Reacties op By Gordon Jewels nu verkrijgbaar bij de juwelier

>> By Gordon Jewels nu verkrijgbaar bij de juwelier
Op 30 juni 2007 ligt de collectie van By Gordon Jewels eindelijk in de winkels van zo’n 70 juweliers in Nederland. Gordon zal op die dag enkele winkels aandoen om persoonlijk de sieraden te showen aan de consument.

Rond het middaguur zal hij juweliers in Almere, Diemen en Haarlem bezoeken voor een meet & greet actie met de eerste kopers en zal hij de verpakking van de juwelen signeren met een persoonlijke boodschap.

Afgelopen maanden hebben Gordon en ontwerper Mark Bos al hun energie gestopt in de ontwerpen en de distributie van de collectie sieraden van By Gordon.

Al tijdens de introductie op de Miljonairsbeurs in december 2006 bleek hoe enthousiast het publiek was over de collectie, en op de Voorjaarsbeurs in maart 2007 bevestigden de juweliers dit enthousiasme door volop orders te schrijven.

Gordon en Mark Bos geven aan dat het geen specifieke mannencollectie is, ook vrouwen kunnen de verschillende modellen uitstekend dragen. Gordon: ‘Wij hebben bij het ontwerpen van de collectie goed gekeken wat draagbaar is voor zowel mannen als vrouwen, en we volgen de trends van deze zomer door goud en zilver te combineren en te werken met grote schakels’.

Voor meer info over de sieradentour, kijk in de Agenda.

Plaats reactie

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?