Reacties op Shownieuws meldt: Gordon en Bartho uit elkaar

>> Shownieuws meldt: Gordon en Bartho uit elkaar
Het gerucht gaat dat het prille liefdesgeluk alweer veel te vroeg tot een einde is gekomen voor Gordon.

Voor de kerst zou Gordon naar Zuid-Afrika gaan voor een vakantie, al had hij de eerste periode nog wel werk te doen. Shownieuws meldde: "Vlak voordat Gordon vertrok hebben de twee met elkaar gebroken. Zodoende is Gordon in zijn eentje afgereisd".

Of dit gerucht waar is, valt nog te bezien. Andere bronnen gaven aan dat Bartho nog een tijdje in Nederland moest blijven omdat ook hij hier nog werkzaamheden had af te ronden. Hij zou wel degelijk met Gordon de feestdagen doorbrengen.

Update:
Volgens de website van Story heeft Bartho bevestigd dat Gordon en hij uit elkaar zijn. Er wordt vermeld:

"18-12-2006 08:51:58
Gordon en zijn vriend Bartho Boer zijn uit elkaar. De zanger is alleen vertrokken naar Kaapstad om daar de feestdagen door te brengen. Bartho, met wie hij sinds augustus een relatie heeft, heeft Gordon verlaten. De reden voor de breuk is nog onduidelijk. Gordon heeft zelf nog niet gereageerd op de scheiding. De zanger liet afgelopen zomer nog weten dat de tien jaar jongere Bartho de man was met wie hij oud wilde worden. Bartho heeft zojuist exclusief aan Story bevestigd dat de relatie definitief voorbij is."

Reactie door: Loeszje | 18-12-06 11:08:23
Khoop dat het niet waar is... en daar blijf ik op hopen!!

Het kan niet so zijn dat t over is... !!!! ze zijn/waren zoo gelukkie met ze 2en :)


Reactie door: Barbara | 18-12-06 11:42:06
Ik geloof er ook geen snars van..

Reactie door: jessica | 18-12-06 16:54:05
mee eens.. geloof er ook helemaal nix van..

Reactie door: kkkkisrt | 18-12-06 17:07:07
T is waar Jammer

Reactie door: mieke | 18-12-06 17:55:22
ik geloof er ook niks van,,!! laat met maar eens eerst door gordon zelf bevestigd worden,, dan geloof ik het pas..!! jammer dat die mensen niks anders te verzinnen hebben..!!

Reactie door: proesja | 18-12-06 21:19:03
maar eh, Gordon stort zich van de ene echte liefde in de andere. Misschien roze bril afzetten en gaan onderzoeken waarom hij steeds in kansloze relaties stapt? Een therapietje kan geen kwaad denk ik.

Reactie door: Mark masterworks | 19-12-06 08:33:28
nee dit is totaal niet voor Gordon Hij schreeuwde tenslotte nog dat hij er voor ging en niet meer alleen wilde zijn.
En gordon en barto nee die zijn vast niet uit elkaar.

Reactie door: gordonfriends.punt.nl | 19-12-06 19:53:46
ik ben het er helemaal mee eens. ik geloof het eerst als Gordon zelf verteld dat het voorbij is en story heeft al vaker dingen verteld....dus hopen dat het niet zo is en dat gordon nog steeds een gelukkige man samen met zijn bartho is :P

Reactie door: Bolletje | 20-12-06 13:44:56
Als het waar is??????????????? 'k denk dat er te veel geroddeld wordt. Na 5 maanden kan het niet over zijn, of heeft Gordon te weinig aandacht voor zijn vriend Bartho (wegens beiden werkzaamheden) en is het dan niet wat er van een relatie verwacht wordt. Bartho's 1e homorelatie. Leerschool in deze is: liefde en partnerschap is meer waard dan drukke werkzaamheden., iedereen wil aandacht.

Reactie door: makiop | 20-12-06 18:51:46
Het kan best waar zijn dat ze uit elkaar zijn.
Als het niet meer gaat,dan gaat het gewoon niet meer en ga je uit elkaar.
Dat kan ook het geval zijn bij Gordon en Bartho.
En het klopt wat proesja zegt:Gordon moet niet zo snel achter elkaar een relatie beginnen,eerst eens iemand rustig leren kennen en dan pas als je elkaar langer kent,als het nog goed gaat een relatie beginnen,misschien dat Gordon dan iemand vindt die echt voor hem bestemd is.

Reactie door: Adrie Engel | 20-12-06 20:03:14
Gordon, beste jongen, zag in Bartho z'n grote liefde. Bartho, ook beste jongen, kwam pas bij Gordon uit de kast. Leuke tijd samen, maar dan worden de verschillen zichtbaar: Bartho hoogopgeleid en een veelbelovende carriere in het vooruitzicht en Gordon, ja jammer dan, maar niet het niveau van Bartho, net iets te oppervlakkig.
Bartho gaat nu na z'n coming out eerst z'n wilde haren kwijtraken en gaat een goeie baan scoren zodra hij bij het grote publiek onbekend is geworden en Gordon, ja ach, die wens ik gewoon veel sterkte. Geld alleen maakt niet gelukkig.

Reactie door: weesje | 21-12-06 23:23:23
Ik geloof het wel. Jammer voor Gordon maar ik geloof niet dat Bartho de liefde van zijn leven is. Bartho is een hele leuke jongen maar ik denk dat Bartho toch meer van mooie vrouwen houdt dan van bekende mannen. Hij zei in ieder geval ineens dat hij bisexueel was, daar is op zich niets mis mee natuurlijk, maar ik denk dat het gebeuren met Gordon voor hem een fase van uitproberen is geweest. Wel lullig voor Gordon dat nou juist hij daarvoor geleend is, maar helaas, het is niet anders.

Reactie door: ____--- | 03-01-07 16:58:44
Zo jammer !!!!!!!!!!!

Reactie door: esje | 07-01-07 23:52:22
Bartho heeft al een goede baan

Naam/nickname:
Je reactie:  
Ik verklaar geen kwetsende, racistische, beledigende of ontoelaatbare teksten te plaatsen. Mijn IP wordt opgeslagen. Gordonfans.nl behoudt zich het recht voor om berichten aan te passen of te verwijderen.

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?