Reacties op Gordon verhuist naar Amsterdam

>> Gordon verhuist naar Amsterdam
Zanger Gordon heeft het gehad met het dorpse leven. Hij pakt zijn biezen en gaat weer in zijn geboorteplaats Amsterdam wonen.

Gordon maakte maandag 19 juni op zijn website bekend dat hij heimwee heeft naar onze hoofdstad. "Sinds een paar maanden heb ik zo’n sterk gevoel in mijn lijf dat ik terug moet naar Amsterdam, de stad waar ik geboren en getogen ben. Na 13 jaar het Gooi bekruipt mij het heimwee gevoel steeds meer."

De reden waarom Gordon het Gooische matras verlaat, is simpel: "Ik heb 15 jaar samen gewoond en sinds een jaar woon ik alleen. Het is niet zo dat ik de deur uitloop en even gezellig een terrasje pak, als ik bij mij de deur uitloop kijk ik tegen een leeg maļsveld aan, nee gezelligheid hoef je hier niet te zoeken." Gordon vindt het ook heerlijk om weer lekker dicht in de buurt van zijn vrienden en familie te wonen.

Gordon's huis staat inmiddels te koop. De zanger heeft ook nog steeds plannen om naar Zuid-Afrika te emigreren, maar daar wacht hij nog ongeveer zes jaar mee. "Ik zal Nederland nooit voorgoed verlaten, mijn ideaal beeld is om 6 maanden daar te zijn en zes maanden in hier."

Bron: RTL Boulevard

Reactie door: Melly | 23-03-09 00:54:31
Hi Gordon,
Op deze wijze wil ik je zeggen dat ik het afgelopen vrijdag met je eens was. Dat meisje Hesther (van bijna 19jaar) is en wordt een geweldige zangeres. Ze staat er nog wat lijzig bij. Ze moet geen geel dragen (probeer eens zwart/wit) en pas haar te rode lippenstift en haar haar eens aan. Dit meisje heeft een prachtige soul stem. Succes!!!!


Reactie door: Tineke | 28-05-09 23:08:49
Hallo Gordon, ik ben een vrouw van 62 jaar en heb al 55 jaar psoriasis, maar ik ben er nog nooit zo emotioneel van geweest , dus maak er wat van, je kunt er gewoon mee leven en ik kan zeggen dat het niet leuk is, maar het is te doen, je kunt het, dus kop omhoog en ga verder, groetjes Tineke c.westerhof@home.nl

Plaats reactie

Terug naar homepage

 
Wist je dat...

Gordon 23 kilo is afgevallen?

Gordon dit jaar met Toppers in Concert maarliefst zesmaal de ArenA vol heeft gekregen?

Gordon weer regelmatig optredens in het land geeft?

Gordon alweer meer dan 15 jaar in het vak zit?

Gordon een eigen wekelijkse column in een grote krant heeft gehad?

Gordon een tweede huis in Zuid-Afrika bezit?

Gordon druk bezig is met het halen van zijn vliegbrevet?

Gordon zijn eigen kleding-, schoenen- en sieradenlijn heeft?