Reacties op Toppers geven extravagant feestje

>> Toppers geven extravagant feestje
Toppers in concert 2007 is wederom een ouderwets meezingfeest geworden. In een bomvolle Amsterdam ArenA gaven René Froger, Gerard Joling en Gordon een extravagante show weg. Net als bij de vorige twee 'topper' shows was ook deze keer de opkomst 'over de top'.

In glanzende groene kostuums met veel 'bling bling' kwamen de heren in een capsule vanuit de lucht richting het podium. De ArenA zat vol met fans die zich net als de drie zangers extravagant hadden uitgedost. Boa's, cowboyhoeden, grote zonnebrillen en t-shirts uit de kledinglijn van zowel Gordon als Gerard Joling leek de dresscode.

Vanaf het moment dat de zangers het eerste lied inzetten, tot het laatste 'We want more' was het een groot feest. Eerste gastoptreden was van Engelbert Humperdinck die enkele grote hits ten gehore bracht. Berget Lewis en Edwin Evers verzorgden een verrassingsoptreden en Lee Towers was hun special guest. De 'grootste kroeg' van Nederland sloot pas toen alle kelen schor waren.

Reactie door: babsie510 | 04-06-07 15:53:17
ik vond de toppers dit jaar best wel geweldig helaas zat ik dus 2 juni in de 2 de ring waar het geluid dus slecht was wel jammer maar ondanks alles hebben we ons toch wel vermaakt . ik hoop op een goeie compensatie want we konden de eerste helft voor de pauze weinig verstaan wat ze zeiden helaas
verder mogen ze van mij door blijven gaan Klasse artiesten zijn het


Reactie door: marjolein | 04-06-07 16:45:35
ik ben 1juni geweest zat op de 2e ring ,en ook deze avond was het geluid niet optimaal
in het 1e gedeelte viel het geluid even weg en de nrs van price gezongen door rene ,was zo enorm hard dat het pijn aan je oren deed en even met me oren dicht moest zitten.
het concert was wel een belevenis en feestje.
Alleen het geluid dus erg slecht
woensdag de 6ejuni ga ik nog een keer en hoop dus op betere kwaliteit.
marjolein

Reactie door: desirée | 04-06-07 19:02:52
Nou wij zaten ook zaterdag op de tweede ring en we konden echt niks verstaan van wat er gezegd werd. Alleen Gerard was een beetje te verstaan.We zaten tribune 402 rij 27 helemaal bovenin. Het galmde enorm. Wat ook jammer was is dat de A2 dicht zat en we met de trein moesten waardoor we al om 11 uur weg moesten omdat we anders niet meer in Branbant konden komen. Niet erg handig allemaal. Ik vond het heel jammer ,het had een leuk avondje moeten zijn voor mij en mijn vriendin en dochter maar wat wij meegemaakt hebben was echt waardeloos. Ik ben wel blij voor de andere mensen dat zij wel wat gehoord hebben. Ik hoop dat jullie deze kater een beetjes goedmaken

Reactie door: An en familie | 04-06-07 22:56:53
Jammer van zaterdag 2 juni wij zaten met z'n achten op de tweede ring en hebben niets kunnen verstaan het galmde alleen maar rond, gelukkig kon je de tekst meestal volgen op het scherm maar vaak was het gokken wat er gezongen werd, wij hebben ons best goed vermaakt maar hadden ons er toch iets anders van voorgesteld, wij hopen dat er nog iets aan gedaan wordt. groetjes An en de rest van de familie

Reactie door: eef | 05-06-07 10:05:44
zat ook op de tweede ring op 3 juni, maar vond het geluid net als de rest, SUPER!!

Reactie door: Carmen | 05-06-07 19:25:02
Heey hallo daar..
Ik ben 2 juni geweest en zat op de eerste ring.. Zelfs daar was vaak niet te horen wat er werd gezegt of gezongen.. Maar daar hoef je met zo'n groot feest helemaal niet op te letten.. Als je het maar naar je zin heb.. Ik vind het eigenlijk een beetje overdreven dat mensen gaan klagen.. Dat was niet te merken toen we naar buiten liepen.. Iedereen had het zoooo naar hun zin.. Dat is toch het belangrijkste.. Nou ik vond het in ieder geval HELEMAAL TOP!! Ik ga volgend jaar zeker weer..
Groetjes Carmen uit Den Haag

Reactie door: Topper | 05-06-07 20:07:04
Wij zouden zondag 3 juni gaan. We vertrokken vanuit Eindhoven om 17.30 uur. En jawel hoor: van waalwijk to Utrecht 1 grote file (doordat A2 afgesloten was) dus we zijn er nooit aangekomen. Om 21.45 uur zaten we nog 40 km. voor Utrecht in langzaamrijdend verkeer en met nog zeker 1 uur parkeerplaats vinden bij de Arena dachten we: dit heeft geen nut meer. Normaal rij je daar 1,5 uur op en nu zaten we alles bij elkaar langer dan 5 uur in de auto. We hadden al in parijs kunnen zijn dus helaas voor ons geen Toppers: das pech geld weg!!!!

Reactie door: sonja | 14-06-07 20:21:31
GEWELDIG!
Zaterdag 2 juni samen met een vriendin enorm genoten.
wat een mooie show.
En wat zag Gordon er goed uit in gat mooie witte pak met het Jump nummer>
Helemaal top1
Hopelijk kunnen we volgend jaar weer komen swingen.
Groetjes uit Maarssen.

Reactie door: judith | 11-11-07 11:56:39
Ik probeer er maar achter te komen hoe het liedje heet die gordon alleen op het concert gezongen heeft bij toppers 2007. Wie o Wie kan me helpen?

Groetjes, judith

Plaats reactie

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?