Reacties op Gordon als presentator van 'Wie Ben Ik'?

>> Gordon als presentator van 'Wie Ben Ik'?
Er wordt gefluisterd dat RTL met een remake van ‘Wie ben ik?’ komt en het programma gaat worden gepresenteerd door niet minder dan Linda de Mol met...Gordon! Het programma, groot geworden door Caroline Tensen, Andre van Duin en Ron Brandsteder, zal het nieuwe tv seizoen weer terug komen bij RTL.

In ‘Wie ben ik?’ nemen twee teams het tegen elkaar op. De twee vaste teamaanvoerders, waaronder waarschijnlijk Gordon, worden bijgestaan door wekelijks wisselende bekende Nederlanders. De deelnemers krijgen een voor henzelf niet-leesbare tekst op hun desk waarop een naam, persoon of dier staat, die door deze persoon geraden moet worden aan de hand van cryptische aanwijzingen, voorwerpen en antwoorden op vragen die deze persoon aan de tegenpartij stelt.

Reactie door: mick | 09-09-07 16:02:26
Doe het niet, dit is een te dom en te min programma voor jou. Of misschien wordt het eindelijk dan leuk door jou.Maar denk goed na voor je dit doet.


Naam/nickname:
Je reactie:  
Ik verklaar geen kwetsende, racistische, beledigende of ontoelaatbare teksten te plaatsen. Mijn IP wordt opgeslagen. Gordonfans.nl behoudt zich het recht voor om berichten aan te passen of te verwijderen.

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?