Reacties op Over de Vloer uitgesteld!

>> Over de Vloer uitgesteld!
De nieuwe en waarschijnlijk ook laatste serie van het tv-programma Joling & Gordon begint een maand later dan gepland op tv-zender Tien. Reden is vertraging bij de opnamen, Gerard Joling liet een aantal keer verstek gaan. Dat laat een woordvoerder van Tien weten.

De derde serie zou vanaf 6 maart terugkeren op de buis. Dat wordt nu half april. Inmiddels zijn de opnamen in volle gang.

In Joling en Gordon rijden de heren Nederland door om her en der klusjes op te knappen. Joling heeft diverse keren laten weten dat dit wat hem betreft de laatste serie uit de reeks is.

Reactie door: mieke | 27-02-07 19:57:05
neeeee *snik* moeten we nog langer wachten..!!:( maarjaa,, ik weet zeker dat het weer een paar super leuke afleveringen worden..:)


Reactie door: Michy | 28-02-07 21:08:30
Ja hier spreekt de voor jullie beter bekende "Michy" en nee geen Richy.Ja jongens nee toch we wachten al een poosje op de derde serie Joling en Gordon over de vloer.Maargoed wachten kan ook geen kwaad,veel suc12.Dat zullen jullie nodig hebben.(in jullie geval).

Reactie door: Petra | 02-03-07 20:05:42
Ik heb ook altijd genoten van dat "gegeit" van die gasten. Hoe het ook zei, het is leuke vermaak als je afgepeigerd van je werk komt , je kind ligt plat Even helemaal relaxed De woorden horen die je je kind niet bij wil brengen, maar fff lekker terug naar basic. Kom maar, ik ben er klaar voor. Nog behoefte aan ideeen. Ik heb ze wel. Succes x Peet

Naam/nickname:
Je reactie:  
Ik verklaar geen kwetsende, racistische, beledigende of ontoelaatbare teksten te plaatsen. Mijn IP wordt opgeslagen. Gordonfans.nl behoudt zich het recht voor om berichten aan te passen of te verwijderen.

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?