Reacties op Gordon in Villa Felderhof

>> Gordon in Villa Felderhof
Gordon is samen met Sonja Bakker te gast in Villa Felderhof. De zanger laat weten zeer vereerd te zijn dat hij voor het NCRV-programma opnieuw mag afreizen naar de villa van Rik Felderhof aan de Côte d'Azur. Tien jaar geleden deed hij dat al eens eerder, toen samen met de vorig jaar overleden schrijfster en columniste Cri Stellweg.

Gordon en Sonja Bakker zullen honderduit kunnen praten over diëten en afvallen. Niet alleen omdat de blonde zanger en presentator het afgelopen jaar kilo's afviel, ook schreef hij boeken over afvallen. Bakker is dé gewichtsconsulente van Nederland. Van haar afslankboeken werden er miljoenen verkocht.

In Villa Felderhof zijn twee bekende Nederlanders een aantal dagen te gast bij presentator Rik Felderhof in een luxueuze villa. Daar worden ze onder meer geïnterviewd, koken ze samen, maken ze een schilderij en bekijken ze jeugdfoto's. Doorgaans worden twee BN'ers uitgenodigd die veel van elkaar verschillen.

Wanneer de aflevering met Gordon en Sonja Bakker te zien is, is niet bekend. Wel gaat zondag een nieuwe reeks van Felderhof Ontmoet van start, waarin Felderhof BN'ers opzoekt in hun woning of werkplaats. In de eerste aflevering staan ontwerper Ronald Kolk en chefkok en ondernemer Jonnie Boer centraal.

Reactie door: mick | 09-09-07 15:43:53
zo gauw mogelijk bericht wanneer het op televisie komt,want ik wil niets missen van mijn kanjer.


Reactie door: arie | 28-09-07 13:09:27
jammer dat hij niet bij Felderhof komt, ik weet dat hij is afgevallen bij newfigure clinic en op aanraden van hem ben ik dit ook gaan doen en het is geweldig, dus zien we hem niet aan de cote d`azur

Plaats reactie

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?