Reacties op Gordon door het slijk gehaald wegens Villa Felderhof

>> Gordon door het slijk gehaald wegens Villa Felderhof
Op de website van de Telegraaf wordt bericht over Gordons afwezigheid bij het tv-programma 'Kinderen zingen met Sterren'.

Helaas heeft dit artikel veel negatieve reacties opgeroepen bij onwetende bezoekers. Zo werd er gesuggereerd dat Gordon de kinderen 'had laten zitten' en dat Gordon halsoverkop zou zijn vertrokken voor opnames van Villa Felderhof 'omdat hij daar meer geld voor zou krijgen'.

Compleet misplaatste beargumentatie. Inmiddels heeft Gordon via zijn website zelf in felle bewoordingen gereageerd op alle commotie. De produktie van Kinderen zingen met Sterren was van begin af aan al op de hoogte van zijn eventuele afwezigheid vanwege Villa Felderhof, waar hij vorige keer niet aan kon deelnemen wegens zware rugklachten. Op dit moment heeft Gordon te kampen met suikerziekte en moet hij absolute rust nemen. Vandaar dat hij alle optredens e.d. af heeft moeten zeggen, dus ook Kinderen zingen met Sterren.

Wij wensen Gordon veel sterkte toe en hopen dat het nu eens afgelopen is met alle negatieve en bevooroordeelde reacties op diverse websites.

Gordon is binnenkort te zien bij Villa Felderhof samen met Yolanthe Cabau-van Kasbergen.

Reactie door: jani | 02-06-08 20:14:04
zou het me best kunnen voostellen.
Hij denk dat hij steeds erg leuk is maar verre van dat.
voor mij een over het paard getilde klojo


Reactie door: Boos op jani | 03-06-08 10:41:30
Over het paard getilde klojo, wat zeg je jani? Er is suikerziekte geconstateerd bij hem, kun je misschien het bericht goed lezen????

Oja en berichten worden hier verwijderd als er gescholden wordt dus zou me nix verbazen als ze je bericht weghalen hahaha

Reactie door: ook boos op jani | 03-06-08 12:01:46
Hey Jani waarom ga je niet ergens anders kijken dan op site`s van Gordon als je geen fan bent. Heb je geen vrienden die je kan vervelen of een leuke hobby doe wat nuttigs met je tijd en hou op de boel te verzieken hier. Het is al erg genoeg allemaal voor Gordon en reuma en nu nog suiker ziekte erbij en dan nog zeggen dat ie een klojo is pfffffffffffff val kapot in honderd duizend stukken.

Reactie door: pissed-off op jani | 03-06-08 13:16:02
Zeg achtelijk figuur dat je er bent je weet niet wat je zegt. Suikerziekte is geen grapje en dat wens je niemand toe. Nee zelfs zo'n achtelijke mongool als jij niet.

En nu heel snel wegwezen hier van deze site want die is gemaakt voor Fans van Gordon en niet voor zo'n zielig figuur als jij.

ksstttttttttttttt scheer je weg en kom nooit meer terug.

Reactie door: ook link | 03-06-08 14:15:06
Ik begrijp ook niet waarom iemand op een site komt kijken waar ze niks te zoeken hebben.Waarom zoveel moeite nemen.Zelf gefrusteerd of stiekum verliefd op Gordon.In mijn ogen ben je een triest geval jani.Ik zal zeggen opzouten trut.

Reactie door: elselina | 04-06-08 13:06:43
Jani Jani wat laat je jezelf toch weer kennen. sorry maar het zegt meer over jou dan over Gordon hoor! Ik snap uberhoud (of hoe je dat schrijft) niet wat je hier doet als je toch niks boeiends te melden hebt. Ga maar lekker spelen.....Op de A1..klein kind! zo. lijkt me duidelijk genoeg toch? hehe.
Owja Gordon: Ik wens je heeel veeel sterkte toe vanuit Vollenhove (ov) en ik hoop dat het snel weer goed met je gaat!!! :) want ik mag je graag. ;)

Liefs Elselina x

Plaats reactie

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?