Reacties op Extra concerten Toppers in Concert 2007!

>> Extra concerten Toppers in Concert 2007!
Goed nieuws! Er komen inderdaad extra concerten voor Toppers in Concert. Bij de C1000 kun je sparen voor een tweede toegangskaartje voor concerten van:

 • 3 juni
 • 6 juni
 • 7 juni
 • 8 juni

  Dus naast 1 en 2 juni (beide uitverkocht) komen er wel degelijk meerdere concerten.
 • Reactie door: Lies | 29-01-07 09:32:15
  Ja erg leuk 4 extra concerten maar ik zag al op internet staan dat alle concerten zijn uitgekocht door c1000!!!!! moet je zegels gaan sparen, 40 maar liefst!!!
  Waarom komen er niet gewoon extra concerten met een 'normale' voorverkoop?! ik heb niet eens een C1000 in de buurt en voor 400 euro aan boodschappen doen om m''n zegelkaart vol te krijgen en dan nog net even te laat zijn met inleveren zodat alle kaarten al op zijn, nou nee!!
  Erg jammer dit! tot nu toe ben ik er elk jaar bijgeweest en nu door problemen bij ticketpoint geen kaarten kunnen krijgen voor de eerste 2 concerten. nou ben bang dat het er dit jaar niet in zit :-(.
  Laten we maar hopen dat er toch nog kaarten vrij komen voor gewone voorverkoop.
  Alles fans succes met het bemachtigen van een kaartje ;-).

  groetjessssss


  Reactie door: Wijn | 01-02-07 11:27:33
  Lies ik ben het helemaal met je eens. Ook ik wil er graag bij zijn maar helaas dit is niet te doen als er geen C1000 in de buurt is. Het is toch erg jammer voor alle fans die nog geen kaartje hebben en er ook geen één kunnen bemactigen. Ik en mijn vrienden hopen dat straks de kaartjes in de gewone verkoop gaan zodat we allemaal er alsnog bij kunnen zijn.

  Reactie door: Net | 01-02-07 23:39:44
  Ben het spoor bijster! Zit alle tijd te wachten op extra concerten, komen er eindelijk 4 extra dagen, zijn ze alleen via gespaarde zegels van C1000 te bestellen!!! Nadat je voor EUR 400 zegels gespaard hebt, kun je maar liefst 2 kaartjes bestellen. Maar dit is toch juist een feest waar je met al je vrienden naar toe wil?? Heb begrepen dat C1000 niet alle kaarten heeft, dus wie kan vertellen wanneer de resterende kaarten in de reguliere verkoop komen??

  Reactie door: Christa | 17-03-07 00:06:11
  Extra concerten i.s.m. C1000 maar Ticketpoint maakt er een zootje van. Ook met genoeg zegels en tijdige reservering alsnog geen kaarten!

  Plaats reactie

  Terug naar homepage

   
  Wist je dat...

  Gordon 23 kilo is afgevallen?

  Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

  Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

  Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

  Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

  Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

  Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

  Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?