Reacties op KLM uit kritiek op column Gordon

>> KLM uit kritiek op column Gordon
KLM uitte zich fel tegen de kritiek die Gordon had op de kwaliteit van de KLM, wat onlangs is verschenen in zijn column in De Telegraaf.

"Het leek wel of je met jouw stukje de 'pissing-contest' wilde winnen", schrijft commercieel directeur Paul Gregorowitsch. "Jammer dat jouw emotie de feiten deed vergeten. En ja, smaken verschillen. Zoals er vele Nederlanders jouw artistieke werk niet kunnen waarderen, zo heb jij het recht het KLM-product niet meer te waarderen."

Gordon heeft ook al een antwoord teruggestuurd. "Het is ook een beetje cynisme. Ik gebruik daardoor vaak bewoordingen die men vaak denkt en nooit hardop durft te zeggen. Het is geenszins mijn bedoeling KLM onderuit te halen, maar slechts te attenderen op een vaststaand feit en dat is dat in veler ogen de service die geboden wordt met stappen achteruit is gegaan."

Reactie door: Joop Geuze | 08-11-06 01:39:04
Gordon, het is niet alleen de service aan boord die met rasse schreden is achteruit gegaan. De website en de helpdesk van deze stervende zwaan is helemaal een aanfluiting. Bij mij hebben ze van KLM wegens fouten op hun website 3 keer een mislukte internetboeking afgeschreven van mijn rekening. Als je dan gaat klagen, dan krijg je een mail, waarin ze je bedanken voor je geduld en dat de problemen niet via e-mail kunnen worden opgelost. Leuk als je 6000 km van Nederland woont. Ik heb de hele correspondentie met KLM op mijn website www.curacao-kamers.nl/klm.htm geplaatst, omdat het service niveau zo verschrikkelijk laag is bij KLM, dat het bijna ongeloofwaardig klinkt. Direkteur Paul Gregorowitsch, ik zou me doodschamen om bij dit bedrijf te werken, laat staan te vliegen.


Plaats reactie

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?