Reacties op Gordon in gesprek met radiozender 100%NL

>> Gordon in gesprek met radiozender 100%NL
Gordon is boos en teleurgesteld dat zijn nieuwe single ‘Als je maar gelukkig bent’ die hij samen met Lange Frans opnam, niet op de publieke en commerciële radiostations gedraaid wordt. Zo riep hij maandag in RTL Boulevard de dj’s van alle zenders op, om zijn nieuwe single te draaien. Eerder deed hij een oproep bij SBS Shownieuws.

Volgens 100%NL is de oproep totaal overbodig. ‘Als je maar gelukkig bent’ wordt door de zender iedere dag opnieuw vele malen gedraaid. Uit de vele reacties van luisteraars naar 100%NL blijkt bovendien dat het nummer enorm gewaardeerd wordt. Het radiostation, dat enkel pop, rock en urban van Nederlandse bodem draait, laat het nummer meer dan 5 keer per dag voorbijkomen. Ook andere liedjes van Gordon, zoals onder meer ‘100% Verliefd’ (met Romeo) worden regelmatig gedraaid op de zender.

Volgens programmadirecteur Herbert Visser is 100%NL juist bij uitstek de radiozender voor artiesten zoals Gordon die ditmaal een nummer met Lange Frans opnam. 100%NL knokt keihard voor Nederlandse artiesten die pop, rock of urban maken. “Voor een nummer als ‘Als je maar gelukkig bent’ maken we in onze playlist niet alleen ruimte vrij, we zitten ook echt op dit soort muziek te wachten,” aldus Herbert Visser.

Inmiddels is 100%NL met het management van Gordon in gesprek, met de bedoeling om Gordon nog meer ruimte op de zender te geven.

Reactie door: Irene | 07-01-07 12:12:12
ik vind dat ze die liedjes gewoon moeten draaien. ik snap niet waarom ze ze niet draaien, wat is er erg aan, Gordon heeft toch ook zijn fans. Hun willen dat liedje toch ook horen

groetjes irene


Reactie door: bernadet | 30-12-07 13:05:15
Ik ben nog maar 11, en ben al fan van gordon,
Hij zing heel goed, en dit is mijn lievelings liedje van hem, iedereen die dit leest hoeft het niet met me eens te zijn, Gorden, YOUR THE BEST!

Plaats reactie

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?