Reacties op Toppers naar Eurovisie Songfestival

>> Toppers naar Eurovisie Songfestival
De Toppers vertegenwoordigen volgend jaar Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Moskou op 12, 14 en 16 mei. Dat heeft een woordvoerder van de TROS, in samenspraak met de NOS, vrijdag bevestigd.

Gerard Joling, Gordon en René Froger moeten aantreden tijdens de halve finale op 12 of 14 mei in de Russische hoofdstad. „We gaan voor de act, het moet opvallen. En ik ga er wel van uit dat we de finale halen”, zei Gordon tegen Edwin Evers op Radio 538. De afgelopen jaren wist Nederland de finale niet te halen. Eind september wordt meer duidelijk over de deelname van de drie mannen.

Met welk lied de Toppers Nederland vertegenwoordigen, is nog niet bekend. Iedereen kan een liedje insturen. Gordon: „Ik denk dat we wel iets up-tempo moeten doen, maar als het een waaaaanzinnige ballade is, kan dat ook altijd.” Gordon deed eerder twee keer mee aan de Nederlandse finale, „maar toen ging ik roemloos ten onder”. Joling deed al eerder mee aan het Eurovisiesongfestival, in 1988 met het nummer Shangri-la, hij werd negende.

Fans van de Toppers hoeven niet te vrezen dat er volgend jaar geen concerten meer komen. Volgens de organisatie komt er komend jaar namelijk wel degelijk een Toppers in Concert, maar dan niet in mei maar een maand later.

Reactie door: ussie | 17-11-08 02:42:52
en maar zeggen dat je zo gewoon bent gebleven. Zelfkennis heb je niet echt he!!


Naam/nickname:
Je reactie:  
Ik verklaar geen kwetsende, racistische, beledigende of ontoelaatbare teksten te plaatsen. Mijn IP wordt opgeslagen. Gordonfans.nl behoudt zich het recht voor om berichten aan te passen of te verwijderen.

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?