Reacties op Gratis tweede Toppers kaartje bij C1000

>> Gratis tweede Toppers kaartje bij C1000
Alle 4 de extra concerten van Toppers in Concert 2007 zijn opgekocht door de C1000. Let op: het is dus niet mogelijk om via de reguliere voorverkoop aan kaartjes te komen!

Van 29 januari t/m 17 maart 2007 spaart u bij iedere 10 euro aan boodschappen bij de C1000 één concertzegel. Op een concertzegel staat het hoofd van Gordon, Gerard of René. Plak de concertzegels willekeurig op één van de 40 lijfjes. Wanneer alle 40 lijfjes van een hoofd zijn voorzien, heeft u een volle spaarkaart.

Wanneer u 40 concertzegels heeft verzameld en opgeplakt, kunt u uw volle spaarkaart bij de kassa van C1000 verzilveren voor een C1000-concertvoucher. Hierop staat een unieke actiecode. Op www.ticketpoint.nl/C1000 kunt u met deze unieke code 2 tickets reserveren. Voor het eerste ticket betaalt u en het tweede ticket krijgt u gratis van C1000.

Je dient dus éérst een volle spaarkaart ingeleverd te hebben voordat er een kaartje kan worden gekocht, waarbij je gratis een tweede erbij krijgt.

Veel succes met sparen!

Reactie door: jessica | 29-01-07 14:28:12
Ik vind het maar een rare actie....


Reactie door: mieke | 30-01-07 19:28:16
ik ook..

Reactie door: Bud | 04-02-07 09:56:54
Jammer dat zo een evenement niet meer toegankelijk is voor iedereen. Het wordt weer door het marktaandeel bepaald, iets waar ik echt de bale van heb. Één keer per jaar wil ik iets groots vieren, en dat was tot voor heden de toppers in concert. Ik wil geen klaagzang uiten, maar ik kan het mezelf niet permiteren om C1000 te shoppen. De toppers gaan dit jaar dus aan mijn neus voorbij. Ik had gehoopt dat onze 3 vrienden dichter bij hun publiek zouden staan, Ze eten er goed brood van, en zullen het er nu niet minder belegd om doen, maar met deze actie staan ze wel erg ver van me weg. Het valt me tegen.

Reactie door: Peter | 21-02-07 23:45:34
Leek een leuke manier om zegeltjes van C 1000 te sparen en zodoende mijn beide dochters naar dat concert te laten gaan. Mijn dochter heeft op tijd kaarten besteld en kreeg een mail terug dat ze twee eerste rangsplaatsen had en dat deze plaatsen waren gereserveerd.
Dat was kennelijk te mooi gedacht, want meer dan een week later kwam er een mail van Ticketpoint.nl binnen dat tijdens het verwerken van de order van mijn dochter een fout was opgetreden en dat daardoor de reservering was komen te vervallen. Er werd een nieuwe code genoemd, doch de mooie plaatsen waren allemaal weg. Ik kan niet anders zeggen dat dit wel erg "toevallig" is. En mijn dochters waren niet de enige. Het vreemde is dat de medewerkers van C1000 wel allemaal een mooie plaats hebben kunnen reserveren.
Er staat ook zo leuk dubbel gedrukt dat over de mail niet kan worden gecorrespondeerd. En ook stond erbij dat je geen rechten kunt verlenen aan de vorige bestelling. Ik vind dit ongehoord en onvoorstelbaar en heb mij daar erg boos over gemaakt. Als dit soort dingen zo gemakkelijk kunnen dan hoef ik nooit meer een bestelling te plaatsen en zeker niet via ticketpoint.nl
Zo gaat de lol er echt af. Als dit niet wordt rechtgezet ga ik hiermee zeker naar Kassa of een ander programma. Ik zal zeker van mij laten horen, want dit kan echt niet!

Reactie door: de libel | 26-02-07 17:08:00
Hallo Peter,onder tussen hondertal medegenoten met het zelfde verhaal,er word gewoon niets aangedaan.Bij mij was nog 85%vrij toen ik vroeg boekte,nu heb ik gewoon geen tickets,
Het is te gek voor worden.
en het stinkt aan alle kanten.Kassa" heeft het wel gemeld maar ook niets mee gedaan.Dus zijn we gewoon de dupe.

Reactie door: mieke | 27-02-07 20:04:29
ik heb laatst pas kaarten gehaald: toen er nog maar 2 % over was op de eerste rang.. maar ik ben erg genieuwd wat er in onze bevestigings mail staat, ik hoop echt heeeeel erg dat ik nog naar de toppers kan, maar ik begin er steeds harder aan te twijfelen als ik allemaal die berichtjes lees..:( we zullen zien!

Reactie door: Angel | 09-03-07 17:28:30
Voor degene bij wie het mis is gegaan is het heel vervelend, maar voor vele andere is het wel goed gegaan. Dat moeten we natuurlijk niet uit het oog verliezen. Een leuke actie is het voor hen wel. Toch moet mij nog even van het hart dat er bedrijven zijn die kaartjes van de eerste rang hebben opgekocht en via internet voor het dubbele verkopen. Dat zijn de eigenlijke boosdoeners die dit concert alleen als middel gebruiken om veel geld te verdienen(nou ja verdienen krijgen) hier kan C1000 echt niets aan doen. Toch wens ik degene die naar het concert gaan een hele leuke avond.

Reactie door: sourcy | 29-03-07 10:05:50
Voor een ieder die het C1000 gebeuren wel een leuke aktie vindt en nog betaalbaar ook, ik heb nog een voucher in de aanbieding, voor de liefhebber! Als je snel bent kun je nog gaan genieten van de Boys! laat maar weten via deze site..

Reactie door: Geen 0900 bij ticketpoint | 22-05-07 18:18:07
0418-577070

Naam/nickname:
Je reactie:  
Ik verklaar geen kwetsende, racistische, beledigende of ontoelaatbare teksten te plaatsen. Mijn IP wordt opgeslagen. Gordonfans.nl behoudt zich het recht voor om berichten aan te passen of te verwijderen.

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?