Reacties op Schoenenlijn Gordon gelanceerd door Nimco House of Shoes

>> Schoenenlijn Gordon gelanceerd door Nimco House of Shoes
De schoenenlijn van Gordon werd door Gordon ontwikkeld in nauwe samenwerking met franchiseformule Nimco House of Shoes. Vooralsnog zullen de ‘Gordon’-schoenen exclusief te koop zijn bij Nimco House of Shoes.

“De schoenen hebben een hoog ‘bling bling’-gehalte,” aldus Danny Andriesse, directeur van Nimco House of Shoes. “De primaire kleuren zijn zwart, wit en zilver met kettinkjes.”

Ook de Rainbow-accenten zullen in de schoenenlijn worden toegepast. De collectie bestaat uit 5 tot 8 verschillende modellen met elk zijn eigen design. Er zal gestart worden met uitsluitend herenschoenen, maar al naar gelang het succes zal er volgend jaar worden bekeken of er ook een dameslijn zal volgen.

Gordon's broer John ontmoette een directielid van Nimco op zijn vakantie en raakten aan de praat over de nieuwe kledinglijn van Gordon. Een eigen schoenencollectie hoorde daarbij. Vervolgens is Nimco met Gordon gaan praten en het klikte meteen.

De schoenen liggen vanaf februari 2007 in alle Nimco-filialen. Of er een filiaal bij jou in de buurt zit, kun je bekijken op de website van Nimco.

Naam/nickname:
Je reactie:  
Ik verklaar geen kwetsende, racistische, beledigende of ontoelaatbare teksten te plaatsen. Mijn IP wordt opgeslagen. Gordonfans.nl behoudt zich het recht voor om berichten aan te passen of te verwijderen.

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?