Reacties op Gordon heeft een nieuwe liefde

>> Gordon heeft een nieuwe liefde
Gordon is tot over zijn oren verliefd op zijn gloednieuwe zwarte vleugel. "Ik zag hem staan en er was iets magisch", schrijft de zanger op zijn website. "Het was liefde op het eerste gezicht."

De goedlachse Amsterdammer schrijft op zijn website openhartig over de eerste keer dat hij zijn nieuwe liefje zag. "Ik zag hem staan en er was iets magisch," schrijft hij. "Hij straalde helemaal en het mooie van alles is dat hij nog piano kan spelen ook." Geen wonder: deze nieuwe, unieke Bechstein vleugel is volautomatisch dus speelt helemaal uit zichzelf de mooiste melodieën. Dit wordt mogelijk gemaakt door een opnamesysteem waar de vleugel over beschikt. Via dit systeem kan opgenomen spel door de vleugel zelf uit worden gevoerd. Inclusief bewegende toetsen!

In augustus gingen Gordon en zijn vijftien jaar jongere vriend Jacob uit elkaar. Jacob wilde ruimte om zich op zijn carrière als fotograaf te richten. "Dat is eigenlijk het enige wat ik miste aan mijn relatie met Jacob, het heerlijke spelen op de piano", schrijft Gordon nu. "En deze jongen gaat nooit meer bij me weg."

Daarnaast is de zanger blij met de gezelligheid die zijn 'nieuwe vent' met zich meebrengt. "Hij speelt nu al 'When I fall in love' voor me en als ik mijn ogen dichtdoe, weet ik dat hij dit helemaal alleen voor mij speelt. Heerlijk."

Plaats reactie

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?