Reacties op Vergoeding gedupeerden Toppers

>> Vergoeding gedupeerden Toppers
De Toppers komen met een royale vergoeding voor gedupeerden van het slechte geluid tijdens Toppers in Concert (zaterdag 2 juni 2e ring).

Er was tijdelijk sprake van een technische storing, waarbij het geluid voor sommigen op de 2e ring nauwelijks verstaanbaar was. De vergoeding is een speciale dubbel-cd met de concertregistratie.

Anders dan het live-album Toppers in Concert 2007, bevat de dubbel-cd de gehele concertregistratie. De cd komt niet in de winkel te liggen. Omdat de ticketverkoop via het reserveringsbedrijf Ticketpoint verliep, kan de organisatie precies nagaan wie op de tweede ring zat. Gedupeerden hoeven geen contact op te nemen. Zij krijgen de plaat automatisch toegestuurd.

De drie zangers stonden begin juni zes keer in een uitverkochte ArenA. In totaal bezochten 360 duizend mensen de optredens.

Reactie door: roadrunner | 26-09-07 23:52:26
Noem dat maar royaal.
Een halve CD is het, meer kun je het niet noemen.
Het kan dan wel een speciale dubbel CD zijn, maar de helft van de mensen krijgt er maar 1.
De andere helft kan gewoon fluiten naar die CD, alsof ze niet bestaan.
Een belachelijk actie, ze hadden beter niets kunnen doen dan dit want het slaat helemaal nergens op.
Het is ook de bekrompenheid ten top.
Ze zeggen dat ze wat doen maar het mag schijnbaar niets kosten want anders hadden ze de fans wel serieus genomen en iedereen die er zat een Cd gegeven.
Een zeer teleurgestelde ( ex ) fan


Reactie door: astrid | 12-10-07 21:14:45
wij hebben nog helmaal niets gehoord.

Reactie door: Janine | 17-10-07 20:23:11
Ik heb tot op heden nog niets gehoord / ontvangen mbt de speciale toppers cd. Ik vind de vergoeding echt belachelijk. 1 cd per 2 mensen. Net alsof je maar 1 kaartje voor 2 mensen hebt betaald. Nou mooi niet dus. Slechte service.

Reactie door: Toppertje | 18-10-07 23:31:15
Ja ik heb vandaag 4 cd's gekregen, en dat terwijl we met 7 man waren. Als het echt zo is dat je voor 2 man 1 cd krijgt dan vind ik het echt belachelijk!!! Schandalig gewoon hoe moet ik deze gaan verdelen?? allemaal 1 cdtje? doe dan gewoon 1 cd per persoon opsturen zeg als het niet teveel mag kosten.

Reactie door: Karin | 19-10-07 21:02:34
Ook wij waren er die avond op de 2e ring. Al diverse malen geprobeerd een reactie te krijgen, helaas. Dus..... ook nog steeds geen CD ontvangen. Errug jammer hoe ze met hun fans omgaan. Reken uit hoeveel kaartjes, t-shirts, hoeden, boa's etc etc er voor ik kweet niet hoeveel euro over de toonbank ging. TRIEST!!!

Reactie door: Fidie Cok | 06-11-07 14:52:24
Op 6 juni ben ik naar de arena geweest ook toen was het geluid slecht, omdat de tekst op beeldscherm was kon je zien welk nummer er werd gezongen.
we hebben de kaarten via de aktie van c1000, kom ik dan ook in aanmerking voor de vergoeding. terplekke hebben we besloten nooit meer naar een consert van de toppers te gaan. Maar doordat er een cd werd beloofd verzachte dat enigsinds de teleurstelling
Tot op heden nog niets vernomen.

Reactie door: Natasha | 19-05-08 22:01:04
Ik heb tot op heden nog steeds niets gehoord. Hoe kun je in aanmerking komen voor die cd.....
Kan iemand mij dit vertellen

Naam/nickname:
Je reactie:  
Ik verklaar geen kwetsende, racistische, beledigende of ontoelaatbare teksten te plaatsen. Mijn IP wordt opgeslagen. Gordonfans.nl behoudt zich het recht voor om berichten aan te passen of te verwijderen.

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?