Reacties op De plannen voor het Songfestival

>> De plannen voor het Songfestival
Op een spectaculaire persconferentie hebben de Toppers hun plannen voor hun deelname aan het Eurovisie Songfestival 2009 bekendgemaakt.

De persconferentie werd in het Amstel Hotel te Amsterdam gehouden, waar Gerard Joling, Renť Froger en Gordon arriveerden op jetski's. In goud met paarse pakken onthulden ze vervolgens hun plan van aanpak voor Moskou volgend jaar.

De drie zangers hebben zin in het Eurovisiesongfestival. "We gaan winnen", riep Froger strijdvaardig. "Moskou heeft nog nooit zoiets meegemaakt", aldus Gordon. "Het wordt veel glitter, maar dan in combinatie met een goed nummer", voegde Joling toe.

De heren hoefden naar eigen zeggen niet lang na te denken over hun deelname. "We zijn alle drie grote songfestivalfans", zei Froger. Voor Gordon is het zelfs een droom die uitkomt. Alleen Joling moest iets langer nadenken. Hij is de enige die al eerder heeft meegedaan, in 1988 met het nummer Shangri-La. "Eigenlijk voel ik me een beetje te oud hiervoor. Alleen had ik ook nooit meer meegedaan, maar nu we met z'n drieŽn gaan, vind ik het een geweldige grap."

Liedjesschrijvers hebben tot eind november de tijd om nummers in te sturen. Op 1 februari gaan De Toppers 4 of 6 nummers zingen tijdens de Nationale voorronde. "We willen zelf ook nog iets gaan schrijven", zei Gordon.

Een jury en het publiek kiezen uiteindelijk het nummer waarmee de Toppers in mei volgend jaar Nederland gaan vertegenwoordigen. En het publiek heeft nog meer inspraak, het kiest ook de outfit van De Toppers uit.

Ook een docusoap mag niet ontbreken. Vanaf 5 februari wordt door de TROS de docusoap 'De Toppers Op Weg Naar Moskou' uitgezonden.

Reactie door: Amy-->Gordon Fan!! | 16-10-08 17:20:59
Echt geweldig dat jullie mee doen!


Reactie door: Michel | 10-11-08 21:08:22
Heb Gordon altijd een leuke vent gevonden. Ik vind het jammer dat hij om zichzelf op te hemelen jan en alleman kwetst. Als je hoog op de ladder staat wil dat niet zeggen dat je zo maar iedereen kunt kwetsen. M.a.w. laat Gerard in zijn waarde, wees nu een vent met ballen bied je excuses aan en maak een knalconcert.

Naam/nickname:
Je reactie:  
Ik verklaar geen kwetsende, racistische, beledigende of ontoelaatbare teksten te plaatsen. Mijn IP wordt opgeslagen. Gordonfans.nl behoudt zich het recht voor om berichten aan te passen of te verwijderen.

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?