnames 5 tegen 5 NIET met Gordon
  Vanwege het nieuws dat Gordon een tijdje rust moet nemen ivm gezondheidsredenen (lees onderstaand bericht) was er een tijdje onduidelijkheid over de opnames van 5 tegen 5
  Op donderdag 12 en vrijdag 13 januari stonden er voor de middag en de avond een aantal opname's gepland, maar deze gaan niet door. Althans, niet met presentatie van Gordon. Gordon worden namelijk vervangen door Winston Gerschtanowitz.

  Vanaf zaterdag 14 januari zullen de nieuwe opnames uitgezonden worden en dat betekend dat we de komende zaterdagen geen Gordon maar Winston zien met 5 tegen 5.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon heeft rust nodig
  Om onduidelijkheden te voorkomen vanwege verhalen uit de media kun je hieronder het verhaal vinden over de gezondheidsproblemen van Gordon bekend gemaakt op www.gordon.nl:

  Gordon is terug gekomen uit Curacao, waar hij opnames had voor "Over de Vloer", om een rustperiode in te zetten om zijn ziektebeeld reumatoide artritis te helpen te genezen. Gordon heeft op dit moment veel last van de bijwerkingen van zijn medicijnen en daarom besloten de rust te nemen die zijn lichaam op dit moment hard nodig heeft. Ook ligt zijn moeder in het ziekenhuis en dat zijn allemaal stressfactoren waardoor het nu even wat minder gaat. Gordon zelf is erg optimistisch en vol vertrouwen verwacht hij een herstel op korte termijn.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> Wassenbeeld Gordon in Madame Tussauds
  Sinds woensdag 21 december 2005 is het wassenbeeld van Gordon te bewonderen in Madame Tussauds.
  Het wassenbeeld werd daar om 15:00 uur onthult door niemand minder dan Gordon zelf, die dat moment deelde met familie en vrienden. Het wassenbeeld is in 3 maanden tijd gemaakt en het is het eerste liggende beeld in de geschiedenis van Madame Tussauds.
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Gouden cd én dvd voor de Toppers
  Op 1-12-2005 ontvingen Gordon, Gerard en René uit handen van Sinterklaas een gouden cd én dvd voor de verkoop van meer dan 40.000 exemplaren van de cd en dvd 'Toppers in Concert 2005'.
  Het live-album 'Toppers in Concert' bezette wekenlang de nummer 3 positie van de megacharts, de dubbel-dvd met de live-registratie kwam zelfs vanuit het niets binnen op nummer één.
  Aantal reacties: 0 | Reageer op dit artikel
  >> "Joling & Gordon over de Vloer" 3-dvd
  Hét kijkcijferkanon van 2005 Joling & Gordon 'Over de Vloer' met wekelijks meer dan 1,7 miljoen kijkers nu dan eindelijk op deze fantastische 3 dubbel-dvd!
  Alle hilarische avonturen van de twee 'zeurpieten', inclusief alle klaagzangen, al het gemopper en natuurlijk de niet te evenaren humor, ook de gevoelige momenten, kortom...... alles komt ruim aan bod op deze compilatie.

  In totaal bijna 8 uur kijkplezier, met de volgende afleveringen:

  1) Beestenboel
  2) In het circus
  3) Vijfsterren
  4) Seks en strings
  5) Kampers
  6) De Seniorenboot
  7) Slapen met de Vissies
  8) De compilatie
  9) De Palingvissers
  10) Nog niet eerder vertoonde hilarische 'hoogtepunten'

  De dvd ligt nu in de winkels voor €19,99
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Gordon & Gerard in televisiereclame
  Na de 'Over de Vloer' belevenissen zijn Gordon & Gerard geliefd geworden bij de kijkers en daarom is er nu zelfs een reclamespotje te zien met natuurlijk de hoofdrol voor de beide heren!
  Het reclamespotje is opgenomen voor Knorr Wereldgerechten. Hiervoor zijn ze speciaal naar Argentinie afgereist waar ze het spotje opgenomen hebben bij een authentieke Argentijnse familie.

  Klik hier om de reclame te bekijken!
  Aantal reacties: 1 | Reageer op dit artikel
  >> Speciaal voor de fans
  Binnenkort zal hier een onderdeel verschijnen speciaal voor de fans. Hier vind je fanfoto's, kunnen jullie ervaringen/verhalen over optredens kwijt en kunnen jullie een bericht achterlaten voor Gordon zelf!
  Op dit moment vind je al een fotoalbum van Gordon & fans bij het fotoboek. Die wordt straks bij het fanonderdeel gevoegd.

  Stuur nu alvast je foto in!
  Sta jij ook samen met Gordon op de foto en wil je die met alle fans delen?
  Stuur je foto dan hier in via e-mail met de volgende informatie:

 • Je naam
 • Jaartal van gemaakte foto
 • Plaats van gemaakte foto
 • Aantal reacties: 3 | Reageer op dit artikel
   
  Wist je dat...

  Gordon 23 kilo is afgevallen?

  Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

  Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

  Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

  Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

  Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

  Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

  Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?