Reacties op Gordon heeft er de kracht weer voor!

>> Gordon heeft er de kracht weer voor!
Het zal velen niet zijn ontgaan. Het gaat erg goed met Gordon. Zelf kan hij het wel van de daken schreeuwen: hij heeft een nieuwe vriend, een nieuwe herenkledinglijn, die eind oktober gereleased wordt d.m.v. een grootse modeshow, hij gaat verhuizen, hij voelt zich beter dan ooit. En als klap op de vuurpijl binnenkort een nieuw 'Best Of' album met o.a. een duet met nichtje Deborah, een liedje geschreven door Guus Meeuwis en bovendien een duet met Lange Frans en Baas B. Dit laatste maakte Gordon onlangs bekend tijdens zijn dj-sessie bij Radio538.

Op zijn weblog schrijft Gordon over zijn nieuwe liefde, waar overigens nog geen foto's of andere details over bekend zijn:

"Het is wel weer wennen, een einde aan een zoektocht. Een nieuw stabiel leven wat ik nodig heb om op al die andere vlakken succesvol te blijven en alles voor 100% goed te willen doen. Dat kan alleen als je basis goed is, als je thuis iemand hebt die daar voor je is. En zonder die gouden enveloppe te hebben geopend kan ik zeggen: ladies and gentlemen, we got him!"

Plaats reactie

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?