Reacties op Single Lange Frans en Gordon

>> Single Lange Frans en Gordon
Gordon (38) en zijn tien jaar jongere collega Lange Frans doken onlangs samen de studio in voor een nummer over homoseksualiteit. Gordon: " Als je maar gelukkig bent gaat over de reactie van mijn ouders toen ik hen vertelde dat ik homoseksueel ben. Hoewel zij, en dat is al weer bijna twintig jaar geleden, heel liefdevol reageerden, lijken tegenwoordig steeds minder mensen homo's te accepteren."

Gordon heeft het nummer doorgestuurd naar de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, in de hoop dat er misschien een Postbus 51-spotje uit voort kan vloeien.

Het idee voor het duet ontstond op Sensation Black, toen de twee in aangeschoten toestand elkaar ontmoetten. Een van de beste vrienden van Lange Frans bleek Gordons buurman op de markt te zijn geweest.

Gordon: "Hoewel rappers erom bekend staan dat ze vrij homofobisch zijn, is dat bij Lange Frans absoluut niet het geval." Lange Frans: "Gordon mailde mij het krantenbericht waarin stond dat tegenwoordig veel jongeren homoseksualiteit niet accepteren. Het is vooral onwetendheid; mensen haten vooral dat wat ze niet begrijpen." Hij haalt zijn schouders op: "Het is waar dat de gemiddelde rapper niks van homo's moet hebben. Omdat het verre van cool zou zijn. Gelukkig lijkt er wel een kentering te komen. Zo riep de Amerikaanse rapper Kanye West vorig jaar zijn collega's op om te stoppen met het discrimineren van homo's. In één van zijn nummers zingt hij zelfs dat zijn neef homo is, 'en toch heel aardig'. Tja, het is triest dat zoiets nodig is, maar ik werk er graag aan mee."

Reactie door: naimabeyonce | 15-05-07 22:09:51
hahahahaha zielig hoor


Reactie door: Nikita | 14-08-07 19:28:58
Hé G0rd0n je nr met lange frans is te gek,,!! Luister hem elke dag en me m0eder 0ok
Gr0etjes Nikita

Plaats reactie

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?