Reacties op Ruim helft Toppers-kaartjes verkocht

>> Ruim helft Toppers-kaartjes verkocht
De actie van C1000 doet het goed. C1000-klanten hebben inmiddels ruim 120.000 kaarten gereserveerd voor de Toppers-concerten in de Amsterdam Arena. Naar alle waarschijnlijkheid worden de overige 100.000 kaartjes ook nog verkocht.

De verwachting is niet dat er concerten geschrapt moeten gaan worden of extra concerten bijgekocht moeten worden om een onverwachts grotere vraag aan te kunnen. 'We verwachten dat de meeste reserveringen aan het eind van de actieperiode zullen binnenkomen, aangezien de meeste klanten dan hun spaarkaarten vol hebben. Ruim de helft van de kaarten is al weg. De verwachting is nog steeds dat vier concerten voldoende is.'

In een uitzending van het consumentenprogramma Kassa! werden problemen bij de reservering aan de kaak gesteld. 'Door een technische storing bij de kaartverkoper zijn de nodige problemen en gefrustreerde reacties bij enkele klanten ontstaan. De klanten die zich bij ons hebben gemeld, hebben via een e-mail uitleg gekregen over de situatie. We hopen dat het voorval hiermee is afgedaan', aldus C1000.

Reactie door: mieke | 06-03-07 15:16:29
J we zijn er weer bij..:D


Reactie door: anja | 15-03-07 11:50:52
wij gaan er ook heen gezeliggggggggggg

Naam/nickname:
Je reactie:  
Ik verklaar geen kwetsende, racistische, beledigende of ontoelaatbare teksten te plaatsen. Mijn IP wordt opgeslagen. Gordonfans.nl behoudt zich het recht voor om berichten aan te passen of te verwijderen.

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?