Reacties op Gordon wijdt uit over redenen breuk met Gerard

>> Gordon wijdt uit over redenen breuk met Gerard
Door de vele misverstanden die de media de wereld in heeft geholpen over de breuk tussen Gordon en Gerard, heeft Gordon nu zelf op zijn weblog een bericht geplaatst met de ware redenen.

Allereerst noemt hij het 'schandelijk' dat Shownieuws alleen de mening van Gerard heeft belicht in de uitzending. Daardoor is er een beeld ontstaan alsof Gordon de boosdoener is.

Gordon schrijft:
  1. Maanden zijn we bezig geweest om onze diva over te halen nog een seizoen te doen van Over de Vloer.
  2. Alle eisen, welke tot absolute absurditeit stegen, waren op het laatste moment ingewilligd.
  3. Gerard wist afgelopen vrijdag al dat hij er zoals altijd geen zin in had.
  4. Er is geen enkele aanleiding om te denken dat Gerard bereid zou zijn om evt. volgende week wel verder te gaan met Over de Vloer.
  5. Ik heb Gerard uitgebreid gesproken en zelfs mijn hulp aangeboden omdat ik mij zorgen maakte om zijn psychische toestand (al een hele tijd) en ik heb hem geadviseerd zelfs de ijsshow niet meer te doen omdat anders zijn geloofwaardigheid in het geding zou komen.
  6. Er zou al twee keer eerder afgelopen maanden worden gestart met de opnames maar deze werden ook al onverhoopt afgezegd.
Er lijkt veel meer te spelen dan wat de media naar buiten brengt. Gordons hierboven genoemde redenen, in combinatie met de manier waarop Gerard zo lastminute heeft afgezegd, heeft ertoe bijgedragen dat Gordon de beslissing heeft moeten nemen om zich terug te trekken uit Over de Vloer.

Gordon vermoedt dat Gerard simpelweg geen zin meer heeft in de opnames voor een nieuwe serie, maar betreurt het feit dat Gerard hierover niet eerlijk is tegenover de fans.

Naam/nickname:
Je reactie:  
Ik verklaar geen kwetsende, racistische, beledigende of ontoelaatbare teksten te plaatsen. Mijn IP wordt opgeslagen. Gordonfans.nl behoudt zich het recht voor om berichten aan te passen of te verwijderen.

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?