Reacties op Onderwerpen voor Gillend naar Huis

>> Onderwerpen voor Gillend naar Huis
De afleveringen gaan er (ongeveer!) als volgt uit zien:

 • Aflevering 1: Gordon gaat op stap met Arie en Robert, twee chippendales die sinds hun zevende bevriend zijn, op het Griekse vakantie-eiland Kreta.
 • Aflevering 2: Gordon viert vakantie in eigen land door in Limburg deel te nemen aan een ezelsafari en vervolgens lekker uit te rusten op camping 'In 't Niet' met de familie Vaal, een gezin met drie kinderen.
 • Aflevering 3: Op Ibiza gaat Gordon op stap met topmodel Nadine en belandt daar op een gigantisch jetsetfeest: de Diamant Party.
 • Aflevering 4: Gordon gaat met een oerbrabants gezin mee op vakantie in Malgrat de Mar, met als hoogtepunt het uitstapje in het waterpark van Lloret de Mar, compleet met wachtrijen en krijsende kinderen.

  Kortom: Gordon op vakantie zoals hij zelf nog nooit is geweest!

  Uitzending: eerste aflevering zondag 2 september tussen 20.30 en 21.30 uur bij RTL 4.
  Vanaf 7 september wekelijks op vrijdag tussen 21.30 en 22.30 uur bij RTL 4.
 • Reactie door: marie | 29-08-07 20:51:59
  leuk hoor gor ik wou dat met mij op vakazie ging ik vind heel maal tegek


  Reactie door: Fred | 30-08-07 19:43:40
  In aflevering 4 gaat hij naar Malgrat de Mar en daar zegt Gordon over...verschrikkelijk en het hotel(Papi) lijkt wel een oostblokhotel.....sorry Gordon voor het gewone volk is dit hun vakantie en betaalbaar. Ik walg van je opmerking we zijn niet allemaal zo goed bij kas als jij! Vergeet je eigen afkomst niet! Malgrat de Mar is leuk dus geen onzin uitkramen die familie waar jij mee op stap ging komen trouwens helemaal niet uit brabant maar uit gelderland(heteren) goed geinformeerd.Jammer Gordon dat je zo uitlaat bah. Trouwens je mag op deze site geen kwetsende opmerkingen maken en dat doe ik niet maar Gordon heeft er wel lak!!!!!!!1

  Reactie door: michelle | 31-08-07 09:36:49
  echt eeen kei sexy plaatje!!!! Lkkr ding!! :) gelijkk opgeslagen!

  Reactie door: roos | 02-09-07 15:48:40
  nou Fred je overdrijft wel een beetje hoor.

  Reactie door: kritinet | 02-09-07 15:51:25
  Na de nodige voorbereidingen en telefoontjes, is alles in kannen en kruiken. We gaan een avond vaartocht maken met een groep gezellige mensen en Gordon naar het mooie eiland Dia. Iedereen heeft er zin in, de klanten, wij en de bemanning van de Doxa.

  We moeten even wachten op de bus die ons naar de haven van Heraklion brengt, we delen zeeziek pilletjes uit en dan zijn we aan boord! Iedereen gaat lekker zitten, we krijgen een glas fris en we ontspannen aan boord terwijl de zon nog steeds schijnt.
  Gordon zit voor op de boot en blijkt zich al snel te ontpoppen tot een uiterst vervelende arrogante man, die alleen maar kan klagen en alleen “leuk” is zodra de camera draait. Camera uit, Gordon uit. Hij ligt alleen maar te slapen, want het was de avond ervoor veeeeel te laat. Tsja, stappen in Chersonissos gaat je niet in de koude kleren zitten....

  Reactie door: mick | 09-09-07 15:52:37
  Ik kan helaas niet oordelen hoe Gordon in het echt is, maar hoop het toch nog eens mee te maken. In Diemen bij de juwelier ben ik met hem op de foto gegaan en heb ook nog een kus gevraagd en gelukkig gekregen. Ik vind hem lief, knap en lang en leuk en de beste zanger. Dikke kus,en k hoop eerdaags in de panorame met mijn foto te staan bij, ik en mijn ster. afz. blonde MW

  Reactie door: FoXy | 11-09-07 20:11:29
  In augustus zijn we 10daagjes naar Chersonissos geweest. En ja daar liepen we Gordon tegen het lijf. Heel sociale, toffe kerel. (als de carmera draait). Alles ging goed toen hij het bungeecabinetje in ging. Jaja hij is naar benede gekomen..... met het cabinetje.
  Laat die camera's maar draaie zou ik zeggen.
  FoX
  -x-

  Reactie door: Ingrid | 31-10-07 12:53:35
  Ja gorden durfde inderdaad niet te springen! Hij kwam wel aardig over maar heb gehoord dat hij een vies mannetje is. De twee chippendales.. Arie en robert.. hadden wij de eerste dagen contact mee, ik hoop altijd nog eens contact te krijgen met Arie.. Maar heb helaas geen email en tel. nr. van hem.. Liefs..

  Plaats reactie

  Terug naar homepage

   
  Wist je dat...

  Gordon 23 kilo is afgevallen?

  Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

  Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

  Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

  Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

  Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

  Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

  Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?