Reacties op Klaar voor nieuwe liefde?

>> Klaar voor nieuwe liefde?
Gordon is niet bang een nieuwe relatie te beginnen. Na zijn breuk met Bartho heeft hij een tijd in een enorme dip gezeten, zo vertelt hij in een interview met het tijdschrift Linda.

"Ik durf het wel aan, maar ik zou het pas na een jaar vertellen", zegt Gordon. Ook bij de zanger geldt dat tijd alle wonden heelt. "Ik heb het een plek gegeven, ik kan er niets meer aan veranderen", vertelt hij.

De 38-jarige zanger en presentator vindt dat het nu tijd is om gelukkig te worden. "Ik ben klaar, ik begin aan de tweede helft van mijn leven", stelt hij. "Ik heb pauze gehad, rust genomen en nu is het tijd voor de tweede helft."

Gordon kreeg na het overlijden van zijn vader last van acute reuma door emotionele stress, waardoor hij niet lekker in zijn vel zat. "De laatste paar maanden merk ik dat het beter gaat, fysiek gezien", zegt hij.

"Er is geen ergere pijn dan liefdesverdriet, maar nu gaat het goed."

Reactie door: marie | 24-05-07 12:12:40
ik weet hoe het voeld ik heb heel maal geen afschijd kunen nemmen van mijn moeder ik had pas ander half jaar gehoord dus ik weet hoe het voel


Reactie door: mick | 09-09-07 16:08:33
Ik heb ook last van reuma, en mijn moeder is 5 jaar geleden overleden en ikheb geen broers of zusters. Maar ik sta voor iedereen klaar. En hoop dat als ik later heel oud ben dat er ook iemand voor mij is.

Naam/nickname:
Je reactie:  
Ik verklaar geen kwetsende, racistische, beledigende of ontoelaatbare teksten te plaatsen. Mijn IP wordt opgeslagen. Gordonfans.nl behoudt zich het recht voor om berichten aan te passen of te verwijderen.

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?