Reacties op Gordon teleurgesteld in Mega Top 50 en weekblad Privé

>> Gordon teleurgesteld in Mega Top 50 en weekblad Privé
Gordon is boos op de Mega Top 50. In de Top 40 kwam zijn nieuwe single 'Hou me nog een keer vast' op nummer 29 binnen, terwijl hij in de Mega Top 50 niet voorkomt. Dat meldt RTL Boulevard maandag.

De samenstellers van de Mega Top 50 gaven als reden op dat ze de stijging in de verkoopcijfers wantrouwden. "Ze noemden de getallen 'te rond' en suggereerden dat het doorgestoken kaart was", vertelt de zanger maandag in het showbizzprogramma.

Volgens de 'Just the two of us'-presentator gebeurde het nogal eens dat artiesten de hitlijsten probeerden te manipuleren door studenten hun singles te laten opkopen. Hierdoor steeg hun single plotseling in de hitlijsten. "Ik kan je vertellen dat het nu absoluut niet het geval is", zegt een boze Gordon.

Ook Evert Santegoeds heeft geen goede beurt gemaakt bij de 38-jarige zanger. Privé berichtte vorige week over een ruzie tussen de Toppers Gordon, Gerard Joling en René Froger. "Hier is niets van waar", zegt de blonde zanger. "Een advocaat kijkt nu namens de Toppers welke stappen ondernomen kunnen worden tegen Privé."

Plaats reactie

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?