Reacties op Zondag: Just The Two Of Us van start!

>> Zondag: Just The Two Of Us van start!
Linda de Mol en Gordon geven zondag (11 maart) om 20.30 uur het startsein voor de nieuwe muziekshow Just the Two of Us (foto) op Tien.

Linda de Mol en Gordon hebben zin in het nieuwe programma. Voor beiden is het een nieuwe uitdaging. “Het zal even wennen zijn om niet zelf te staan zingen maar in plaats daarvan iedereen te bewonderen die zo moedig is om zijn of haar vocale talenten te laten horen. En dan ook nog eens live op een groot podium, in plaats van onder de douche. Je hebt geen idee hoe moeilijk dat is!” laat Gordon weten.

SBS6 komt vanaf 16 maart met de soortgelijke talentenjacht So You Wannabe a Popstar. Gordon: “Tien is een beginnende zender. We hopen die avond de miljoenen voetbalkijkers vast te houden. Als SBS heel groot gaat inzetten, dan zouden wij het afleggen. Maar we gaan gewoon een goed programma maken.“

Reactie door: marie | 09-03-07 16:25:55
ik ben benieuwet


Reactie door: mieke | 12-03-07 13:47:04
ik heb gister gekeken; en het was echt super leuk..!!:D:D edwin evers is echt goed..;) hahah ik ga vanavond zeker weer kijkén..:)

Naam/nickname:
Je reactie:  
Ik verklaar geen kwetsende, racistische, beledigende of ontoelaatbare teksten te plaatsen. Mijn IP wordt opgeslagen. Gordonfans.nl behoudt zich het recht voor om berichten aan te passen of te verwijderen.

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?