Reacties op Toppers excuseren zich voor slecht geluid 2e ring

>> Toppers excuseren zich voor slecht geluid 2e ring
De Toppers, René Froger, Gerard Joling en Gordon, bieden de mensen die zaterdag op de tweede ring zaten tijdens hun concert in de Amsterdam ArenA hun excuses aan. De bezoekers waren kort na het begin van de show slachtoffer van een technische storing in het geluidssysteem, waardoor ze een gedeelte van het concert niet goed konden horen.

Omdat na afloop van het concert veel klachten binnenkwamen, reageren de Toppers nu op het incident. "Wij hebben de afgelopen twee concerten ervaren als één groot volksfeest. We hebben echter begrepen dat een deel van de bezoekers niet heeft kunnen genieten van dit volksfeest, hetgeen wij zeer betreuren. De techniek heeft ons blijkbaar een tijdje in de steek gelaten. Samen met de productie zullen wij zoeken naar een passende tegemoetkoming voor deze mensen."

De organisatie van Toppers in Concert neemt alle klachten serieus en laat weten na afloop van de zes concerten zich te beraden op een oplossing voor de gedupeerde fans. Het laatste concert van de Toppers is op 8 juni.

Voor klachten over het geluid, neem contact op met de organisator van het concert (www.rocket.nl).

Reactie door: karin boeseken | 06-06-07 19:17:25
had me er veel van voorgesteld':erg op VERHEUGD maar viel vreselijk tegen het concert vreselijk jammer !! je stelt je er op in dat het eenTOP avond werd maar helaas; 2 e gedeelte werd iets beter maar niet optimaal als de toppers bijna klaar waren met hun lied dacht ik O ja is dat dat liedje?nogmaals vreselijk jammer!!!!!!!!!!!!!!!!


Reactie door: karin boeseken | 06-06-07 19:38:20
wil toch nog ff zeggen de sfeer was wel goed hoor! we hebben er zelf wat van gemaakt!jullie gaan hier toch wel watop verzinnen he toppertjes!!!!!!!!!!!!

Reactie door: sonja | 10-06-07 22:04:26
vrijdag was het geweldig eerste keer meegemaakt volgend jaar weer

Reactie door: wilmaajoling | 13-06-07 15:10:10
ik vond het super ook al was het geluid niet super hun kennen der ook niets aan doen dus reageer je niet af op hun! jongens jullie zijn super en voor mij was het wel een topavond:D

Reactie door: samantha | 26-06-07 18:52:01
jaja nou ik heb het erg naar me zin gehad en je moet niet vergeten het zijn ook maar allemaal mensen en ze doen het toch maar ,en dan nog wat dan moet je bij de mensen van het geluid zijn en niet bij de artiesten ik vindt ze alle drie toppie
xx

Reactie door: monique | 08-07-07 01:04:55
ondanks het slechte geluid is het een top avond geweest! geweldige show. het was jammer maar de sfeer maakte het zeker goed! volgend jaar zeker weer!!!!

Plaats reactie

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?