Reacties op Gordon zet winters op z'n kop in nieuwe reeks 'Gillend Naar Huis'

>> Gordon zet winters op z'n kop in nieuwe reeks 'Gillend Naar Huis'
Het is normaal gesproken al een hele opgave voor Gordon om het in warme oorden naar zijn zin te hebben. Dat wordt alleen maar lastiger in de nieuwe reeks van Gillend Naar Huis wanneer de glamourkoning niet alleen tropische, maar ook besneeuwde oorden moet trotseren. In deze wintereditie, vanaf woensdag 5 maart te zien bij RTL 4, beleeft de gelegenheidstoerist de meest uiteenlopende vormen van vakantiegeluk in ondermeer Oostenrijk, Zuid-Afrika, Lapland, CuraÁao en IJsland.

In de eerste aflevering wordt Gordon door de familie Herman uitgenodigd voor een dagje gezellig skiŽn met de hele familie en een typische Hollandse spelletjesavond in Oostenrijk. Samen met oma Anke ontdekt Gordon dat er naast skiŽn nog andere manieren bestaan om van een berg naar beneden te komen. Ook brengt Gordon een bezoekje aan het altijd zonnige CuraÁao. Hier treft hij Anne-Marie en Elly uit Den Haag: beide vijftig plus, hun leven lang gezorgd voor man en kinderen en nu op zoek naar avontuur. Anne-Marie en Elly houden van zon, zee, strand, dansen enAntilliaanse mannen. Dat klinkt de diva als muziek in de oren; hij duikt met hun het water en het nachtleven in. Tenslotte brengt Gordon een bezoek aan zijn favoriete vakantiestek: Zuid-Afrika. Vier maanden hebben de studenten Dian, Suzan, Daphne en Nieke stage gelopen in Kaapstad op een basisschool in een township. Gordon zoekt de meiden op tijdens hun laatste stagedag, waar ze geŽmotioneerd afscheid nemen van hun kinderen. Als troost heeft hij nog een verrassing voor ze in petto: hij neemt ze mee op safari.

Uitzending: vanaf 5 maart elke woensdag tussen 20.30 en 21.30 uur bij RTL 4.

Reactie door: Ineke | 06-03-08 09:01:20
Hallo Gordon. Ik heb gisteren genoten van je 1e aflevering "Gillend naar huis". Maar ik zou graag zien dat je per blok 1 onderwerp afhandelt en niet steeds 3 korte stukjes per blok.Misschien een tip voor weer een seizoen van dit leuke programma? groetjes Ineke


Plaats reactie

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?