Reacties op By Gordon op de Miljonair Fair

>> By Gordon op de Miljonair Fair
Zanger Gordon heeft op de Miljonair Fair een stand gereserveerd voor zijn nieuwe kleding- en sieradenlijn By Gordon. In de Deltahal zullen zijn sieraden alvast kunnen worden bekeken door de bezoekers.

De Miljonair Fair zal plaatsvinden van 7 - 11 december in de RAI in Amsterdam.

Reactie door: Jan V. | 09-12-06 18:54:57
Gordon is een aperte hetero-hater en maakt zich schuldig aan discriminatie. Ik merk aan zijn gedrag dat ie gewoonweg niet snapt wat ie aanricht met die plaat "Als je maar gelukkig bent".
Als je voortspruit uit een Man & Vrouw dan zit dat beeld van die Man & Vrouw (Vader & Moeder) in jouw geest.
Dus ook in de geest van Gordon.
Nu zegt Gordon openlijk: "Ja hoor eens, ik ben homosexueel". Dat is de kant die hij met zijn lichaam uit wil.
Alleen daardoor spoort zijn lichaam met die bijbehorende hoom-moo-fielle sex NIET met het Man & Vrouw beeld dat ie in zijn géést heeft zitten.
Omdat Lichaam en Geest daardoor weigeren om met elkaar te sporen loop je in de praktijk tegen allerlei emotionele rotzooi aan.
Met name de Onbereikbaarheid van de Liefde is de allergrootste hindernis waar je met je hoom-moo-fielle gevoelens tegenaan botst.
Nét goed, Gordon !
Die Bereikbaarheid van de Liefde binnen de klassieke Man & Vrouw relatie in zijn aard p-r-i-m-a op te krijgen. Alleen dan wel goed je best doen.
Bij flikkers en potten krijg je dat ó zo mooie en waardevolle muziekje dat LIEFDE heet er in zijn aard nooit op.
Daarom is een homofiele en lesbiese relatie altijd een wáááááárdeloze relatie.
Maakt nie uit met wie je het doet: de Liefde is er van meet af aan al nooit op te krijgen.
Nét goed, lompe Gordon.
Misschien moeten we op jouw Gordon T-Shirt vermelden:
Ik ben Gordon, en ik ben een opvallend vriendelijke hoommofielle man . . . . met niet al te veel verstand.
Ik hoop dat ze dit liedje Áls je maar gelukkig bent' keihard boycotten, op:
1. alle rasdiozenders en TV-zenders
2. alle zalen in Nederland en Belgie
TO THE BATCAVE WITH GORDON ! !


Reactie door: Jan V. | 09-12-06 19:04:49
Aan de redactie van gordonfans.nl

Graag jullie aandacht voor punt 2 van onderstaand Artikel 266 dat handelt over belediging.
Ik heb in bovenstaande reactie gemeend een oordeel te moeten geven over de behartiging van openbare belangen (in dit geval de Ledigheid en Waardeloosheid van het homosexuele relatietype).
Ook onnodig grievend is het volstrekt niet.
Sterkte met de eventuele censuur.

Jan


Artikel 266 | Sr, Boek 2, Titel 16
1.
Elke opzettelijke belediging die niet het karakter van smaad of smaadschrift draagt, hetzij in het openbaar mondeling of bij geschrift of afbeelding, hetzij iemand, in zijn tegenwoordigheid mondeling of door feitelijkheden, hetzij door een toegezonden of aangeboden geschrift of afbeelding, aangedaan, wordt, als eenvoudige belediging, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste drie maanden of geldboete van de tweede categorie.

2.
Niet als eenvoudige belediging strafbaar zijn gedragingen die ertoe strekken een oordeel te geven over de behartiging van openbare belangen, en die er niet op zijn gericht ook in ander opzicht of zwaarder te grieven dan uit die strekking voortvloeit.
Reactie door: sas | 10-12-06 08:43:20
Ik weet niet waar jij mee bezig bent dit us anno 2006 bijna 2007 waar homo,lesbi zijn heel normaal is kom op zeg waar ben jij mee bezig ga lekker ergens anders je commentaar geven en aan je commentaar te lezen kom je uit de middeleeeuwen ofzo waar homo en lebische gevoelens nog niet geaccepteerd werden maar in deze tijd wel hoor en zelfs ik heb meer homo vrienden dan hetero. Wordt eens wakker man.

Reactie door: Ang | 10-12-06 09:49:27
Jan V, ik ben het helemaal met Sas eens, en daarbij komt ook nog eens, als je zo walgt van homo's en lesbieenes, snap ik niet wat je op deze site komt doen??????. Misschien zelf eens gaan kijken wat jou lichaam en geest aan het doen zijn. Gewoon even een tip.

Reactie door: JeSsiica | 10-12-06 15:05:45
Jeetjee??? waar slaat dat op man??? als je niets beters te zeggen heb zeg dan lekker gewoon niets!!!!!! en ga lekker tegen anderen lopen zeiken.. !
Hoe durf je eigelijk hier op deze site komen als je zo'n hekel aan hem heb??? Ga dan lekker naar een site of persoon die je wel bevalt,... !!!!!!!!!!

Reactie door: Jan V. | 10-12-06 20:08:55
In de Verenigde Staten wordt het homohuwelijk er keihard uitgegooid. Zeven van acht staten hebben recentelijk een verbod op same-sex marriages ingesteld, omdat die staten vinden dat homosexualiteit een volgekramde hoop gehuichel is. Een soort van Middeleeuws Koninkrijk der Leugen.
Achtentwintig andere staten in Amerika waren hen al voorgegaan.
In Zuid-Afrika lopen ze net als sas, Ang en JeSsiica onnozel te trompetteren over de inwerkingtreding van een wet die een huwelijk tussen hoom-moo-sexueellen mogelijk maakt. Waar ze in die Mideleeuwse rimboe nu mee willen gaan beginnen,hebben ze in de Verenigde Staten al een jarenlange bittere ervaring.
Jammer dat sas niet verschil weet te maken tussen een Oud relatietype (dit is het klassieke relatietype tussen Man & Vrouw) en een Middeleeuws of relatietype (bedoeld wordt de homosexualiteit).
De weerstand tegen homosexualiteit is nét zo oud als de homosexualiteit zélf, sas !
Overigens zijn dit de door jullie soort meest gebruikte standaarduitvluchten wanneer jullie homofiele en lesbiese argumenten en gedachtengoed de homofiele kar weer eens niet trékt !:

1. Jan V. jij bent HOMOFOOB ! !

2. Jan V. jij durft niet uit de kast te komen en te erkennen dat jij last hebt van jouw EIGEN homofiele gevoelens ! !

3. Jan V. jij discrimineert !!

4. Jan V. jij bent te lomp om jouw standpunt met argumenten te onderbouwen ! !

Jullie mogen ieder voor jezelf uitkiezen onder welke standaarduitvlucht jullie reactie thuishoort . . . .

Stérkte met jullie hoom-moo-fielle leugenaarswereldje !

Reactie door: Jan V. | 10-12-06 20:20:50
Ik ga ervanuit dat Sas, Ang en Jessica waarschijnlijk één en dezelfde hetero-hater betreffen . . . . afgaande op de stijl in het taalgebruik . . . .

Reactie door: sas | 11-12-06 09:07:15
Jemig zeg ga dan lekker in Amerika wonen als homo/lesbi zijn je zo tegen staat. Weet je ik laat iedereen gewoon in zijn waarde misschien moest jij dat ook maar eens gaan doen.

Reactie door: Daniëlle | 11-12-06 10:54:48
Zeg Jan, je slaat compleet de plank mis. Je kunt bijv. ook eens kijken naar hoeveel getrouwde homoparen dolgelukkig met elkaar zijn. Homoparen zijn wat dat betreft identiek aan heteroparen. Ik maak uit jouw betoog op dat jij meent dat homoparen niet trouw & gelukkig kunnen zijn, maar dat is wel degelijk zo. En als je me niet gelooft: ik heb twee homoseksuele vrienden die ontzettend trouw zijn aan elkaar en al vele, vele jaren getrouwd.

Het is (om heel veel uiteenlopende redenen) een vrijheid om trots op te zijn dat homohuwelijken in Nederland zijn toegestaan!

En dat Gordon er ruiterlijk voor uitkomt dat hij biseksueel is, betekent niet dat hij een hetero-hater is. Waar je die suggestie vandaan haalt is mij een raadsel.

Reactie door: Jan V. | 11-12-06 11:07:27
Wil jij mij éérst een vertellen wiens rol jij nou eigenlijk weer wilt spelen ?!
Die van:

1. sas
2. Ang, of die van
3. JeSsiica

Hiermee heb jij al aangegeven dat het in jouw 'cultuur' niet gewoon is om op een met argumenten onderbouwd verhaal normaal te reageren.

Wat een onnozele grondhouding hou jij er daarom op na zeg !
Moet ik jou echt au sérieux nemen ?!

Het is jou nog steeds niet volkomen duidelijk dat er in dit land vrije meningsuiting heerst en dat het maatschappelijk toaboe op homoweerstand al lang is opgeheven.

Artikel 1 van de Nederlandse Grondwet schrijft voor dat gelijke gevallen gelijk dienen te worden behandeld. (Het zogenaamde gelijkheidsbeginsel).
Discriminatie (vergolgens worden de diverse discriminatiegronden opgesomd, inclusief geaardheid) is niet toegestaan. Dit verbod wordt ook wel het discriminatieverbod genoemd.

Alleen, jij hebt helaas nog steeds niet begrepen dat diezelfde Nederlande Grondwet toestaat dat Onderscheid Maken toegestaan is in dit land, indien die gelijke gevallen in werkelijkheid echter helemaal geen gelijke gevallen blijken te zijn.
Dan mag je de homosexuele club bepaalde rechten afpakken en de toegang tot bepaalde rechten weigeren.
Omdat in hun aard homosexualiteit en heteroseksualiteit niet met elkaar te vergelijken zijn.
Omdat in tegenstelling tot homosexualiteit de klassieke, heteroseksuele relatie de Liefde in zijn aard binnen bereik stelt.
De homo-relatie doet dat (nog steeds in zijn aard) NIET !!!

Stommeling, begríp het nou toch eens een keer ! !

Ik blijf lékker hier in Nederland wonen en blijf lékker tegen zulke kolossale nitwitters zoals jij met jouw begeleidende domme kretologie aantrappen.
Net zolang totdat jij het leert !

Over mensen in hun waarde laten: ga eens praten met mensen die in de omgeving van een Homo Afruk Plaats wonen. Dan kun je van die bewoners de irritatie en minachting over homofielen horen omdat ze aanstootgevend zijn, overlast veroorzaken en hun rotzooi die ze in de bossen achterlaten weigeren op te ruimen !
Het recht op homo-integratie en homo-emancipatie ?!
Ik denk dat de mensen van de Dienst Openbare Werken die de bewúst geproduceerde homofiele rotzooi in de vorm van weggegooide en achtergelaten condooms 's maandagsmorgens moeten gaan opruimen om dergelijke gore kreten van homo-integratie géén boodschap hebben.

Denk toch na man, voordat je in 't vervolg weer zo'n stomme reactie op het Internet post !


Jan.Reactie door: Jan V. | 11-12-06 11:27:52
Misschien, Danielle zou je eerst mijn reactie geheel bovenaan eens moeten lezen, van 11 december 2006 om 11:07:27

Waar je het vandaan haalt dat Gordon bi-sexueel is ontgaat mij. Er is hier nergens over gesproken dat hij bi is.

Het wereldje van de homosexualiteit is een wereldje vol leugens.
Misschien dat je het onderstaande betoog van de Amerikaan Richard Weller uit Oregon eens ter harte zou moeten nemen.
Hij is een zuiver voorbeeld van de steeds grotere groep homofielen en lesbiesen die het homosexuele relatietype uit overtyuiging vaarwel zeggen en uitdrrukkelijk de rug toekeren omdat het in de aard zo'n sick and miserabe lifestyle is.
Diezelfde sick and miserable lifestyle is overigens ook van toepassing op de bi-sexuelen.
In navolging van homosexuelen is ook het bi-sexyuele gebeuren een afwijking van het Man & Vrouw beeld dat de mens in zijn Geest heeft zitten omdat de Mens uit een Man en een Vrouw afkomstig is.
Maakt niet uit of je lichaam daarom 100 % homofiel of 100 procent lesbies is !
De afwijking zit hem hierin dat de gefixeerdheid van jouw lichaam op personen van je eigen sexe weigert te sporen met het Geestelijke Beeld van Man & Vrouw dat je in jouw geest hebt zitten. Dáár in jouw Geest gaan de zaken uit de pas lopen waardoor er een van te voren voorspelbare emotionele rottigheid ontstaat.

Neem een voorbeeld aan Amerika waar ze al langer hebben ge-experimenteerd met het homohuwelijk.
Ze hebben er daar al zoveel negatieve ervaringen mee dat ze dat afgrijselijke homohuwelijk er keihard hebben uitgegooid in een veelheid van staten..
In een apart tekstvak volgt de verklaring van Richard Weller die een rake omschrijving geeft van de Ledigheid van homofilie.
Sterkte met met je betoog van happily married gee couples, Danielle.
Ik heb er al nooit in geloofd . . . . !

Jan

Reactie door: Joyce | 11-12-06 11:51:34
Jij bent doorgedraaid :|

Reactie door: sas | 11-12-06 11:51:58
Een afwijkeng bi-sexsueel zijn of homo of lesbienne kom op zeg der is er maar 1 hier met een afwijking en dat ben jij JAN V en nu weg wezen hier ga je moeder pesten ofzo wordt zo moe hiervan he.

Reactie door: Daniëlle | 11-12-06 11:55:33
Jan, in dat verhaal van je staat staat dat homoseksualiteit een KEUZE is. Het is allang wetenschappelijk aangetoond dat het aangeboren is, het is biologisch bepaald of iemand wel of niet op hetzelfde geslacht valt. Dus jouw verhaal slaat nergens op.

Bovendien is Gordonfans.nl geen plaats om je anti-homo praktijken te promoten. Ik zie dit als een vorm van discriminatie.

En leer je huiswerk eens te doen: Gordon is wel degelijk biseksueel!

Reactie door: Joyce | 11-12-06 12:03:10
Daantje niet reageren op zoiets... tis te triest voor woorden. Laat diegene in zijn droomwereldje, zal niet helemaal in orde zijn ;) Dat ie maar snel gaat verhuizen en daar zijn verhalen gaat doen en ons hier met rust laat.

Niet reageren, dan is het zo over ;) Desnoods blokken we hem hahaha

Reactie door: sas | 11-12-06 12:15:13
Nou Jan v ik woon in de buurt van een homo ontmoetingsplaats ja zo noem je dat in netjes nederlands en waarom bestaan die plaatsen omdat er nog altijd van die idioten in Nederland zijn die ze niet willen accepteren dus moet het stiekem en bij ons is die plaats wel altijd netjes schoon hoor en hoe ik dat weet dat komt omdat ik daar regelmatig met mijn kids het bos inga en als er dan mannen zijn zeggen ze altijd netjes gedag hoor dus echt niks mis mee.

Reactie door: Daniëlle | 11-12-06 12:36:05
Inderdaad, ik word misselijk van zo iemand zoals Jan.

Prachtig voorbeeld van hoe je dus NIET moet zijn. Krankzinnige mening.

Gewoon negeren die hap!

Reactie door: Jan V. | 11-12-06 13:31:34
Danielle,

Homosexualiteit is een zoverre een KEUZE dat je dat relatietype als homofiel of lesbiese keihard de rug toe kunt keren.
In zoverre is het een keuze.
Richard Weller, wiens Confession je onderstaand aantreft is daar een schoolvoorbeeld van.
Dat de homosexualiteit een aangeboren afwijking is, staat voor mij inderdaad buiten kijf: het is inderdaad een aangeboren afwijking, Daniëlle.
Als je het dan toch over KEUZE hebt, kies dan als homofiel of lesbiese voor een celibataire levensstijl, dan komt je seksueel neutrale praktische levensstijl niet meteen haaks op je MAN & VROUW-BEELD te staan dat je van de schepper in je Geest hebt meegekregen.

Verder schrijf jij het volgende Danielle,

“Het is allang wetenschappelijk aangetoond dat het aangeboren is, het is biologisch bepaald of iemand wel of niet op hetzelfde geslacht valt. Dus jouw verhaal slaat nergens op.”

Je begrijpt niet dat je met die opmerking van jou mijn pleidooi eerder verstérkt dan ontkracht.
Het zal heus wel wetenschappelijk aangetoond zijn dat er mensen zijn die een homofiele of lesbiese aard hebben.
Maar dat is géén argument om te zeggen “Ik begrijp nu dat jij homosexueel bent, dus ik ben het met jou eens”.
Omdat het Franse gezegde luidt: “Tout comprendre, ce n’est pas tout pardonner”.
We begrijpen wel dat je een flikker of een lesbo bent, maar daarom hoeven we het nog niet met jou eens te zijn en goed te keuren!

Als je – bij voldoende moed van jouw kant Danielle – de zaak durft te extrapoleren naar andere relatietypes, dan zouden we afgaande op jouw voorstel en bewering dat iemand die een biologisch en wetenschappelijk bewezen homofiele aard heeft, evenzogoed moeten zeggen dat in navolging van het Volk der Homofielen ook het Volk der Pédofielen geëerbiedigd dient te worden.
Ja , het is dan nog steeds in de biologische aard en wetenschappelijk onderbouwde en bewezen (internationale) onderzoeken inzake Pedofielen, een verantwoorde zaak en hartstikke ‘done’ om het Volk der Pedofielen (waarvan wijlen Pim Fortuyn als homo-pedo er één van was) allerlei rechten te gunnen.
En onze instemming en goedkeuring te betuigen?!
Zullen we eens voorstellen, Danielle, dat jij een pleit bezorgt hier op het Internet, om de P.N.V.D. die beter bekend staat onder de naam “De Pedopartij” het grondwettelijk verankerde recht te gunnen om kinderen te mogen adopteren.
Omdat alle Nederlandse staatsburgers die hun dat recht misgunnen weer eens "DISCRIMINEREN" (jouw kreet Danielle)
Ik denk dat je de Regiopolitie zo aan jouw voordeur hebt staan . . . .
De homofielen waarover jij zo vol lof loopt te trompetteren, zijn de pedofielen op dat punt al voorgegaan !

Tout comprendre ce n’est pas tout pardonner.

Een man of vrouw die een HOMOFIELE OF LESBIESE aard heeft, heeft daarmee nog geen goedkeuring voor zijn of haar gedrag en de daarmee samenhangende claims op Grondrechten en andere rechten in onze samenleving !

Een man of vrouw die een PEDOFIELE aard heeft, heeft daarmee nog geen goedkeuring voor zijn of haar gedrag en de daarmee samenhangende claims op Grondrechten en andere rechten in onze samenleving !

Om bovenstaande redenen is mijn reactie daarom een uitmuntend schot in de roos.
Dit was mijn reactie op jouw bewering dat “. . jouw verhaal dus nergens op slaat”.

Aan het einde beweer je het volgende Danielle:

“. . . En bovendien is Gordonfans.nl geen plaats om je anti-homo praktijken te promoten. Ik zie dit als een vorm van discriminatie.”

Hierbij herinner ik je in bovenstaand verband eraan dat je je huiswerk niet goed hebt gedaan, Danielle.
Op deze site staat namelijk het volgende item:

Gordon: "Hoewel rappers erom bekend staan dat ze vrij homofobisch zijn, is dat bij Lange Frans absoluut niet het geval." Lange Frans: "Gordon mailde mij het krantenbericht waarin stond dat tegenwoordig veel jongeren homoseksualiteit niet accepteren. Het is vooral onwetendheid; mensen haten vooral dat wat ze niet begrijpen." Hij haalt zijn schouders op: "Het is waar dat de gemiddelde rapper niks van homo's moet hebben. Omdat het verre van cool zou zijn. Gelukkig lijkt er wel een kentering te komen. Zo riep de Amerikaanse rapper Kanye West vorig jaar zijn collega's op om te stoppen met het discrimineren van homo's. In één van zijn nummers zingt hij zelfs dat zijn neef homo is, 'en toch heel aardig'. Tja, het is triest dat zoiets nodig is, maar ik werk er graag aan mee."

Gordon.nl is om die reden een prima plaats om het Schijnheil van Homosexualiteit aan de kaak te stellen.
Hij initieert de discussie namelijk zélf op o.m. deze site met zijn vieze plaatje.
Je mag er in dit land en op deze site vrij over van gedachten wisselen.

Ik begrijp dat je er moeite mee hebt om inhoudelijk tegenwicht aan mijn argumenten te bieden.
Tot slot als nog de aanvankelijk weggevallen bekentenis van de voormalige Amerikaanse homofiel Richard Weller.

Ik ben benieuwd naar je reactie.

Jan

[edited by Webmaster]

Reactie door: sas | 11-12-06 14:05:28
Niet reageren daan doe het alsjeblieft niet gun hem die lol niet. Kots op je jan echt waar. laat iedereen in zijn of haar waarde en dat is het laatste wat ik er voorlopig over wil zeggen.

Reactie door: Daniëlle | 11-12-06 14:45:20
Jan, het klopt dat je vrij moet zijn (ook op deze site) om je mening te uiten. Dat ben ik met je eens, we leven immers in een land waar vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel staat. Wat ik alleen niet begrijp, is dat je dat op deze site doet. Simpelweg omdat je echt geen steun zult krijgen van bezoekers op deze site; dat zijn namelijk louter fans van Gordon. En, nogmaals, mijn mening is dat jij met jouw verhaal onder het kopje 'vrijheid van meningsuiting' valt maar wel degelijk op het randje van discriminatie zit, ja.

Wat ik nog minder begrijp en wat mijn pet echt te boven gaat, is dat je in jouw verhaal een vergelijking trekt tussen homofielen en pedofielen. Dat is wat mij betreft appels met peren vergelijken en sterker nog, uitermate kwetsend voor homofielen! Want om in 1 zin te worden genoemd samen met pedofielen is uitermate beledigend.

Homofilie is algemeen geaccepteerd in Nederland en betitelen wij allerminst als 'afwijking'. Pedofilie, necrofilie en weet ik veel wat voor uitwassen zijn wel degelijk een ernstige afwijking en zullen ook nooit geaccepteerd worden en zijn al helemaal niet vergelijkbaar met homofilie! Deal with it, leer te leven met het idee dat homofilie geaccepteerd is, in plaats van je frustraties opkroppen en ze hier te uiten.

Verdere berichten en uitgebreide anti-homobetogen zullen van Gordonfans.nl worden verwijderd. Je hebt je standpunt duidelijk gemaakt met bovenstaande berichten.

Reactie door: Jan V. | 11-12-06 17:52:50
“Danielle, je schrijft “Homofilie is algemeen geaccepteerd in Nederland en betitelen wij allerminst als 'afwijking'”.

Kennelijk ontgaat het je dat zowel op Gee websites als ook op de websites van de politieke partijen (tijdens de verkiezingen vooral) te lezen valt dat de weerstand tegen homosexualiteit steeds meer toeneemt in ons land.
Zowel binnen de grenzen van de wet (uitjouwen, scheldpartijen, hate-mails) als ook buiten de grenzen van de wet neemt de homo-afkeer, homo-haat, anit-homo-agressie en anti-homo-geweld toe.
Je kunt het zo gek niet bedenken of er is rotzooi in en om het verschijnsel homosexualiteit.
Dan ligt het COC weer in de clinch met de Nederlandse Dans Bond omdat die Bond twee dansende mannen een vies en misselijkmakend schouwspel vindt.
Dan schrijft het COC weer tevergeefs een brief naar de fractievoorzitters van de politieke partijen om een homodiscriminatieverbod expliciet in de Grondwet opgenomen te krijgen. Uiteraard mislukte die poging en ik had het al voorspeld.
Er is zelfs zoveel homosex-weerstand in onze samenleving dat homofiele ‘vrienden’ niet langer hand in hand over straat durven lopen omdat ze bang zijn in elkaar geslagen te worden door de Marokkaanse Jeugdige Medemensen.

Het valt me op, Danielle, dat het je nog steeds niet duidelijk is wat het verschil is tussen Discriminatie énerzijds en Onderscheid Maken ánderzijds.
Onderscheid Maken is ten strengste toegestaan in dit land.
‘In gelijke gevallen dient gelijk te worden beslist’ zo schrijft onze Grondwet voor. Maar Danielle, allééééééééééén wanneer die gevallen pas écht gelijk zijn ! ! !

Als ze dat in hun aard van nature NIET zijn hoef je ze ook NIET gelijk te behandelen.
Dan is er in de aard VERSCHIL en mag bij de toewijzing of ontzegging van Rechten VERSCHIL gemaakt worden !
Dan is er bij het achterstellen van rechten voor homofielen en lesbiesen hooguit sprake van Onderscheid Maken wat weer iets totaal anders is dan Discriminatie.
Van discriminatie had slechts sprake kunnen zijn als homofielen en lesbiesen in hun rechten werden achtergesteld of de toegang tot rechten werd ontzegd indien de homosexuele gevallen in hun aard gelijk zouden zijn geweest aan heteroseksuele gevallen.
Omdat homosexualiteit in zijn aard NIET gelijk is aan heteroseksualiteit (het klassieke relatietype) is er vanzelf sowieso al geen sprake meer van Discriminatie.

SNÁP DIT NOU TOCH EINDELIJK EENS EEN KEER, DOMME DANIELLE ! ! !

Verder scrhijf je het volgende:

“Wat ik nog minder begrijp en wat mijn pet echt te boven gaat, is dat je in jouw verhaal een vergelijking trekt tussen homofielen en pedofielen. Dat is wat mij betreft appels met peren vergelijken”.

Het is niet meer dan een logisch verlengstuk van jouw eigen opvatting dat “. . . het allang wetenschappelijk aangetoond is dat het aangeboren is [bedoeld wordt: homosexualiteit], het is biologisch bepaald of iemand wel of niet op hetzelfde geslacht valt.”

Jij bedoelt toch immers te zeggen, dat:
“Wanneer je haar maar goed zit, je Rechten hebt”.
“Wanneer je biologische make-up maar goed zit, je Rechten hebt.”
“Wanneer je biologische make-up maar goed zit, heteroseksueel , homosexueel of pedosexueel, je rechten hebt”.
Het is in dat opzicht D-A-N-I-E-L-L-E die appels met peren aan het vergelijken is.

Ik zei al eerder Danielle: “Tout comprendre ce n’est pas tout pardonner”

We snappen en begrijpen wel dat die mensen sexueel zo in elkaar zitten, maar daarmee bén je er nog niet!
Jij hebt weer geweigerd om de Mens te zien als één geheel van Lichaam & Geest. Die twee elementen MOETEN met elkaar sporen bij de beleving van Liefde en Seksualiteit.
Het Man & Vrouw beeld van ieder schepsel dient te sporen met de beleving van een partner van een tegengestelde sekse . Doe je dat niet dan spoort jouw Geest niet langer met jouw biologisch bepaalde lichamelijke homosexuele of lesbiese voorkeur.
De Pedofielen komen natuurlijk ook hun beurt óók aanzetten met hún claims op hun pédo-vlak “. . . . dat hún biologische make-up gefixeerd is op Sex met Kinderen”.
Moeten we die vuile pedo’s dan in navolging van homo’s ook toebedelen met Rechten, Eerbied voor hun viezerikerijen ?!
Ook hun biologische make-up spoort toch net zo min als de homofiele lichamelijke make-up met het geestelijke Man & Vrouwbeeld van de mens?
In de aard van de zaak spoort het heteroseksuele relatietype p r i m a met dat Man & Vrouwbeeld dat God aan zijn schepping meegegeven heeft.
Daarom is het heteroseksuele relatietype in zijn aard Waardevol en het homosexuele relatietype in zijn aard Waarde-Loos.

Danielle, jij schrijft: “Want om in 1 zin te worden genoemd [ bedoeld worden: homofielen ] samen met pedofielen is uitermate beledigend.”

Kennelijk is het je ontgaan dat de homosexuele belangengroeperingen in dit landje die belediging over zichzelf afroepen.
Met name het COC heeft de twijfelachtige eer hier een afschuwelijk voorwerk te hebben verricht:

Het grootste Gee-evenement in ons land is de Roze Maandag op de Tilburgse Kermis, zo ergens in juli van ieder jaar.
Een aantal jaren geleden heeft het COC de Kindersexgroep Marijn uitgenodigd om met een info-kraam plaats te nemen op de Tilburgse kermis.
Toen de bevolking van Tilburg en omstreken daar lucht van kreeg is het COC bedreigd en is er ernstige wrijving ontstaan met de lokale bevolking.
In allerijl heeft het COC besloten om Kindersexgroep Martijn van de Tilburgse Kermis te weren !
Waar blijf jij nou met jouw opmerking dat je er niet tegen kunt dat homofielen in 1 zin worden genoemd samen met pedofielen ?!
Hoe zit het – nog steeds in homo/pedoverband - met het pleidooi van wijlen homofiele Pim Fortuyn voor de pedosexualiteit.

[edited by Webmaster]

Zo noem ik nou homofielen (Pim was overtuigd homofiel) en pedofielen in één zin, Danielle !
God hebbe de Ziel van Pim: Ik ben blij dat ie weg is !

Sedert wanneer ben jij trouwens moderátor ????

Verder ontgaat het me dat iedere fan van Gordon volautomatisch het eens is met zijn homofiele protest.

Jij claimt wat dat betreft de straatstenen uit het straatbed ………!

Heb je het echt daadwerkelijk overal gecontroleerd en nagevraagd ?
Misschien zijn er wel fans van Gordon die zijn muziek wel mooi vinden maar het daarnaast daarentegen beláchelijk vinden dat Gordon zich eraan ergert dat er clienten zijn die ‘geen producten bij de groenteboer om de hoek meer willen kopen . . . .’

Het zijn a n d e r e n die bepalen of je homo-sprookje klopt of dat het pure
s h í t is.
Als ze erin geloven kopen zij jouw groente.
Als ze er niet in geloven halen zij hun braadlappen in het vervolg liever bij ’t Vleespaleis in Overschie in plaats van bij Gordon

Ik hoop met mijn toekomstige anti-homobetogen en verduidelijkte standpunten een duidelijke bijdrage te leveren aan de verdere afbraak van het verschijnsel homosexualiteit in Nederland.

PS
Bij de gemeenteraad van Amsterdam heb ik een brief aangekaart (een raadsadres) waarbij ik de Raad voorstel om te komen tot de sloop van het homomonument.
De ontvangstbevestiging en mededeling dat ie in behandeling heb ik enkele dagen geleden ontvangen van de Raadsgriffier.
Lest you not forget.
Reactie door: Jan V. | 11-12-06 17:58:38
Je kunt dus homosexuelen rechten ontzeggen of afnemen zonder dat je hen daarbij hebt gediscrimineerd . . .

Jan Verhees

Reactie door: Coby | 11-12-06 18:15:19
Ik vraag me af Jan ben jij lid van een of ander kerkgemeenschap?

En ik vind je betoog wel erg lang en saai en vind het ook in en in triest dat er nog mensen zijn die zo klein van geest zijn als jij.
Je ziet maar weer hoeveel homo-haat er is in de wereld.

En kan je nergens anders op een site je walgelijke betoog kwijt? Denk je nou echt dat je de Gordon fans hier om zou turnen met je belachelijke vertoon?

Ik zou zo zeggen: Dream on Boy!!!!!

Reactie door: Jan V. | 11-12-06 18:23:21
Je ziet maar weer hoeveel pedo-haat er is in de wereld, Coby.


Reactie door: Joyce | 11-12-06 19:38:11
Zeg Jan V, is het nu onderhand genoeg geweest met je gezeik? Komop zeg, gedraag je als een volwassen persoon en stop met die onzin! We hebben hier geen behoefte aan!!!!

Reactie door: coby | 11-12-06 20:13:45
oh dus jij bent een gefrustreerde pedo?

Nou sorry hoor maar als jij een pedofiel vergelijkt met een homofiel dan ben je naar mijn inziens niet helemaal lekker in je bovenkamer.

Maar goed ben blij dat je kort reageerde want als je net zo saai en lang praat alsdat je schrijft vallen de mensen om je heen vast in slaap.

Reactie door: JOyce | 12-12-06 08:13:10
Daan, ik zou heel graag willen dat je dit walgelijke figuur verwijderd, want ik wordt er kotsmisselijk van. Bah wat een debiel eerste klas zeg.

En nogmaals Jan V, wat heb je hieraan????

Reactie door: Ang | 12-12-06 08:33:37
Zeg Jan V ga werk zoeken, blijf uit de boeken waar je geen donder van begrijpt. O ja en vertrek naar Amerika, zijn wij weer een gek armer.

Reactie door: Daniëlle | 12-12-06 10:16:31
Volgens mij is Jan écht pedo! Waarom zou die anders zo krankzinnig denken?

Pure jaloezie dat homofilie niet wordt geaccepteerd en zijn pedofilie niet! Dat moet het zijn.

Jouw ideeën, Jan, zijn dermate krom (en saai!) dat ik niet eens meer de moeite neem om die shit van jou te lezen. Mij krijg je in ieder geval niet overtuigd, en de bezoekers van deze site ook echt niet hoor.

Je citaten haal ik van de site. Die nemen alleen maar ruimte in en dragen absoluut niets bij.

Wat mij betreft hoef je niet meer op deze site terug te komen!

Reactie door: Sandra | 12-12-06 14:47:09
Ja Jan, alsof het in de "gewone" relaties allemaal zo goed gaat!!! Man en vrouw slachten elkaar af met een scheiding en de kinderen zijn daat weer de dupe van!! Waarom zo praten over homo en lesbo. Of wij hetero's het zo goed doen met elkaar...wij helpen elkaar allemaal naar de vernieling!! Ik heb liever een (quote) "vriendelijke homo" dan een terrorist, rassenhater, vrouwenhater, pedo....nou zo kan ik wel even doorgaan!!!!!!!!!! Wat makkelijk om 1 persoon hier helemaal zwart te maken...kijk eerst naar jezelf.

Reactie door: Micy | 12-12-06 16:33:39
Hallo Jan V ben je een crimineel ofzo met je "Jan V" Jan van NIKS zul je bedoelen waar ben je mee bezig man,als je het niet met Gordon eens bent dan zorg je toch dat je z,n nummer op wat voor reden dan ook krijgt en dan bel je hem toch effe op.En dan zeg je toch wat je oo je hart hebt.En lekker zielig ook je hele verhaal over "Homo's" er sociaal en stoer ook volgens mij ben jij de meest grote homohater ken je het stukje tekst al."En ik hoor de haters al dat ik met homo's loop maar ik houd gewoon van mensen ben geen homofoob".Zo!En lekker zielig ook met je verzonne teksten van internet en boeken afgeplukt met je:"Artikel 266 sr,boek2 titel 16".Uitslover en nee ik ben geen homohater en ook geen andere hater ik kom hier net als jij voor mijn menig uit he Jan V(Jan Vanniks).

Reactie door: nennie 12-12 06 | 12-12-06 19:06:10
ik heb helemaal niks met homo,s of lesbies het zijn ook gewone mensen de meeste zijn heel aardig en schatten van mensen helemaal niks mis mee en met homa huwrlijken ik vind het goed dat dat er ook is

Reactie door: Michy | 12-12-06 20:09:16
Hallo Jan V jij hebt het nou wel over het homohuwelijk maar Gordon is helemaal niet getrouwdDIS!!!

Reactie door: sonja | 12-12-06 20:14:57
"Als je maar gelukkig bent"
jan v? jij dus niet!
Wij, fan's van GORDON wel!!!!

Reactie door: Jan V. | 12-12-06 20:37:41
@ Sandra,
Jij hebt de twijfelachtige eer de zoveelste ‘hoogbegaafde persoonlijkheid’ te zijn die bij de Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) eigenlijk een cursus “Hoe leer ik béter lézen” had dienen te volgen.

Jij schrijft bijvoorbeeld op zeker moment het volgende:

“Man en vrouw slachten elkaar af met een scheiding en de kinderen zijn daat weer de dupe van!! Waarom zo praten over homo en lesbo. Of wij hetero's het zo goed doen met elkaar...wij helpen elkaar allemaal naar de vernieling!!”

Kennelijk is het je in jouw faux pas ontgaan dat in mijn diverse reacties ik telkenmale de aanduiding IN ZIJN AARD gebruikt heb.
Zo schreef ik op 09-12-2006 omstreeks 18:54:57 het volgende:

“Die Bereikbaarheid van de Liefde binnen de klassieke Man & Vrouw relatie i n z i j n a a r d PRIMA op te krijgen. Alleen dan wel goed je best doen.”

Later in hetzelfde artikel herhaal ik het nog eens met de volgende opmerking:

“Bij flikkers en potten krijg je dat ó zo mooie en waardevolle muziekje dat LIEFDE heet er i n z i j n a a r d nooit op.
Daarom is een homofiele en lesbiese relatie altijd een wáááááárdeloze relatie.”

Op 11-12-2006 schreef ik omstreeks 11:07:27 in mijn reactie onder meer het volgende:

“Omdat in hun aard homosexualiteit en heteroseksualiteit niet met elkaar te vergelijken zijn.
Omdat in tegenstelling tot homosexualiteit de klassieke, heteroseksuele relatie de Liefde
i n z i j n a a r d binnen bereik stelt.
De homo-relatie doet dat (nog steeds in zijn aard) NIET !!!”

Die drie bijzondere woordjes ‘in zijn aard’heb ik daar niet voor de sier neergezet, Sandra!
Ze vervullen een duidelijke en ondubbelzinnige functie die jou wellicht ‘in the heat of the moment’is ontgaan.
Zo schreef je dat man en vrouw elkaar afslachten met een scheiding ( . . . )
Ik kan het nog sterker maken dan dat, Sandra:
De 34-jarige Richard Harteveld uit Zoetermeer was een heteroseksuele man die zijn vrouw Calaudia en zijn twee dochtertjes van vijf en drie jaar oud heeft vermoord om vervolgens - nog steeds als praktiserend heteroseksueel - een Poolse hoer, die hij via webcam-ontmoetingen op het Internet had leren kennen, in zijn huis te kunnen ontvangen.
Zulke extreem randdebiele persoonlijkheden lopen er nu rond binnen het heteroseksuele relatietype. Hij heeft inmiddels van de rechter levenslang gekregen.

[edited by Webmaster]

jantje verhees
negenenveertig jaartjes oud

Reactie door: Coby | 12-12-06 23:57:09
Jan ik word een beetje moe van je.
Wordt jij nou nooit eens moe van jezelf?
Al dat saaie geleuter, denk je nou echt dat fans hier zulke ellendelange verhalen van gaan lezen?
Denk je nou echt dat de fans hier op zitten te wachten?

Ik vraag me eigenlijk af wat je hier mee wil bereiken?
Dat de fans net zo kleinzielig van geest worden als jij?
Kan je lang wachten hoor.

Nou de groetjes Jan en ik denk dat ik nu mijn slaap wel kan vatten, na zo'n saai bericht. Welterusten en dream on boy.

Reactie door: Ang | 13-12-06 09:30:00
Jan, we worden er allemaal moe van. Wat een ongelooflijk gefrustreerd mannetje ben je. Ben je met de penopauze bezig, tipje hebben ze tabletten voor. Hoef je hier je emoties niet meer neer te gooien, zijn wij van je af. En dag hoor jan verhees negenenveertig jaar oud.

Reactie door: Sas | 13-12-06 09:43:14
GAAAAAAAAAAAAAAAAAP Jeetje zeg wat ben jij super vermoeiend zeg. Ga lekker iemand anders vervelen en laat ons lekker fan zijn van Gordon en ik ben al 15 jaar fan van hem en dat zal nooit veranderen en zelfs jij kan dat niet met je slaapverwekkende verhaaltjes die ik niet eens lees. Dus ga iemand anders pesten en laat ons lekker fan zijn. Ajuus Jan.

Reactie door: Loeszje | 13-12-06 09:59:00
Laat die man gewoon met rust!! hijs gek in zijn hoofd! en heeft geen respect voor mensen! heb niet eens de moeite genomen om die waardeloze teksten van hem te lezen!! hij is gewoon niet goed wijs!! en Jan, laat osn ook lekker met rust! en zoek een leven! en ga lekker op andere sites over je dingen klagen!! tis gewoon een fanpagina van een fan.. so grow up!

Reactie door: Daniëlle | 13-12-06 10:55:02
[Quote van Jan V.:]

Zulke extreem randdebiele persoonlijkheden lopen er nu rond binnen het heteroseksuele relatietype. Hij heeft inmiddels van de rechter levenslang gekregen.

[End quote]

Goed gezegd, Jan Verhees van 49 jaar oud, want dat is precies wat JIJ bent! Een extreme randdebiel van het heteroseksuele (of pedoseksuele?) relatietype!

Het valt me trouwens nog van je mee dat je geen eindeloze motivatie neerzet waarom die moordenaar het misschien wel eens bij het rechte eind kan hebben gehad. Zoiets zou ik wel van iemand zoals jij verwachten, namelijk.

Van mij mag jij ook achter slot en grendel, dan zijn wij tenminste van je af met je discriminerende, neerbuigende mekkerteksten over homo's.

Wat wil je hier nou eigenlijk mee bereiken? Kun je dat uitleggen? (En dan eens een keer NIET in een verhaal van 26445263 regels!).

Ben je altijd zo lang van stof, trouwens? Wist je dat dat een autistische trek is? Als je autist bent, laat het ons even weten, dan houden we er rekening mee (whaha).

Reactie door: sas | 13-12-06 12:59:38
Whahahahaha Daan je laat me lachen hahahahaha maar hoop dat ie nu eindelijk eens ophoudt wordt er zo moe van heb er toch geen kracht meer voor en wil ervan af met gierende banden ohhh wat een graftak hahahaha.

Reactie door: Joyce | 14-12-06 11:20:43
Nu moet je echt gaan ophouden hoor, dit meen ik!
Laat het er zo niet bij zitten!

Reactie door: Daniëlle | 14-12-06 12:17:24
Heb die reactie van hem even helemaal weggehaald.

Reactie door: Jan V. | 14-12-06 16:28:20
[edited by Webmaster]

Reactie door: Ang | 14-12-06 17:12:22
Oké Jan V nu moet je nokken, want je gaat veel te ver nu. Ga bij 1 van die site's liggen kloten, maar niet hier. Sodemieter op, we willen je hier niet meer hebben. Weet je wat je moet doen, die kronkel in je kop even laten verwijderen, we weet komt het dan nog goed met je, wat ik betwijfel. Ik hoop dat ze je nu van de site af sodemieteren want je bent echt zwaar, ik zeg zwaar gestoord.

Reactie door: Ang | 14-12-06 17:15:08
Jij bent mede de reden van de homohaat, ze moesten je opsluiten en nooit meer loslaten.

Reactie door: Suus | 15-12-06 20:05:56
Laten we vooral niet vergeten dat homoseksuele mensen ook mens zijn. Een mens als jij en ik alleen met een andere (legale, normale) seksuele voorkeur. Jan, je gaat te ver. Laat ons met rust en laat ons genieten van een homo als Gordon die voor velen (van ons) als held wordt gezien.

Reactie door: sas | 17-12-06 07:26:36
Amen. Suus dat heb je goed gezegt. En Gordon is voor mij al 15 jaar mijn held.

Reactie door: mieke | 21-12-06 19:14:35
jan v. heb je nog geen pijn aan je vingers van dat onnozele type??

Reactie door: arie | 28-04-07 22:58:06
dit is niet kwetsend bedoeld,maar vanwaar dit oeverloze gelul over homo's? Hebben jullie niks beters te doen?

Reactie door: Yvette | 18-09-08 18:50:27
Ik vermoed dat Jan Verhees bij een kerk zit... dus dan gooien we DEZE er maar even doorheen...
"Heb u naaste lief gelijk uzelf"!!! Snap je die, Jan??? Sukkel dat je bent... Gadverdamme. Ongelooflijk dat er zulke mensen ZIJN uberhaupt!!

Naam/nickname:
Je reactie:  
Ik verklaar geen kwetsende, racistische, beledigende of ontoelaatbare teksten te plaatsen. Mijn IP wordt opgeslagen. Gordonfans.nl behoudt zich het recht voor om berichten aan te passen of te verwijderen.

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?