Reacties op Gordon & Gerard 'uit elkaar'

>> Gordon & Gerard 'uit elkaar'
Gordon lijkt Gerard Joling spuugzat te zijn, dat meldt de Telegraaf. Het succesprogramma 'Gordon en Joling Over de Vloer', waarvan maandagochtend een aflevering zou moeten zijn opgenomen, lijkt definitief van de baan. Gerard stuurde om vijf voor zeven een sms’je dat hij een hele nacht niet had geslapen, zich ziek voelde en dus niet zou verschijnen. Gordon is het na de zoveelste afzegging spuugzat en wil nu helemaal niet meer.

Gordon is boos en diep teleurgesteld dat dit is gebeurd. "Ik ben er klaar mee. Ik heb toen ik doodziek was ook zo lang mogelijk doorgewerkt. Ik vind dit onprofessioneel en wat mij betreft zou dit gevolgen kunnen hebben voor De Toppers. Meneer Joling zoekt het maar uit."

Talpa houdt zich neutraal tegenover de toekomst van de serie. Er wordt afwachtend gereageerd op de houding van de mannen tegenover elkaar. "Er komt vast wel weer een nieuwe afspraak."

Reactie door: je moeder | 14-07-07 20:00:42
het is well jammer se passen wel bij elkaar net als mij en me vriendje


Naam/nickname:
Je reactie:  
Ik verklaar geen kwetsende, racistische, beledigende of ontoelaatbare teksten te plaatsen. Mijn IP wordt opgeslagen. Gordonfans.nl behoudt zich het recht voor om berichten aan te passen of te verwijderen.

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?