Reacties op Gordon maakt zich zorgen om zijn moeder

>> Gordon maakt zich zorgen om zijn moeder
Gordon is bezorgd over de slechte gezondheid van zijn moeder. "Mama gaat niet goed", schrijft de volkszanger maandag op zijn website. De moeder van Gordon heeft een slechte gezondheid: ze overleefde meerdere hartinfarcten en longkanker. Momenteel herstelt ze van een longontsteking.

De zanger was op Moederdag bij zijn moeder thuis, samen met zijn zeven broers en zussen met wie hij sinds januari weer goed contact heeft. Tijdens de eerste jaren van zijn bekendheid had hij weinig contact met hen. Gordon vertelt op zijn website dat zijn moeder geniet van de herstelde band tussen haar kinderen. "Het was weer een ouderwets kippenhok met als spil mijn lieve moeder, die zo gelukkig is dat we allemaal weer in goede harmonie met elkaar omgaan."

Het baart de entertainer echter zorgen dat zijn moeder zondag al haar kinderen bij elkaar wilde hebben. "Mijn moeder vindt Moederdag maar niks", weet hij. "Dit keer wilde ze per se dat iedereen zou komen. Dat vind ik raar, zou ze aanvoelen dat het afscheid nadert?"

Gordon heeft een goede band met zijn moeder en is bang haar te verliezen. "Elke keer bekruipt me het gevoel van afscheid nemen. Gedag zeggen tegen de liefste persoon in mijn leven zal genadeloos hard zijn." Gordon schrijft er nog niet klaar voor te zijn om zijn moeder te moeten missen. "Wie moet ik dan bellen na elk tv-optreden? Wie moet er dan nog kritisch zijn over mij en mij terechtwijzen?"

De zanger gaat er vanuit dat de vechtlust van zijn moeder haar voorlopig in leven houdt. "Ze zal zich niet gewonnen geven. Als ze de strijd verliest, dan is het haar lichaam dat haar in de steek laat, want mentaal krijg je haar er niet onder."

Bron: Tiscali

Reactie door: poohtijgetje | 19-11-06 19:20:38
Heeey Gordon, ik hoop dat je moeder toch snel weer hersteld. Sterkte en groetjes.
Ramona.
p.s. ik vind je een leuke vent en een ieder die anders vind is niet goed wijs. Blijf lekker je zelf want alleen dan ben je hartstikke tof


Naam/nickname:
Je reactie:  
Ik verklaar geen kwetsende, racistische, beledigende of ontoelaatbare teksten te plaatsen. Mijn IP wordt opgeslagen. Gordonfans.nl behoudt zich het recht voor om berichten aan te passen of te verwijderen.

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?