Reacties op Geen vervolg kledinglijn By Gordon

>> Geen vervolg kledinglijn By Gordon
De kledinglijn By Gordon krijgt geen vervolg. Door organisatorische moeilijkheden, zoals een directeur die er niets van snapte en producenten die hun afspraken niet nakwamen, is een groot deel van de vervolgcollecties in het honderd gelopen, zo schrijft Gordon in zijn column in weekblad Privé. De kledinglijn werd eind 2006 gelanceerd.

Gordon is teleurgesteld en vindt niet dat hij echt de kans heeft gekregen om iets moois op te bouwen. "Het runnen van een eigen kledingmerk zonder een grote vermogende partij achter je, is eigenlijk kansloos in de keiharde modewereld", schrijft de 39-jarige zanger en presentator. "Ik heb nu eenmaal niet het brave imago dat Wendy van Dijk en Jan Smit hebben en dat schrikt grote bedrijven af."

Ook het complete productieproces van de eerste collectie was volgens Goor 'één groot drama'. "Het is vreselijk om zaken te doen met mensen die hun afspraken niet nakomen en je compleet andere samples sturen dan dat je ontwikkeld en getekend hebt", schrijft Gordon. "Slapeloze nachten heb ik ervan gehad."

Het grote publiek krijgt volgens Gordon dan weliswaar geen kans meer om kennis te maken met zijn stoere herenlijn, maar via zijn website kunnen de mensen nog wel terecht voor een nieuwe collectie T-shirts, die over een maand gelanceerd wordt. Ook loopt volgens Gordon zijn sieradencollectie By Gordon Jewels goed.

Reactie door: Willy | 04-03-08 19:58:22
Goron wat jij ook doet ik vind je een hele fijne kerel. Jammer dat je kleding lijn niet doet wat jij er verwacht. Jij mag van mij miljoenen verdienen ik weet dat je een grote mond heb maar met een heel klein hartje. Sommige mensen verdienen alle geluk en ik vind dat jij daar een van bent.


Naam/nickname:
Je reactie:  
Ik verklaar geen kwetsende, racistische, beledigende of ontoelaatbare teksten te plaatsen. Mijn IP wordt opgeslagen. Gordonfans.nl behoudt zich het recht voor om berichten aan te passen of te verwijderen.

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?